Bedrijfsfotograaf

Bedrijfsfotografie

Bent u op zoek naar een bedrijfsfotograaf? Wij bieden multinationals, mkb’ers en ook zzp’ers de kans om een gezicht achter het bedrijf te creëren. Een gezicht waar je net iets meer mee zegt. Bedrijfsfotografie draait om het overbrengen van de juiste boodschap. Professioneel, open for business en een tikje commercieel. Dit is onmiskenbaar onderdeel geworden van de look & feel van het bedrijf. Wilt u unieke foto’s van uw onderneming plaatsen op de website? Dan is bedrijfsfotografie de way to go.

 ” Een bedrijfsfotograaf van Fotoshoot.nl staat garant voor foto’s van zeer hoge kwaliteit, met uitstraling. Fotoshoot maakt indringende en persoonlijke beelden die op een juiste manier communiceren met uw doelgroep. Onze bedrijfsfotografen bespreken met u graag uw wensen en ideeën. “

Fotoshoot.nl is gespecialiseerd in het maken van bedrijfsfotografie. We zijn beschikbaar als:

Fotoshoot.nl is gespecialiseerd reclamefotografie en heeft afgelopen jaren bewezen aan de top te staan. Behalve uw bedrijfsfotografie leveren we ook modellen, visagisten en locaties voor de fotoshoots. Alles geregeld onder 1 paraplu. Makkelijk, snel, professioneel en zeer vakkundig.

De foto’s kunt u uitstekend gebruiken voor Bedrijfsfotografie:

  • Brochures
  • Folders
  • Flyers
  • Website
  • Social media
  • Jaarboek
  • Persmateriaal
  • Of alle andere uitingen

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We werken op afspraak, tenzij het een opdracht betreft die kleinschalig uitgevoerd kan worden.

Zakelijke bedrijfsfotografie: prijzen en meer

 Geïnteresseerd in zakelijke fotografie? We vertellen je wat de zakelijke fotografie prijzen zijn en meer. klik hier

Als bedrijfsfotograaf vertellen wij u graag waar een bedrijfsfoto, zakelijk portret of productfotografie aan moet voldoen. Het klinkt als een cliché, maar beelden zeggen daadwerkelijk meer dan woorden. Wilt u uniciteit creëren op uw website, uw LinkedIn profiel of zelfs in kunst aan de muur? Bij bedrijfsfotografie draait het om de details: een juiste hoek, subtiele belichting en de emotie die u wilt laten terugkomen in de foto. Dit is goed voor uw corporate communicatie; de reclame naar buiten toe voor uw stakeholders, aangesloten media en associaties.

In de huidige online wereld is het uitdragen van de juiste boodschap belangrijker dan ooit. Als bedrijf wilt u zich onderscheiden. Dat moet direct duidelijk worden wanneer uw doelgroep binnenkomt op de website. Als bedrijfsfotograaf zijn we zowel in staat om hoge kwaliteit in fotografie te bieden; we kunnen u ook adviseren over de implementatie van afbeeldingen op uw website. Alle elementen waarmee u richting de bezoeker vertrouwen en professionaliteit uitstraalt.

U wilt uw bedrijf ‘smoel geven’. Dat vraagt om een idee achter elke foto. Bedrijfsfotografie voorziet in diverse specialismen: portretten, groepsfoto’s en het fotograferen van producten uit uw webshop. Die investering levert uw bedrijf veel op. Een uitstraling die past bij uw visie. Bezoekers van uw website willen het gezicht zien achter uw bedrijf en merk, sfeer proeven en achterhalen waarom zij voor u moeten kiezen. Dat vraagt om een unieke en opvallende touch in de foto’s op uw website.

Wij realiseren samen met u een sublieme fotosessie met professionele bedrijfsitems en portretten, welke uw website de finishing touch bezorgen.

Op de dag van de fotoshoot komen we aan op de locatie en gaan meteen op zoek naar de perfecte plek om de zakelijke foto’s te maken. De lampen worden geplaatst en de eventuele achtergronden. Eerst worden de zakelijke portretten gemaakt en daarna de groepsfoto met alle medewerkers. Tijdens de fotoshoot geven we ook portretfotografie tips om het beste uit de foto’s te halen. In overleg kunnen we ook sfeerfoto’s maken van uw bedrijf met of zonder personeel, dit is een mooie toevoeging voor op uw website. Ook kunnen we professionele productfoto’s voor u maken, hiervoor hebben wij een speciale productfotografie set. Het is ook mogelijk een bedrijfsfilm te laten maken, dit brengt uw website naar een next level. Onze fotografen zijn zo getraind dat ze alle zakelijke foto’s voor uw bedrijf kunnen maken. 

Een visagiste is geen vereiste, echter kan het wel veel goeds doen voor de portretfoto’s. Een zakelijke visagiste kan ervoor zorgen dat de natuurlijke schoonheid van uw medewerker nog duidelijker wordt gemaakt, wat schitterend staat op uw zakelijke website. Als u een visagist wilt boeken voor de zakelijke portret fotoshoot kost dit € 24,95 per persoon. 

De foto’s kunt u meestal dezelfde dag of de dag erna nog zien, om de bedrijfsfoto’s te selecteren. Nadat u de geselecteerde foto’s heeft doorgegeven, gaan we ze helemaal perfect voor u bewerken. De kwaliteit is dan hetzelfde als die van stock foto’s, zeer hoog. Dit kan wel meerdere dagen duren, het ligt aan de grootte van het bedrijf en de hoeveelheid foto’s. 

Wij raden u aan om donkere kleuren zoals zwart te vermijden, omdat we merken dat de business foto’s er dan minder mooi uit komen. Ook drukke prints en streepjes werken niet goed op de foto, aangezien dit er verstoord op de zakelijke portretfoto’s eruit kan zien. Het beste is om kleding met pastel kleuren aan te doen. 

We houden het weer tot kort voor de zakelijke fotoshoot in de gaten, als het te hard regent voor een buitenreportage, verplaatsen we dan in overleg de business fotoshoot naar een binnenlocatie. 

Een bedrijfsfotograaf is veelzijdig, we kunnen een zakelijke portretfoto maken die u bijvoorbeeld op LinkedIn kunt neerzetten. Ook kunnen wij een bedrijfsreportage maken, dit houdt in dat wij naar uw bedrijf toekomen voor de bedrijfsfotografie. Er worden dan verschillende soorten zakelijke foto’s gemaakt. Van portretten zakelijk van uw personeel naar sfeerfoto’s van uw bedrijf. 

Ook kan een bedrijfsfotograaf productfotografie maken. Dit houdt in dat uw producten op een professionele manier worden gefotografeerd, zodat u het kunt gebruiken voor de website of als reclame. De fotograaf kan ook een zakelijke film maken. Een bedrijfsfilm met mooie beelden van het team, dat bijvoorbeeld aan het werk is of beelden van het bedrijvenpand. Een voorbeeld van een bedrijfsfilm kunt u zien op onze website. 

In overleg kunnen wij ook sfeerfoto’s maken van uw bedrijf. Sfeerbeelden zijn mooi om een serie erbij te hebben, zodat een klant ziet waar het een product of dienst afhaalt. Dit geeft vaak iets meer een gevoel van zekerheid. Ook voor de bedrijfsfilm is het extra mooi. 

U mag altijd aangeven wat u graag wilt of in gedachten heeft voor de fotoshoot, de bedrijfsfotograaf houdt hier rekening mee. U kunt de fotograaf ook inhuren om voorbeeld ideeën te bedenken. De fotograaf heeft altijd vele bedrijfsfotografie tips die de foto’s naar een next level zullen halen. De prijs is afhankelijk van de opdracht. 

Dit varieert per bedrijf en het aantal personen, het kan van een uur tot meerdere uren duren. Er wordt altijd van tevoren besproken hoeveel tijd er voor nodig is. 

In overleg kunnen wij ook prints voor u bestellen. Dit staat erg mooi in uw kantoor of bedrijfsruimte. 

We hebben meer dan 20 jaar ervaring met de beste fotografen. Onze fotografen zijn zeer divers getraind en kunnen daarom iedere uitdaging aan. Zakelijke portretfoto’s, zwart wit portretfotografie, productfotografie, bedrijfsfilms, zakelijke foto’s, groepsfoto’s en sfeerfoto’s van uw bedrijf, we fotograferen het allemaal. Vanwege deze diversiteit zijn we zeer geschikt voor uw bedrijf fotoshoot. Wij leveren hoge kwaliteit professionele foto’s af. Van tevoren bespreken we wat voor foto’s u wilt. Ook geven wij tips en tricks hoe u het beste uit de foto’s kunt halen.