Vertrouwd door bekende Nederlanders!

Nikke de Jager

Nikkie Tutorials

Geweldige fotoshoot met Nikkie de Jager of wel Nikkie Tutorials. In de Madame Tussauds Amsterdam verzorgden we de fotoshoot van de onthulling van haar beeld. Een verrassing voor haar, maar ook voor ons. Het beeld was bijna niet te onderscheiden van de echte Nikkie Tutorials. Een dag later wint ze haar eerste Televizier-Ster voor beste presentatrice.

Gerard Joling

Deed een onthulling een wij waren aanwezig als fotograaf. Een fotoshoot ervaring die wij nooit meer zullen vergeten! Het was letterlijk om te gieren! Dit was overigens niet de eerste fotoshoot die wij met Gerarg Joling deden. Elke BN’er waar wij mee werken, blijft een ervaring. Maar een fotosessie met Gerard Joling, dat vergeten we nooit meer.

gerard-joling-klein
alexander-pechtold-klein

Alexander Pechtold

Fotoshoot.nl werd gevraagd om de campagne foto te schieten voor de verkiezingen. Een serie foto’s waarvan Pechtold zelf de beste uitkoos. Dat was overigens niet deze. Maar wel een soort gelijke afbeelding. Deze fotoshoot met Alexander Pechtold, was een pluim op mijn carriere.

DJ Sidney Samson

Een geweldig ervaring, een fotoshoot onderwater en in de studio. Dit was een van de vele beelden die er gemaakt werden. De fotoshoot met DJ Sidney Samson duurde 9uur en nog een paar uur photoshop van de discobollen.
dj-sidney-samson
enora-so-you-think-you-can-dance

Enora (So You Think You Can Dance)

We deden een fotoshoot voor Enora voor het programma So You Think You Can Dance.
Een van de diverse tv programma’s waar wij voor hebben gewerkt. Een onzeker meisje, die onbewust prachtig op de foto staat. Typisch gevalletje van als je dit doet doet het dan hier bij ons goed.

Epke Zonderland

Epke werd wereld kampioen en wij waren erbij. We hebben meerdere foto’s gemaakt voor de de pers erop af kwam. SBS6, RTL4, Ned 1 waren er allemaal bij. Onze professionele fotograaf kon gelukkig rustig de tijd nemen, voordat iedereen naar binnen stormde. Onze fotograaf zei, wat een rustige en zeer relaxte fotoshoot was dit en was Epke.

epke-zonderland-klein
fajah-lourens

Fajah Lourens

De fotoshoot met deze BN’er was spannend. Hoge eisen en dit naar behoren afgeleverd. Deze fotoshoot deed zij bij ons in de fotostudio. Prachtige meid, die fotostudio fotoshoot uitkoos voor haar fotoreportage. Wij voelde ons vereerd. De aanwezige klanten, keken wel verbaasd. Sta je in in eens tussen deze killer body dame. Fajah was er relaxt onder. Die is intussen wel de aandacht gewend.

Froukje de Both

Bekend van serie Goudkust en speelde in de de speelfilm Costa. daarnaast presenteerde ze jaren lang het programma Eigen Huis en tuin. Wij fotografeerde Froukje voor een van onze klanten PHILIPS. Een nieuw product van PHILIPS voor vrouwen. Ter promotie reden we met het hele team naar Sanoma Uitgevers, waar we de nieuwe productlijn presenteerde aan de diverse tijdschriften. De fotoshoot met Froukje ging daar voorafgaand plaats aan ons bezoek. Afgelopen jaren hebben we voor PHILIPS meerdere fotoreportages verzorgt. Zoals op locatie als in de fotostudio.

froukje-de-both
gigi-ravelli

Gigi Ravelli

Deze dame is bekend van GTST. Wij waren erg blij dat we haar eerste portfolio foto’s mochten maken. In onze fotostudio stonden onze stylistesen, visagistes klaar om deze diva van haar mooiste kant te fotograferen. De fotoshoot met Gigi Ravelli, was spannend. Omdat ook ik als fotograaf, toch stiekem verliefd op haar was. Een echte fan dus.

Hedwiges Maduro

Speelde bij Ajax en daarna bij Valencia. Hedwiges Maduro reserveerde een fotoshoot voor zichzelf en zijn familie. Via verschillende voetballers heeft hij vernomen, dat fotoshoot.nl reportages maakt voor een grote Helaas mogen wij deze prive foto’s van bekende voetballers en hun gezinnen niet op onze website plaatsen. Maar Maduro, gaf ons toestemming alleen zijn foto te gebruiken. Daar waren we uiteraard erg blij mee. Wie de andere 17 bekende voetballers zijn die hier een fotoshoot deden? Daar kunnen we helaas niets over vertellen. Dit hebben we gedelete, vanwege privacy redenen en verzoek van onze voetballers!
hedwiges-maduro
liesbeth-kamerling

Liesbeth Kamerling

Een fotoshoot met Liesbeth Kamerling, Zusje van. Lieve dame kwam onze studio binnen, het reclamebureau en het team van fotostudio fotoshoot stonden klaar. Voor we aan de fotoshoot begonnen, maakte ik een foto. Vond deze foto zelf leuker, dan de uiteindelijke reclame foto voor een product. Soort van before de fotoshoot scene.

Miss Belgie 2005

Miss Belgie 2005, mochten wij fotograferen voor Expeditie Robinson. Tatiana Silva is een van de vele Expeditie Robinson kadidaten die wij afgelopen jaren hebben mogen fotograferen. Tevens ging een van onze medewerkers T. Venema 2 jaar lang mee achter de schermen. De helikopter in richting de eilanden. In onze studio fotoshoot.nl vonden ook een aantal interviews plaats van Bekende Nederlanders. Tatiana portretteerde wij, deze foto’s werd onder anderen gebruikt in het programma.
miss-belgie-2005
orlando-engelaar

Orlando Engelaar

Een reclame fotoshoot deden wij met Orlando Engelaar. Een campagne die elke bushalte versierde in Nederland. Deze top voetballer, had er erg veel zin in. Een geweldige fotoshoot in onze fotostudio. Gelukkig kreeg ik als fotograaf, het product(cremes & shampoo) waar hij reclame voor maakte als geschenk.

Prinses Laurentien

Tijdens een presentatie van haar kinderboekje, maakte wij een persfoto. De foto’s die uit deze fotosessie voortkwamen, werden gebruikt op de website van de organisator van dit event. Het event vond plaats in het tropen museum in Amsterdam. Een professionele fotoshoot met een princes. Ook voor ons een ervaring rijker.

valerie-van-krimpen-popstars

Valerie van Krimpen (Popstars)

Deze dame deed mee aan pop-stars, ze gooide hoge ogen in het programma. Wij fotografeerden haar en vele andere kanditaten van onder andere Pop-stars, Hollands Got Talent en fotoshoots voor Expeditie Robinson kandidaten. Fotoshoot.nl werkt voor diverse tv-programma’s waarvoor wij jaarlijks de fotografie voor verzorgen.

Yvonne Coldeweijer

Beter bekend als presentatrice voor Telekids. Wij fotografeerde haar voor een reclame fotoshoot voor de Madame Tussauds. Dit was een van de foto’s voor we de fotoshoot in gingen. Een echte snapshot. Leuk dat we deze foto mochten gebruiken op onze website.

yvonne-coldeweijer
tineke-schouten

Tineke Schouten

Geweldig mens! Anders dan op de planken. Je verwacht toch een typetje. Maar de fotoshoot met Tineke Schouten, was anders dan verwacht. Een normale vrouw, zoals een ieder. Maar toch hoopten we dat het typetje, tevoorschijn zou komen. Een relaxte fotoshoot, in een warme omgeving.

Boek nu een fotoshoot!