Vriendinnen Fotoshoot & Love Fotoshoot

Wat is er nou leuker dan je vriendschap of liefde te laten vereeuwigen met een vriendinnen fotoshoot? Maak er een gezellig of romantisch uitje van!

Jullie worden begeleid door ons team van jonge fotografen die energiek en gepassioneerd te werk gaan in de grootste fotostudio van Nederland. Maak gebruik van één van onze velen decors en ga naar huis met niet alleen hartstikke mooie foto’s, maar ook een glimlach en een goed gevoel!

Zoek je nog een bijzonder cadeau voor je vriend(in) of geliefde? Doe hem/haar deze fotoshoot cadeau

De Vriendinnen & Loveshoot is geschikt voor alle leeftijden. Reserveer met al je vriendinnen of liefdevol met z’n tweetjes, dit fotoshoot arrangement.

Deze vriendinnen & love fotoshoot is geschikt voor 2 tot 100p

Onze pakketten

Vriendinnen & Loveshoot
(Small)

Friends & Love fotoshoot

 • Fotograaf/ Fotostudio 0 – 30 min
 • 25 opnames, keuze uit een foto
 • Keuze: digitale foto’s of geprint
 • 1 setting/ fotosessie achtergrond

Locaties: strand, park of studio
Extra foto’s na te bestellen 

€35
 

Vriendinnen & Loveshoot
(Medium)

Friends & Love fotoshoot

 • Fotograaf/ Fotostudio 0 – 45min 
 • 50 opnames, keuze uit 0-10 foto-beelden
 • Keuze: digitale foto’s of geprint
 • 2 settings/ fotosessie achtergronden

Locaties: strand, park of studio

€159
 

Vriendinnen & Loveshoot
(Large)

Friends & Love fotoshoot 
 • Fotograaf/ Fotostudio 0 – 60min
 • 120 opnames, keuze uit 0-50 foto-beelden
 • Keuze: digitale foto’s & geprint
 • Inclusief 2 prints
 • 2-3 settings/ fotosessie achtergronden

Locaties: strand, park of studio

€249
 

Vriendinnen &  loveshoot
(EXTRA Large)

Friends & love fotoshoot
 • Fotograaf/ Fotostudio 0-60 min plus
 • 150 opnames, keuze uit 0-75 foto-beelden
 • Keuze: digitale foto’s & geprint
 • Inclusief 10 luxe prints
 • 3-4 settings/ fotosessie achtergronden
 • Alle persoons combinaties & poses

Locaties: strand, park of fotostudio

€339
 
 

Heeft u vragen? Bekijk de veel gestelde vragen!

Hoe gaat een vriendinnen fotoshoot het in zijn werk?

 1. U wordt ontvangen in de fotostudio
 2. Kort voorgesprek
 3. Uw outfit heeft u bij voorkeur al aan
 4. Een professionele fotoshoot met fotograaf volgt met diverse decors en begeleiding
 5. De foto’s kunt u na de fotoshoot rustig bekijken en selecteren
 6. Deze friends & lovers fotoshoot is geschikt voor 2 tot 100 personen.
 7. Deze fotoshoot is geschikt voor iedereen
 8. Duur fotoshoot 30min, 45min, 1uur en langer

Een fotoshoot boeken?

 • Een fotoshoot met thema naar keuze
 • 45 minuten aandacht voor jou
 • Voor maar 35 euro!
Boek nu!

Fotoshoot vriendinnen: lekker met de meiden

Onze vriendinnen behoren tot een van de belangrijkste mensen in ons leven. Door een vriendinnen fotoshoot bij ons te boeken, zal de liefde die jullie voor elkaar voelen en het plezier dat jullie samen beleven voor altijd vastgelegd worden.

Zoek je nog een bijzonder cadeau voor je vriend(in)? Doe hem/haar deze fotoshoot cadeau

De Vriendinnen is geschikt voor alle leeftijden. Reserveer met al je vriendinnen met z’n tweetjes, dit fotoshoot arrangement.
Deze vriendinnen fotoshoot is geschikt voor 2 tot 100p

Een fotoshoot boeken?

 • Een fotoshoot met thema naar keuze
 • 45 minuten aandacht voor jou
 • Voor maar 35 euro!
Boek nu!
Vriendinnen Fotoshoot

We maken allemaal weleens vriendinnen foto’s, maar een echte professionele fotoshoot met vriendinnen is natuurlijk wel net iets anders. Niet alleen zullen de vriendinnen foto’s van betere kwaliteit zijn door de professionele camera’s die we gebruiken, ook zal onze belichting en achtergrond voor een mooiere foto zorgen. 

Daarnaast is het mooie van een vriendinnen fotoshoot dat jullie volop lol met elkaar kunnen maken en samen een leuke kunnen dag beleven zonder erover te hoeven stressen wie de foto’s maakt en of ze wel mooi gelukt zijn. Soms kun je je namelijk al te druk maken over de foto’s, waardoor je niet meer geniet van wat je eigenlijk aan het doen was met je vriendinnen. 

Bovendien is een fotoshoot met vriendinnen een origineel en gezellig uitstapje. Ook bestaan er vriendinnen die juist bijna nooit samen foto’s nemen, omdat ze dit simpelweg gewoon vergeten te doen. Ook voor jullie is een vriendinnen fotoshoot een mooie oplossing om toch nog samen wat foto’s te hebben waar jullie later op terug kunnen kijken.

Bij ons ben je meer dan welkom om al je vriendinnen mee te nemen. We doen vriendinnen fotoshoots vanaf 2 tot wel 100 personen! Je hoeft bij ons dus helemaal niemand buiten te sluiten. Hierdoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een fotoshoot met je vriendinnen op je vrijgezellenfeest te doen. 

Ook zou je jouw verjaardag dus met je vriendinnen bij ons kunnen vieren of samen met je vriendinnen de jarige job een fotoshoot bij ons cadeau kunnen doen. Het is bovendien mogelijk om een ‘fotoshoot vriendinnen’ met visagie te boeken. Als je geïnteresseerd bent in het pakket ‘fotoshoot vriendinnen’ met visagie, laat het ons dan vooraf weten. Verder beschikken we uiteraard over professionele fotografen die ervaring hebben met allerlei verschillende fotoshoots, je kunt hier meer over vinden op onze site. 

De fotoshoots vinden in geheel Nederland plaats. Zo hebben we bijvoorbeeld in Amsterdam en Utrecht een studio, waardoor er altijd wel een plek bij je in de buurt is waar jullie foto’s genomen kunnen worden. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de vriendinnenshoot niet in een studio plaats te laten vinden, maar in een park of op het strand. Als je nog specifieke vragen of wensen hebt, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de contactknop op de site. We zien ernaar uit om jou en je vriendinnen te verwelkomen bij ons!

Als het op de dag van de loveshoot regent, wordt er dan van tevoren contact met u opgenomen over andere mogelijke opties. Wij verplaatsen de fotoshoot naar een latere tijdstip wanneer het droog is, of naar een binnenlocatie of naar een van onze fotostudio’s. Het kan ook verplaatst worden naar een andere dag. Als u toch een buitenshoot zou willen.

Onze fotografen hebben veel ervaring in love shoot en vele poses ideeën. Ze zullen u en uw geliefde er dan ook helemaal doorheen begeleiden, zodat u zelf nergens zorgen over hoeft te maken. Eigen ideeën over een pose zijn natuurlijk wel altijd welkom!

Wij raden over het algemeen aan om drukke prints en zwart te vermijden, na 20 jaar ervaring merken we dat de relatie foto’s er dan niet mooi uit komen te zien. We raden aan om egale kleding te dragen met pastelkleuren, dit past ook het beste bij de meeste achtergronden. 

U kunt van vooraf een visagiste/ makeup artist bijboeken voor uw liefdes  of vriendinnen fotoshoot. Dit kan enkel in Amsterdam op basis van beschikbaarheid. Zonder visagie is verder mogelijk op Scheveningen, Zandvoort, Utrecht, Haarlem, Vlaardingen of elders in het land.