Fotofeestjes

  • Berichtcategorie:Blog

Een 50ste verjaardag vieren, een vrijgezellenfeest, een kinderfeestje of een bedrijfsfeest, allemaal leuke momenten die je altijd zult herinneren. Om het extra leuk te maken kun je een fotograaf huren. Tijd voor fotofeestjes dus!

Een fotograaf huren

Stel je hebt een bedrijfsfeest wegens het 20 jarige jubileum, dit is niet alleen een leuk feest, maar je kunt het zelfs als een vorm van marketing zien. Je huurt een fotograaf voor het feest, laat leuke foto’s maken en je hebt heel veel plezier. De foto’s kunnen achteraf worden gebruikt voor de website van het bedrijf, zodat het bedrijf aantrekkelijker oogt voor de bezoekers.

Een fotofeestjes

Wanneer een fotograaf huren ook heel leuk is, is voor een kinderfeestje. Een kinderfeestje in het thema van fotografie, met eventueel van te voren zelfs opmaken. Van studio fotografie tot strandfotografie, het kan overal! Dit is een heel groot succes onder de meisjes. Het is niet alleen een leuke ervaring, maar alle kinderen kunnen zelfs de foto’s digitaal ontvangen. Dit is een hele leuke herinnering.

50 jaar getrouwd

Zijn je opa en oma 50 jaar getrouwd en heb je werkelijk geen idee wat voor cadeau ze kunt geven, dan ben je niet de enige. Het is lastig om een leuk cadeau voor deze speciale gelegenheid te bedenken, maar waar houden opa’s en oma’s meer van dan hun familie? Daarom is een fotoshoot hét perfecte cadeau hiervoor. Je kunt een familie fotoshoot cadeau geven met de hele familie. Er worden dan foto’s gemaakt van opa en oma samen en elke mogelijke combinatie , kleinkinderen, kinderen, echtparen enzovoorts. Als jouw opa en oma niet houden van fotoshoots dan kun je zelfs een fotoshoot doen, zonder dat zij het weten, en de foto’s in een fotoboek laten drukken en deze cadeau doen.

Workshop Fotofeestjes

Een workshop fotografie, een origineel leuk idee voor op een feestje. Er bestaan verschillende workshops die je kunt volgen op het gebied van fotografie, maar de meest toegankelijke voor de mensen op jouw feest is waarschijnlijk Workshop, om te leren fotograferen met je telefoon. Hiervoor heb je geen kennis nodig op het gebied van instellingen en is leuk voor jong en oud. Je telefoon heb je altijd bij je dus wat is leuker dan een workshop, om te leren hoe je deze het beste gebruikt? Er worden veel tips meegegeven die je niet meer vergeet als je de volgende keer een Instagram foto ziet. Deze workshop is ook heel geschikt voor de zakelijke markt.

Bruidsfotografie

Wat is een groter feest dan je eigen bruiloft? Niks! Hierdoor worden er massaal bruidsfotografen gehuurd om het meest speciale moment van je leven vast te leggen. Vooraf een leuke shoot met z’n tweeën, met de bruidsmeisjes en familie op de leukste locaties onder andere het strand, het bos of in de bergen. Tijdens de ceremonie worden er ook vele foto’s gemaakt, deze kun je later allemaal in een bruidsboek bewaren en zo heb je de herinnering voor altijd bij je. Ook kunnen er filmpjes van worden gemaakt om de ceremonie weer helemaal opnieuw mee te maken!