Hoe werkt een fitness shoot?

Voorbereiding is het halve werk. U kunt het aan ons overlaten, dat werkt het fijnst. Maar u kunt ook een voorbeeld foto meenemen naar onze fotostudio. Onze professionele fotograaf zal proberen uw fitness of bodybuilders fotoshoot zoveel mogelijk in die sfeer te fotograferen. We zorgen tijdens de shoot dat we je beste kant fotografen. De fitness fotoshoot is voor zowel dames als heren. Een fitness fotoshoot kan gedaan worden in onze fotostudio of in de sportschool. Door naar ons te komen houdt u de fotoshoot goedkoop. Uiteraard wilt u de fotoshoot goed laten doen, we hebben de optie om een professionele visagist in te zetten voor een klein extra bedrag van € 22,50. Na de fotoshoot kunt u de beelden direct bekijken.

fitness-sportschool

Dress to impress

Kies een outfit die bij je past en probeer zwart en donkere kleuren zoveel mogelijk te vermijden. De contouren van je lichaam zie je minder goed in donkere kleding. Met een fitness fotoshoot is het uiteraard het mooist om je lichaam te laten zien. Er is een optie om de fitness fotoshoot ook wel sport fotoshoot genoemd te doen zonder shirt bijvoorbeeld. Hiervoor zullen we op locatie of in de fotostudio licht gebruiken waardoor het lichaam centraal staat en mooi uitgelicht zal worden. Tijdens een fitness of bodybuildershoot is insmeren met een olie ook aan te raden, dit kunt u doen tegen het einde van deze fotoshoot.

fitness-hardlopen

Bespreking & begeleiding

Telefonisch of per e-mail kunt u een afspraak maken. In de voorbespreking maakt u duidelijk wat u wilt. Op de dag van de afspraak nemen we alles nogmaals door.

Fotografie tips

Goeie voorbereiding is het halve werk: Geen zonnebank 1 dag voor de fotoshoot.

Fitness 35

Fotograaf
Fotostudio
Begeleiding
40 opnames, foto naar keuze (nabestellen mogelijk)

Extra foto’s: €12,50 – €17,50 p/f

Visagie €22,50 (optioneel)

 

€35

Fitness 159

Fotograaf
Fotostudio
Begeleiding
60 opnames, 20 foto’s naar keuze (nabestellen mogelijk)

Binnen en buiten

Visagie €22,50 (optioneel)

 
 
 €159

Fitness 249

Fotograaf
Fotostudio
Visagie & Hairstyling (1p)
Begeleiding
120 opnames, 60 foto’s naar keuze (nabestellen mogelijk)
Binnen en buiten
Meerdere decors
Fitness fotoshoot + casualshoot in kleding (Instagram foto’s)

Plus Partnershoot (duoshoot)

€249
 
Heeft u vragen? Bekijk de veel gestelde vragen!