Onze pakketten

Familie 35

(Small)

Familie fotoshoot/ groepsfotoshoot

Fotograaf 45min
25 opnames, keuze uit een foto
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Extra foto’s na te bestellen 

€35
 

Familie 159

(Medium)

Familie fotoshoot/ groepsfotoshoot

Fotograaf 1 uur
50 opnames, keuze uit 10 stuks
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Alle familie combinaties

€159
 

Familie 249

(Large)

Familie fotoshoot/ groepsfotoshoot
 
Fotograaf 1 uur plus
100 opnames, keuze uit 50 stuks
Print 30 x 40
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Alle familie combinaties
 
€249
 

Familie fotoshoot

Een memorabel familie fotoshoot moment vastleggen, waarbij wij willen weten wat u wilt!

Vereeuwiging van uw gezin door professionele familie groepsfoto’s te laten maken. Professionele familie fotoshoots laat u niet dagelijks verzorgen. Wij helpen u graag bij het maken van groeps- en/ of familiefoto’s. Fotoshoot.nl verzorgt prachtige familiereportages voor het hele gezin en/of groepen. Een familieportret dient niet standaard en al te geposeerd te zijn. Een familieportret is het allermooist als er spontaniteit aan te pas komt, waarbij het een gevoel van creativiteit en toch iets natuurlijks uitstraalt . Zie de prachtige en vooral ongedwongen, liefdevolle dierbare momenten in onze portfolio onderaan deze website.

Familiereportages vinden bijvoorbeeld plaats in onze fotostudio, in een park, aan een strand of in de duinen. We fotograferen in elk gewenste familie/groep fotoshoot combinatie. Wij helpen graag en denken uiteraard altijd met u mee.

IMG_3784
 

Heeft u vragen? Bekijk de veel gestelde vragen!

Soorten fotoshoots

1) Strand fotoshoot of duinen fotoshoot

De Strand of Duinen fotoshoot vind plaats in Zandvoort/Bloemendaal. Hierdoor worden uw foto’s niet te geposeerd, maar meer Lifestyle en super veel fun! Maak er een gezellig dagje uit van. Na de fotoshoot kunt u heerlijk nagenieten, ontspannen en uitwaaien bij onze strandtent. Wij zijn beschikbaar van begin maart tot eind November, afhankelijk van het strandweer en omstandigheden.

Fotoshoots gaan altijd door, bij slecht weer spreken wij een andere datum af of verplaatsen wij de familiereportage naar de studio op basis van beschikbaarheid.

Gedurende een uur gaat u op pad met de fotograaf. Na de fotoshoot selecteren jullie zelf de leukste foto’s. Een prachtige herinnering en de moeite waard om het eens 1 keer goed te doen.

2) fotostudio familie fotoshoot

Bij een fotoshoot in de fotostudio heeft u de keuze uit een Interieur- of studioshoot achtergrond in de kleuren wit, rood, groen of bruin. Ook hebben we diverse decors zoals gras, hout, diverse kleuren sofa’s en nog veel meer. Wij kunnen voor uw fotoshoot ook naar buiten rondom onze fotostudio. Zo heeft u twee vliegen in 1 klap. Onze fotostudio is het gehele jaar door open, op afspraak.

Onze fotograferen proberen creatiever te denken dan alleen een simpele foto te maken op een witte achtergrond. U kunt hier familie foto’s laten maken met eigen inbreng of het helemaal aan ons over laten. Vrolijk, kleurrijk, spannend, uitdagend en spontaan. Uiteraard is er niets mis, met een geposeerde knuffelfoto van opa en oma met de kleinkinderen. Laat de liefde stralen en vereeuwig uw gezin. We begeleiden u altijd tot het beste resultaat.

Boek nu een fotoshoot!