Familie Fotoshoot

Professionele familiefoto’s laten maken… een vereeuwiging van uw gezin! Professionele familiefotografie laat u niet dagelijks verzorgen. Daarom helpt Fotoshoot.nl u bij het maken van uw familiefoto’s. Fotoshoot.nl verzorgt prachtige familiereportages voor het hele gezin. Een familieportret moet niet standaard en te geposeerd zijn. Een familieportret is het mooist als er spontaniteit aan te pas komt.

Familiereportages kan onder anderen plaats vinden op het het strand, een echte strandfotoshoot. In de fotostudio of in een park achtige setting. Met de hele familie op de foto, maar ook in elk gewenste familieshoot combinatie. Fotoshoot helpt u er graag mee.

Onze pakketten

Familie 35

Familiereportage 

Fotograaf 1 uur
25 opnames, keuze uit een foto
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Extra foto’s na te bestellen

€35,-

Familie 159

Familiereportage 

Fotograaf 1 uur
50 opnames, keuze uit 10 stuks
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Alle familie combinaties

€159,-

Familie 249

Familiereportage (plus)

Fotograaf 1 uur
100 opnames, keuze uit 30 stuks
Canvas 40 x 60 cm
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Alle familie combinaties

€249,-

Heeft u vragen? Bekijk de Veelgestelde Vragen!

Soorten Fotoshoots

1) Strand fotoshoot of  Duinen fotoshoot

De Strand of Duinen fotoshoot vind plaats op Zandvoort/Bloemendaal. Hierdoor worden uw foto’s niet te geposeerd, maar meer Lifestyle en Fun. Huisdieren mogen ook mee naar het strand om de foto nog vrolijker te maken! Maak er een gezellig dagje uit van. Want na de fotoshoot kunt u heerlijk nagenieten, ontspannen en uitwaaien bij onze strandtent. Beschikbaar van Eind Februari tot eind november. Afhankelijk van het weer.

Fotoshoots gaan altijd door, met slecht weer verplaatsen we de datum of verplaatsen we de familiereportage naar de studio. 100% garantie van slagen!

Gedurende een uur gaat u op pad met de fotograaf en selecteren jullie zelf de foto’s,

Boek nu!

2) Fotostudio fotoshoot

Een fotostudio fotoshoot verzorgen we altijd fotoshoots met 2 achtergronden bijv Interieur- en/of een Studioshoot (witte, rode, groene of bruine achtergronden) Met de fotostudio fotoshoot kunnen we eventueel ook naar buiten, rondom onze studio. Zo heeft u twee vliegen in 1 klap. Onze fotostudio is gehele jaar door open op afspraak.

Als fotostudio proberen creatiever te denken dan alleen een spijkerbroek met witte bovenkant en op een witte achtergrond. U kunt hier familie foto’s laten maken met eigen inbreng of het helemaal aan ons over laten. Vrolijk, kleurrijk, spannend, utdagend en spontaan. Uiteraard is er niets mis, met een geposeerde knuffelfoto van opa en oma met de kleinkinderen. Dit is wat u wilt en wat wij met heel veel liefde maken.

Boek nu!