Afspraken

U heeft geen QR-code (gezondheidspas) nodig voor een fotoshoot bij ons. Een fotografiestudio valt niet onder een plek waar een corona toegangsbewijs verplicht is. Bron: RIVM

U kunt online een afspraak maken. Bent u in het bezit van een ticket? Kijk dan op uw ticket hoe u een afspraak maakt. Heeft u nog vragen, stuur ons dan een e-mail via Boeken

Wilt u meteen de beschikbaarheid weten bel dan naar 0639200929  (beller is sneller)

Voor het maken van een afspraak verwijzen we u graag naar de website vermeld op uw ticket of bon. Kijk ook op de website van uw aanbieder (bijvoorbeeld ABN-AMRO, VVV-bon of Bruna). Daar is vermeld hoe u kunt reserveren. Heeft u nog vragen, stuur ons dan een e-mail via het contactformulier. U ontvangt nog dezelfde dag een reactie.

We fotograferen iedere dag! U kunt altijd direct bij ons terecht voor een afspraak! We maken mooie en aparte foto’s, daarom kan het voorkomen dat de agenda op sommige dagen al vol geboekt is. Informeer naar de beschikbare data en de mogelijkheden.

Openingstijden (Alleen op afspraak): maandag t/m vrijdag van 9:00 – 20:00 uur. Zaterdag en zondag 9:00 – 19:00 uur

Fotoshoot Amsterdam
Weet u dat 90% van onze klanten NIET uit Amsterdam komen. We ontvangen mensen uit heel Nederland, maar ook uit Duitsland en België. We zijn dankbaar dat klanten uit andere plaatsen ons ook weten te vinden. Mensen die iets moois willen zijn bereid om daarvoor een uurtje te reizen. Combineer het met een dagje uit en ga lekker shoppen in Amsterdam! Een fotoshoot doet u namelijk niet elke dag. Laat onze website u verleiden en ervaar een leuke fotoshoot!

Fotoshoot Utrecht
Fotoshoots in Utrecht vinden binnen en/of buiten plaats. Ons adres is vermeld op de website bij het contactformulier.

Fotoshoot Haarlem
De fotoshoots in Haarlem vinden plaats in het Kenaupark te Haarlem. Haarlem is de shopstad van Nederland. Maak er een leuk dagje uit van!

Fotoshoot Zandvoort, Bloemendaal aan Zee en Scheveningen
Kies voor een prachtige strand- of duinshoot. De shoots gaan altijd door, bij slecht weer verplaatsen we deze naar onze studio in Amsterdam.

Fotoshoots in geheel Nederland
U woont in Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort, Groningen, Enschede, Tilburg, Zaandam of Purmerend, we werken door heel Nederland in overleg met onze planner. Ook trouwreportages en reclamefotografie in het buitenland zijn op speciaal verzoek te plannen. Overige locaties zijn voor klanten, die een familie-fotoshoot of portretfotoshoot willen laten verzorgen.

Een afspraak kunt u direct bij ons maken. Kijk op uw ticket of bon hoe u moet reserveren. U kunt altijd in de bijlage of op de website van uw aanbieder zoals de Postcodeloterij, de Hema of een ander bedrijf, kijken hoe u moet reserveren. We zijn een populaire fotostudio, reserveren kan meestal binnen één dag, maar kan soms meerdere dagen duren. Informeer per e-mail of telefonisch naar de beschikbare dagen.

Een thema bepaald u zelf. Elk pakket thema mogelijk: zakelijk, glamour, baby, boudoir-fotoshoot, loveshoot, portret, model ect. Leg ons uw thema voor tijdens uw afspraak. En wij zorgen voor een uitstekend, let wel voortreffelijk resultaat. 

Uw kledingstyle bepaald onder andere uw thema. Laat je inspireren door uw eigen stijl en wij halen het mooiste in uw naar boven.

Nee, wij maken geen pasfoto’s. U kunt wel altijd een andere soort fotoshoot bij ons komen doen! Neem een kijkje op de website bij de verschillende soorten shoots die wij aanbieden. Van Familie naar koppels, baby’s, lingerie, zakelijk en modellenshoots.

De foto's

Portret fotostudio
Digitale foto’s kunt u DIRECT na de fotoshoot meenemen.
Kiest u voor prints, dan worden deze binnen enkele dagen opgestuurd. Bij de 35euro fotoshoots kunt u ter plekke de digitale foto uitkiezen, deze is op 1.50meter x 1.50meter groot af te drukken. Tijdens de fotoshoot maken we wel meerdere foto’s in alle mogelijke combinaties. Pakketten van 35 euro zijn inclusief digitale foto 1.50×1.50m of een A5 print. Bij de portret specials arrangementen ontvangt u meerdere foto’s, afhankelijk van het pakket tussen de 24-200stuks. 

Bedrijfsfotografie
Bij de bedrijfsfotoreportages, bespreken we vooraf wat u wilt en nodig heeft. Per opdracht, merk, bedrijf is dit verschillend. U ontvangt altijd t gewenste foto resultaat en alle benodigde foto’s, om uw website, folder en communcatie uitingen uit te voeren. Kijk voor meer informatie op bedrijven

Bruiloftreportages
Wat ontvangt u bij de trouwreportages? Als bruidsfotograaf maken we diverse beelden. In de meeste pakketten ontvangt u alle gemaakte foto’s. Kijk voor meer informatie op onze trouwpagina.

In alle fotoshoot arrangementen is er één foto of zijn meerdere foto’s inbegrepen. U bent niet verplicht om foto’s bij te bestellen, maar nabestellen is uiteraard mogelijk. U heeft een leuke fotoshoot gedaan en wilt uw foto’s laten afdrukken? Wij kunnen u adviseren over ons ruime assortiment van printing en de afdrukken kunt u bestellen.

U heeft een ruime keuze uit: foto op canvas, aluminium, tuinposter, fotoprints, foto-album e.d.

Fotoprints
10 cm x 15 cm voor € 3,50
13 cm x 20 cm voor € 5,95
20 cm x 30 cm voor € 7,50
30 cm x 45 cm voor € 19,95

*U kunt alleen fotoprints bestellen als u de digitale bestanden besteld heeft. U kunt de fotoprints ter plekke of achteraf bestellen. 

Prijsinformatie voor grotere formaten verstrekken we op aanvraag.

De foto’s komen in kleur en een aantal in zwart/wit. De zwart/wit foto’s komen niet meer in kleur. De professionele fotograaf maakt een juiste balans. Dit zorgt ervoor dat de foto’s er dynamisch en zeer verschillend uitzien.

U kunt de foto’s binnen 7 dagen na de fotoshoot downloaden. Meeste klanten doen dit direct bij thuiskomst. Downloaden duurt 2-5min. Kortom alle tijd. Download de beelden altijd op uw computer. Niet op een telefoon, daar zijn bestanden te groot voor.

Restoren/ terug halen van foto’s duurt 24-48uur. Kosten hiervoor bedragen €29,95

U betaald alleen als het daadwerkelijk gelukt is.

Cadeaubonnen, zijn een jaar geldig. Hierdoor voldoende tijd om te reserveren. Bent u iets vertraagd, wat haast niet voorkomt. Neem dan contact met ons op. We helpen u dan graag.

Weetje! Wist u dat de meeste mensen een fotosessie een keer per 7-10jaar doen?

Doe een professionele fotoshoot, daarom altijd een keer goed! 

 

Bestelde foto’s komen zonder logo en/of watermerk. Pakketten zijn altijd inclusief foto’s. De inhoud kan verschillen per pakket, bon, ticket of cadeaubon

Nee, helaas niet meteen. Voor het printen van foto’s hebben wij een paar dagen nodig. Dit is een normale werkwijze voor alle drukkerijen in Nederland. We adviseren om eerst een fotoshoot te boeken. Dit is het beginpunt.

De fotoshoot

Bij binnenkomst staat de koffie, thee of fris voor u klaar. Bij een exclusieve fotoshoot (A, B, C, D en E) krijgt u bij binnenkomst een kleedkamer toegewezen. De visagiste, hairstylist en fotograaf staan voor u klaar om te starten met uw exclusieve fotoshoot. Heeft u een ander arrangement? Kijk dan eerst op uw bon of ticket, hierop vindt u precies wat er ingrepen is. Alle andere arrangementen zijn zonder visagie en hairstyling. We staan altijd open voor uw eigen inbreng, wensen en ideeën.

Vijf minuten voor de fotoshoot kunt u aangeven wat u wilt of wat uw wensen zijn. Ook kunt u het geheel aan onze fotograaf over laten. De fotograaf helpt u met poseren en samen bewandelen jullie de hele fotosessie door. Heeft u een linkedin foto nodig of gaat u een familieshoot doen, de fotograaf en ons team begeleiden u ook door dit proces heen.

Een fotoshoot (small, medium, large) duren 45min, afhankelijk van het pakket. Loopt het uit, dan rekenen we GEEN extra kosten. Heeft u een exclusieve fotoshoot (A, B, C, D en E) dan kan deze 2 uur duren. Ook bieden we nog de uitgebreide Holland Next Top Model platinum en diamond glamour fotoshoots aan, ook wel model voor een dag genoemd, deze duren langer dan 2 uur. 

U komt bij voorkeur al gekleed in de kleding voor de fotoshoot en al opgemaakt naar onze locatie. Maar niet als uw pakket inclusief visagist en/of hairstylist is.

Na de fotoshoot kunt u de foto’s bekijken en een selectie maken zoals aangegeven op uw ticket of bon. De beelden ontvangt u dezelfde dag.

Exclusieve en glamourfotoshoots(a,b,c,d,e) fotoshoots duren 1 tot 3 uur. Fotoshoots van €35 duren gemiddeld 45 minuten.

Kijk voor meer informatie op uw fotoschoot ticket of bon, daarop is vermeld hoe u kunt reserveren. Als u een bijlage heeft ontvangen staat het daar ook in vermeld.

Afhankelijk van uw pakket kunt u meerdere personen meenemen.  Eén persoon meer of minder doen we uiteraard niet moeilijk over. Neem hem of haar mee en maak er een leuke dag van. Alleen bij de exclusieve fotoshoots gaat het om een intensieve fotoshoot voor één persoon. Alle overige pakketten zijn er meerdere mogelijkheden mogelijk.

We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren aan te trekken. Tijdens een fotoshoot zijn donkere kleuren niet zo goed dat weten we uit ervaring. Pastelkleuren werken altijd goed; kleuren met een zacht tintje. Wees creatief bij uw outfit keuze! Zie het als een boom vol bladeren, overdag prachtig van kleur en s’avonds is dezelfde boom zwart en grauw. Uiteraard bepaalt u altijd zelf wat u aantrekt.

Deze informatie is puur gebaseerd op ervaring en reacties van klanten met zwarte of donkere kleding. Veel klanten vinden zich niet mooi op een foto, omdat zwart het geheel somber maakt. Kies dan voor grijs, als u toch iets donkers aan wilt. Kinderen warm aankleden want op sommige dagen kan het koud zijn, mochten we buiten de studio fotograferen. Zorg voor kleding die bij u past en waar u zich zelf prettig in voelt.

Print en accessoires
Donkere kleding kun je compenseren met blote benen, armen, maar ook andere kleuren en bijvoorbeeld een riem, sjaal of opvallende sieraden. Drukke prints op kleding raden we ook niet aan, maar uiteraard niet als dat uw stijl is. We fotograferen wat u leuk vind. Zorg voor diversiteit in uw kledingkeuze.

Visagie en hairstyling is inbegrepen als dat vermeld staat op uw fotoschoot ticket of bon. Alle pakketten zijn exclusief visagie en hairstyling, indien anders is vermeld. Wilt u graag visagie en haarstyling bijboeken, geef het dan aan bij opmerkingen. Voor een klein bedrag geven we u de mogelijkheid om uzelf te verwennen en de fotoshoot nog mooier te maken. Voor ons bent u in ieder geval speciaal en we willen mooie foto’s maken.

Optioneel bij te boeken
€ 24,95 Visagie
€ 24,95 Hairstyling
€ 39,00 Visagie en Hairstyling
€ 59,00 Visagie en Hairstyling + extra outfit + tweede fotoshoot

Bij onze EXCLUSIEVE en GLAMOUR fotoshoots is visagie en hairstyling wel inbegrepen.

Kiest u niet voor een professionele visagie en hairstyling dan dient u zich thuis voor te bereiden. Uiteraard kunt u dit ook tegen meerkosten over laten aan één van onze professionele visagistes en hairstylisten.

Bij de groeps- en familieshoots adviseren we in verband met de tijdsduur geen make-up en hairstyling te nemen, maar op aanvraag is dat zeker mogelijk.

Extensions en lang haar
Heeft u extensions of lang haar, dan raden we u aan om voorbereidingen te treffen. Het is zonde van uw tijd als onze hairstylist 1 of 2 uur moet besteden aan extentions of lang haar, terwijl u deze tijd ook kunt besteden aan een mooie fotoshoot. Ingebrachte extensions kunnen we hier wel in model brengen. Reserveren van een hairstylist is dan nodig.

Ja, natuurlijk kan dat! Kies dan voor:

 1. Het Familiereportage Arrangement (2 of 100 personen)
 2. Het Vriendinnen & Love Arrangement (2 of 100 personen)

Alle andere arrangementen vinden plaats met 1 persoon. Bedrijven kunnen telefonisch contact met ons opnemen.

Veel mensen zijn onzekerheid of vinden zichzelf niet fotogeniek. Een fotoshoot geeft een boost aan iemands persoonlijkheid. Onzekere mensen zien niet hoe mooi ze zijn. Wij weten daar wel raad mee, vanwege onze jarenlange ervaring. Geef dat bij uw reservering aan, we gaan er altijd zorgvuldig mee om, zonder daar de nadruk op te leggen.

Ben je dik of dun, blank of donker, lang of kort, homo of hetero, ieder mens is in onze ogen uniek en mooi. Wij van fotoshoot.nl houden van jullie, omdat de bijzondere verhalen tijdens de fotoshoots ons veel plezier bezorgen in ons vak.

Voor iedereen die een professionele fotoshoot wilt laten doen. U hoeft hiervoor geen model te zijn. Kies één van de arrangementen.

Waarvoor doen onze klanten een fotoshoot?

 • Facebook (www.facebook.com)
 • Linked-In foto of andere sociaal media (Linked-In fotoshoot)
 • Fotoshoot instagram(www.instagram.com)
 • Zakelijk fotoshoots
 • Prive
 • Fotoshoot als cadeau of verrassing
 • Fotoshoot voor een presentatie
 • Voor de lol
 • Een ervaring
 • Fotoshoot voor gebruik op een CV
 • Een fotosessie uit liefde voor uw partner

U bent werkzaam bij een bedrijf en wilt een reclamecampagne laten verzorgen of u wilt foto’s voor de website, brochures of andere bedrijfs-uitingen? Stuur ons een e-mail of neem Contact met ons op. Ons portfolio kunt u bekijken op Bedrijven

Om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken graag uw wensen en beantwoorden de vragen die u heeft voor uw trouwdag.

We vertellen u graag meer over alle opties en mogelijkheden, alle informatie kunt u vinden op Bruilofts- trouwreportages

Als u nog informatie mist, staan we u graag te woord.

Een decor wordt ook wel achtergrond setting genoemd. In de studio gebruiken we diverse decors. Van zwart, wit, geel, groen tot aan hout, gras, bomen, interieur, sofa, bed, stoelen, architectuur e.d. attributen om de fotoshoot creatief en anders te maken. Elke maand hebben we wat anders, dit kan dus verschillen per dag. 

In ieder geval vinden we voor iedereen altijd iets gepast.

Kiest u voor een buiten shoot. Dan kan het decor: strand, bomen, wolken, duinen, strandhuisjes of gebouwen of wat anders zijn. We spelen dan met moeder natuur. Fotoshoots in de buitenlucht zijn ook zeker een aanrader. Elke dag is een verrassing. Voel je geweldig en laat een foto reportage een keer goed doen

Heeft u iets specifieks ingedachte?  Neem accessoires/ props altijd zelf mee, zodat u zeker weet dat bij u past. Bijvoorbeeld bij een fitness-fotoshoot of een yoga fotoshoot. Neem gewichtjes, yoga mat of gepaste kleding ect altijd zelf mee.

Foto’s zijn direct klaar na de fotoshoot. We bewerken de foto’s meteen in kleur, contrast, zwart/wit foto’s, kleurtonen en veel meer.  De foto’s zijn ready to go en klaar voor gebruik. Extreme photoshop zoals neuscorrecties, kilo’s lichter ect gebeurt achteraf. Dat kan op aanvraag in onze studio.

U ontvangt na de reservering een bevestiging met alle informatie over onze strandtenten. 1 tot 2 dagen voor de afspraak van deze buiten fotosessie ontvangt u nog een sms met het adres(zie contactpagina) Bij aankomst bij de beach-club smst u uw strandtent tafelnummer. De fotograaf haalt u dan op aan uw tafel. U loopt dan samen met de familie-fotograaf/ portret-fotograaf of trouwfotograaf richting het strand van Zandvoort aan Zee of Scheveningen(Den Haag)

Mocht het regenen, dan bellen we op de dag zelf en verplaatsen het naar onze dichtstbijzijnde studio, die plek heeft . Hierdoor gaan afspraken bijna altijd door.

Zorg dat u 15min eerder aanwezig bent. ivm parkeren en lopen richting de strandtent. Parkeren kan net als in heel Nederland overal. Parkeer kosten, zijn meestal de kosten niet. In heel Nederland kunt u voor paar cent of euro per uur uw auto kwijt voor een uur. Dit verschilt per gemeente van €0,80- €2,60 voor een uur.

Ja, uiteraard kunt u bij elke locatie in Nederland dichtbij parkeren. Parkeer tarieven zijn in elke gemeente in Nederland anders. Variërend van €0,80 tot plus minus €5,00. De fotoshoots duren max 1 uur. Afhankelijk van uw pakket/ ticket. Parkeerkosten zijn nog te overzien.