Familie Fotoshoot

Professionele familiefoto’s… een vereeuwiging van uw gezin! Professionele familiefotografie laat u niet dagelijks verzorgen. Daarom helpt Fotoshoot.nl u bij het maken van uw familiefoto’s. Fotoshoot.nl verzorgt prachtige familiereportages voor het hele gezin. Een familieportret moet niet standaard en te geposeerd zijn. Een familieportret is het mooist als er spontaniteit aan te pas komt.

Familiereportages kan onder anderen plaats vinden op het het strand, een echte strandfotoshoot. In de fotostudio of in een park achtige setting. Met de hele familie op de foto, maar ook in elk gewenste familieshoot combinatie. Fotoshoot helpt u er graag mee.

Familie Pakketten

1) Strand fotoshoot of  Duinen fotoshoot

De Strand of Duinen fotoshoot vind plaats op Zandvoort/Bloemendaal. Hierdoor worden uw foto’s niet te geposeerd, maar meer Lifestyle en Fun. Huisdieren mogen ook mee naar het strand om de foto nog vrolijker te maken! Maak er een gezellig dagje uit van. Want na de fotoshoot kunt u heerlijk nagenieten, ontspannen en uitwaaien bij onze strandtent. Beschikbaar van Eind Februari tot eind november. Afhankelijk van het weer.

Fotoshoots gaan altijd door, met slecht weer verplaatsen we de datum of verplaatsen we de familiereportage naar de studio. 100% garantie van slagen!

Gedurende een uur gaat u op pad met de fotograaf en selecteren jullie zelf de foto’s,

Boek nu!

2) Fotostudioshoot

Een fotostudio fotoshoot verzorgen we altijd fotoshoots met 2 achtergronden bijv Interieur- en/of een Studioshoot (witte, rode, groene of bruine achtergronden) Met de fotostudio fotoshoot kunnen we eventueel ook naar buiten, rondom onze studio. Zo heeft u twee vliegen in 1 klap. Onze fotostudio is gehele jaar door open op afspraak.

Als fotostudio proberen creatiever te denken dan alleen een spijkerbroek met witte bovenkant en op een witte achtergrond. Anders dan anders is wat wij hier maken. Vrolijk, kleurrijk, spannend, utdagend en spontaan. Uiteraard is er niets mis, met een geposeerde knuffelfoto van opa en oma met de kleinkinderen. Dit is wat u wilt en wat wij met heel veel liefde maken.

Boek nu!

Soorten pakketten

Reserveren om een ticket te kopen
Veel gestelde vragen over onze fotoshoot
Contact als u al een ticket heeft  e.d.