Afspraken

U kunt online een afspraak maken. Bent u in het bezit van een ticket? Kijk dan op uw ticket hoe u een afspraak maakt. Heeft u nog vragen, stuur ons dan een e-mail via Boeken (een beller is wel sneller) 

U kunt zowel online als telefonisch een afspraak maken. Als u haast heeft, raad ik u aan om te bellen. Indien u vragen heeft, vult u dan het contactformulier in.

Beschikbaarheid weten? Bel dan: 
Consumentenlijn: 0639200929 
Bedrijven-infolijn: 0613600773  

Voor het maken van een afspraak, verwijs ik u naar de website die vermeld staat op uw ticket of bon van uw aanbieder (bijvoorbeeld ABN-AMRO, VVV-bon of Bruna). Heeft u nog vragen, vul dan het contactformulier in. U ontvangt nog dezelfde dag een reactie.

We fotograferen iedere dag van de week! U kunt te allen tijde terecht voor een afspraak. Als u meteen de beschikbaarheid wilt weten, raad ik u aan om telefonisch contact met ons op te nemen.
Consumenten-lijn: 0639200929. 
Bedrijven-lijn 0613600773 

Openingstijden (Alleen op afspraak): 
Maandag t/m vrijdag van 9:00 – 21:00 uur.
Zaterdag en zondag 9:00 – 20:00 uur

Fotoshoot Amsterdam
Wist u dat 90% van onze klanten NIET uit Amsterdam komen. We ontvangen mensen uit heel Nederland, maar ook uit Duitsland en België. We zijn hierdoor ook actief in Heel Nederland. We zijn dankbaar dat klanten uit andere plaatsen ons ook weten te vinden in elke stad waar we gevestigd zijn. Mensen die iets moois willen zijn bereid om daarvoor een uurtje te reizen. Combineer het met een dagje uit en ga lekker shoppen in Amsterdam! Een fotoshoot doet u namelijk niet elke dag. Laat onze website u verrassen en ervaar een geweldige belevenis fotoshoot!

Fotoshoot Utrecht
Fotoshoots in Utrecht vinden binnen en/of buiten plaats. Ons adres staat vermeld op de website onder het contactformulier. Een prachtige stad om lekker voor of na uw bezoek te ontdekken. Deze fotostudio en park/ buiten-fotoshoot zorgen voor een diverse en zeer uitgebreide reportage. U kunt zowel voor een binnen- of een buiten-fotoshoot kiezen. Utrecht is een prachtige stad om voor of na uw shoot te ontdekken. De buiten-fotoshoot zorgt voor een afwisselende reportage.

Fotoshoot Haarlem
De fotoshoots in Haarlem vinden plaats op het adres vermeld op onze contactpagina of een andere mooie locatie. In overleg met ons team is anders ook bespreekbaar.  Haarlem is de shop-stad van Nederland en culinaire absoluut een aanrader. Maak er een leuk dagje uit van!

Fotoshoot Zandvoort, Bloemendaal aan Zee en Scheveningen
Kies voor een prachtige strand- of duin fotoshoot. De shoots gaan altijd door, bij slecht weer verplaatsen we deze naar onze dichtstbijzijnde fotostudio.  Deze buiten-fotoshoots zijn een geweldige ervaring voor uw gezin of levert prachtige foto-beelden op van bijvoorbeeld uw bruilofts-reportage of gezinsfotoshoot.

Fotoshoot Vlaardingen, Rotterdam
Deze Rotterdamse Vlaardingse fotoshoot vindt plaats in de fotostudio in het winkelcentrum in Vlaardingen. Deze fotostudio is 500m2 met vele settings en decors. Reserveer de fotograaf in Vlaardingen vooraf op afspraak. De fotograaf denkt met u mee, om van uw reportage een groot succes te maken. Heeft u bijvoorbeeld een bruiloftsreportage gereserveerd dan neemt de fotograaf u mee naar de allermooiste bruiloft-locaties.

Fotoshoots in heel Nederland
U woont in Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort, Groningen,Enschede, Tilburg, Zaandam of Purmerend, we werken door heel Nederland in overleg met onze planner. Ook trouwreportages en reclame/ bedrijfsreportage achtige opdrachten verzorgen we in binnen en het buitenland. Maak een afspraak voor een familie-fotoshoot, portret of profiel fotoreportage shoot tot aan een foto-commercial voor uw bedrijf.

We zijn een full-service fotostudio. We leveren modellen, visagistes, een fotograaf, stylistes, kantoor/ villa locaties, beeldbewerkers en meerWoont u in een andere stad, dorp of wilt de fotoreportage ergens anders laten plaatsvinden?  Ons fotografen team reizen de hele wereld over. 

Hoe u kunt reserveren vindt u op de website of in de bijlage van uw aanbieder.

Reserveren kan meestal binnen een dag geregeld zijn, maar als het druk is, kan het een paar dagen duren. Informeer per e-mail of telefonisch naar de beschikbare dagen.

Nee, wij maken geen pasfoto’s. 

U kunt wel een andere soort fotoshoot bij ons komen doen! Neem een kijkje op de website bij de verschillende soorten thema shoots die wij aanbieden. Van een Familie fotoshoots, tot baby of kids-fotosessies, van lingerie tot zakelijke portretten, fotomodellen portfolio’s en meer. Het kan zowel binnen- als buiten gefotografeerd worden door onze fotograaf.

Laat u alstublieft uw mobiele nummer achter. Als u bijvoorbeeld een buiten
fotoshoot hebben afgenomen en het mocht onverwachts gaan regenen vlak
voor voor de shoot, dan kunnen we u snel bereiken.

Fotoshoots gaan bijna altijd door, tenzij wij op de dag van de fotoshoot contact met u opnemen. Wij wachten liever tot het laatste moment. Er is vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Kijk op https://www.buienradar.nl/  Hier ziet u per uur wat het weer gaat doen. Bel ons liever niet 2-4dagen voor de fotoshoot, wacht het eerst rustig af. Het weer kan nog omslaan.

Dat mag, maar neem zo min mogelijk mensen mee. Kom het liefst alleen of met een persoon extra. Tenzij u een bedrijven shoot geboekt of een familieshoot heeft met onze fotograaf.

U heeft geen QR-code (gezondheidspas) nodig voor een fotoshoot bij ons. Check voor de laatste update Bron: RIVM

De foto's

Portret fotostudio
Digitale foto’s kunt u DIRECT na de fotoshoot meenemen.
Kiest u voor prints, dan worden deze binnen enkele dagen opgestuurd. Bij de small, medium of large fotoshoots kunt u ter plekke de digitale foto uitkiezen, deze is op 1.50meter x 1.50meter groot af te drukken. Tijdens de fotoshoot maken we wel meerdere foto’s in alle mogelijke combinaties. Solo of groepsportret-shoots small zijn inclusief digitale foto 1.50×1.50m of een A5 print. Bij de portret specials arrangementen ontvangt u meerdere foto’s, afhankelijk van het pakket tussen de 24-200stuks. 

Bedrijfsfotografie
Bij de bedrijfsfotoreportages, bespreken we vooraf wat u wilt en nodig heeft. Per opdracht, merk, bedrijf is dit verschillend. U ontvangt altijd t gewenste foto resultaat en alle benodigde foto’s, om uw website, folder en communcatie uitingen uit te voeren. Kijk voor meer informatie op bedrijven

Bruiloftreportages
Wat ontvangt u bij de trouwreportages? Als bruidsfotograaf maken we diverse beelden. In de meeste pakketten ontvangt u meerdere gemaakte foto’s. Kijk voor meer informatie op onze trouwpagina.

In alle fotoshoot arrangementen is er één foto of zijn meerdere foto’s inbegrepen. U bent niet verplicht om foto’s bij te bestellen, maar nabestellen is uiteraard mogelijk. U heeft een leuke fotoshoot gedaan en wilt uw foto’s laten afdrukken? Wij kunnen u adviseren over ons ruime assortiment van printing en de afdrukken kunt u bestellen.

U heeft een ruime keuze uit: foto op canvas, aluminium, tuinposter, fotoprints, foto-album e.d.

Fotoprints
10 cm x 15 cm voor € 3,50
13 cm x 20 cm voor € 5,95
20 cm x 30 cm voor € 7,50
30 cm x 45 cm voor € 19,95

*U kunt alleen fotoprints bestellen als u de digitale bestanden besteld heeft. U kunt de fotoprints ter plekke of achteraf bestellen. 

Prijsinformatie voor grotere formaten verstrekken we op aanvraag.

De foto’s komen in kleur en een aantal in zwart/wit. De zwart/wit foto’s komen niet meer in kleur. De professionele fotograaf maakt een juiste balans. Dit zorgt ervoor dat de foto’s er dynamisch en zeer verschillend uitzien. Op onze website staan verspreid 500 beelden met voorbeelden. Neem gerust een kijkje.

U kunt de foto’s binnen 7 dagen na de fotoshoot downloaden. Meeste klanten doen dit direct bij thuiskomst. Downloaden duurt 2-5min. Kortom alle tijd. Download de beelden altijd op uw computer. Niet op een telefoon, daar zijn bestanden te groot voor.

Restoren/ terug halen van foto’s duurt 24-48uur. Kosten hiervoor bedragen €39,95

U betaald alleen als het daadwerkelijk terug gevonden is.

Cadeaubonnen, zijn een jaar geldig. Hierdoor voldoende tijd om te reserveren. Bent u iets vertraagd, wat haast niet voorkomt. Neem dan contact met ons op. We helpen u dan graag.

Wist je dat? Wist u dat de meeste mensen een fotosessie eens in de 5-10jaar doen? Een enkeling doet een reportage elk jaar. 

Doe een professionele fotoshoot, daarom altijd een keer goed! U kunt een fotoreportage solo doen, samen of met een heel gezin. Verder is dit ook geschikt als een cadeau voor een  collega, klasgenoot, vriend of vriendin of een hele afdeling die gefotografeerd kan worden. 

Bestelde foto’s komen zonder logo en/of watermerk. Pakketten zijn altijd inclusief foto’s. De inhoud kan verschillen per pakket, bon, ticket of cadeaubon

Nee, helaas niet meteen. Voor het printen van foto’s hebben wij een paar dagen nodig. Dit is een normale werkwijze voor alle drukkerijen in Nederland. We adviseren om eerst een fotoshoot te boeken. Vanuit dit beginpunt, kunnen we meteen schakelen en alles voorbereiden. We dragen er zorg voor dat u een tevreden gevoel aan overhoud.

Meestal dezelfde dag direct na de fotoshoot of dezelfde dag voor 22:00u. Heeft u een bedrijfs-fotoshoot of bruiloftsreportage gereserveerd, bespreek de aflever tijd met de fotograaf. Dit kan vaak langer duren. Hoe groter de opdracht, hoe langer het aflever moment kan zijn.

De Fotoshoots

Heeft u een exclusieve fotoshoot (A, B, C, D en E) krijgt u een kleedkamer toegewezen. De visagiste, hairstylist en fotograaf staan voor u klaar om te starten met uw exclusieve fotoshoot. Heeft u een ander arrangement? Kijk dan eerst op uw (cadeaubon)bon of ticket voor de inhoud. Alle andere arrangementen zijn zonder visagie en hairstyling. We staan altijd open voor uw eigen inbreng, wensen en/of ideeën.

Vijf minuten voor de fotoshoot kunt u aangeven wat u wilt of wat uw wensen zijn. Ook kunt u het geheel aan onze fotograaf over laten. De fotograaf helpt u met poseren en samen bewandelen jullie de hele fotosessie door. Heeft u een linkedin foto nodig of gaat u een familieshoot doen, de fotograaf en ons team begeleiden u ook door dit proces heen.

Een fotoshoot (small, medium, large) duren 45min, afhankelijk van het pakket. Loopt het uit, dan rekenen we GEEN extra kosten. Heeft u een exclusieve fotoshoot (A, B, C, D en E) dan kan deze 2 uur duren. Ook bieden we nog de uitgebreide Holland Next Top Model platinum en diamond glamour fotoshoots aan. Ook wel model voor een dag genoemd, deze kunnen langer dan 2 uur duren. 

U komt bij voorkeur al gekleed in de kleding voor de fotoshoot en al opgemaakt naar onze locatie. Maar niet als uw pakket inclusief visagist en/of hairstylist is.

Na de fotoshoot kunt u de foto’s bekijken en een selectie maken zoals aangegeven op uw ticket of bon. De beelden ontvangt u dezelfde dag.

Exclusieve en glamourfotoshoots(a,b,c,d,e) fotoshoots duren 1 tot 3 uur. Fotoshoots van €35 duren gemiddeld 15-45 minuten. De een is wat sneller klaar dan de ander.

Kijk voor meer informatie op uw fotoschoot ticket of cadeaubon, daarop staat vermeld hoe u kunt reserveren. Indien u een bijlage heeft gekregen, daar vind u alle informatie over de inhoud van de fotoshoot.

Afhankelijk van uw pakket kunt u meerdere personen meenemen.  Eén persoon meer of minder doen we uiteraard niet moeilijk over. Neem hem of haar mee en maak er een leuke dag van. Alleen bij de exclusieve fotoshoots gaat het om een intensieve fotoshoot voor één persoon. Deze fotosessie is wel per persoon te boeken. Bijvoorbeeld voor een moeder/ dochter-shoot, zussen-fotoshoot of als bedrijfs-uitje(team building). Alle overige pakketten zijn er meerdere personen mogelijkheden mogelijk in een pakket.

 

Visagie en hairstyling is inbegrepen als dat vermeld staat op uw fotoschoot ticket of bon. Alle pakketten zijn exclusief visagie en hairstyling, indien anders is vermeld. Wilt u graag visagie en haarstyling bijboeken, geef het dan aan bij opmerkingen. Voor een klein bedrag geven we u de mogelijkheid om uzelf te verwennen en de fotoshoot nog mooier te maken. Voor ons bent u in ieder geval speciaal en we willen mooie foto’s maken.

Optioneel bij te boeken
€ 28,50 Professionele Visagiste
€ 28,50 Professionele Hairstyling
€ 49,00 Professionele Visagie & Hairstyling
€ 65,00 Professionele Visagie & Hairstyling + extra outfit + tweede fotoshoot

Bij onze EXCLUSIEVE en GLAMOUR fotoshoots is visagie en hairstyling wel inbegrepen.

Kiest u niet voor een professionele visagie en hairstyling dan dient u zich thuis voor te bereiden. Uiteraard kunt u dit ook tegen meerkosten over laten aan één van onze professionele visagistes en hairstylisten.

Bij de groeps- en familieshoots adviseren we in verband met de tijdsduur geen make-up en hairstyling te nemen, maar op aanvraag is dat zeker mogelijk.

Extensions en lang haar
Heeft u extensions of lang haar, dan raden we u aan om voorbereidingen te treffen. Het is zonde van uw tijd als onze hairstylist 1 of 2 uur moet besteden aan extentions of lang haar, terwijl u deze tijd ook kunt besteden aan een mooie fotoshoot. Ingebrachte extensions kunnen we hier wel in model brengen. Reserveren van een hairstylist is dan nodig.

Ja, natuurlijk kan dat! Kies dan voor:

 1. Het Familiereportage Arrangement (2 of 100 personen)
 2. Het Vriendinnen & Love Arrangement (2 of 100 personen)

Alle andere arrangementen vinden plaats met 1 persoon. Bedrijven kunnen telefonisch contact met ons opnemen.

Veel mensen zijn onzekerheid of vinden zichzelf niet fotogeniek. Een fotoshoot geeft een boost aan iemands persoonlijkheid. Onzekere mensen zien niet hoe mooi ze zijn. Wij weten daar wel raad mee, vanwege onze jarenlange ervaring. Geef dat bij uw reservering aan, we gaan er altijd zorgvuldig mee om, zonder daar de nadruk op te leggen.

Ben je dik of dun, blank of donker, lang of kort, homo of hetero, ieder mens is in onze ogen uniek en mooi. Wij van fotoshoot.nl vinden iedere klant uniek, omdat iedereen een bijzonder verhaal heeft. Wij zorgen ervoor, dat u straalt.

Voor iedereen die een professionele fotoshoot wilt laten doen. U hoeft hiervoor geen model te zijn. Kies één van de arrangementen.

Waarvoor doet u als klant een fotoshoot?

 • Facebook (www.facebook.com)
 • Linked-In foto of andere sociaal media (Linked-In fotoshoot)
 • Fotoshoot instagram(www.instagram.com)
 • Zakelijk fotoshoots
 • Prive
 • Fotoshoot als cadeau of verrassing
 • Fotoshoot voor een presentatie
 • Voor de lol
 • Een ervaring
 • Fotoshoot voor gebruik op een CV
 • Een fotosessie uit liefde voor uw partner

U bent werkzaam bij een bedrijf en wilt een reclamecampagne laten verzorgen of u wilt foto’s voor de website, brochures of andere bedrijfs-uitingen? Stuur ons een e-mail of neem Contact met ons op. Ons portfolio kunt u bekijken op Bedrijven

Om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken graag uw wensen en beantwoorden de vragen die u heeft voor uw trouwdag.

We vertellen u graag meer over alle opties en mogelijkheden, alle informatie kunt u vinden op Bruilofts- trouwreportages

Als u nog informatie mist, staan we u graag te woord.

Foto’s zijn direct klaar na de fotoshoot. We bewerken de foto’s meteen in kleur, contrast, zwart/wit foto’s, kleurtonen en veel meer.  De foto’s zijn ready to go en klaar voor gebruik. Extreme photoshop zoals neuscorrecties, kilo’s lichter ect gebeurt achteraf. Dat kan op aanvraag in onze studio.

Ja, uiteraard kunt u bij elke locatie in Nederland dichtbij parkeren. Parkeer tarieven varrieren in elke gemeente. Variërend van €0,90- €5,00 per stad. Gemiddeld 1 uur parkeren. Afhankelijk van uw pakket/ ticket qua tijdsduur. 

Deze boudoir-lingerie fotoshoot mag u alleen doen of met uw partner samen. In volksmond heet dit ook wel erotische fotoshoot. Een erotische fotoshoot verzorgen we in uw eigen lingerie en ook serie  in uw normale kleding, leuk voor de afwisseling. Neem uw partner mee voor een fotoserie samen. Dit kan in een normale foto-setting volledig gekleed.

Wat neemt u mee?
Een badjas en optioneel uw eigen accessoires. Uw lingerie deze heeft u dan al aan onder uw kleding. Uw fotoshoot outfit (dress to Impress) ook deze heeft u dan al aan. Vermijd zwart en drukke opdruk zoveel mogelijk.

We beschikken over decors, fotostudio-props en studiolampen in onze fotostudio.

Wat kunt u van ons verwachten?
We begeleiden het hele proces van de fotoshoot. Dagelijks zien we vele dames en heren in lingerie, we zijn immers professionele fotografen. We geven poseer-tips en helpen u graag. Tijdens deze boudoir fotoshoot kunt u de professionele vakfotograaf altijd doorgeven wat uw mindere kanten zijn en wat u mooi vind om uit te lichten.

Mooiste reactie van een 2 vriendinnen: ‘op het strand loop ik ook in een bikini. Het is spannend, maar eigenlijk geen verschil’ De fotografen zijn relaxt en stelden ons op ons gemak.

Afspraak wijzigen:
Kunt u niet? Wijzigen van een fotoshoot afspraak is geen probleem. Alleen bij het  niets laten weten, brengen we € 50 in rekening. Last minute is voor ons niet fijn, omdat we het tijdstip niet meer aan een ander kunnen aanbieden. Vooraf bijvoorbeeld 3 tot 5 dagen van te voren een afspraak wijzigen is geen probleem. Hoe eerder u het laat weten hoe beter.

De sexy fitness, lingerie/ boudoir shoot opties:

 • Boudoir-lingerie shoot (meest gekozen)
 • Koppelshoot
 • Male erotic-shoot
 • Zwangerschapslingerie fotoshoot
 • Romantische fotoreportage 
 • Stoere look sessie
 • Alternative fotografie
 • Goth-girl shoot
 • Boudoir tattoo shoot
 • Bedekt en gekleed erotische fotoshoot
 • BDSM fotosessie
 • Uw eigen creatieve inbreng

Consumenten 

Wanneer u de fotoshoot heeft afgerekend mag u alles doen met de beelden. Social media e.d zijn toegestaan. U mag de foto’s niet commercieel gebruiken. Denk hierbij aan een reclamecampagnes of commerciële uitingen. Tenzij anders is afgesproken met ons kantoor. 

Bedrijven

Overleg met ons team naar de mogelijkheden. Commerciële  opdrachten zijn vaak inclusief beeldrecht. Te gebruiken voor commerciële uitingen.

 

De Thema's

Een thema bepaald u zelf. Elk pakket thema is mogelijk: zakelijk, glamour, baby, boudoir-fotoshoot, loveshoot, portret, model ect.  Wij zorgen voor een uitstekend, let wel voortreffelijk resultaat. 

Uw kledingstyle bepaald onder andere uw thema. Bijvoorbeeld, trekt u een pak aan noemen wij het een zakelijke fotoshoot.  Gaat u met een fitnessbody op de foto, dan noemen we het een fitness fotoshoot. Laat je inspireren door uw eigen stijl en wij halen het mooiste in u naar boven. Kom zoals u graag wilt, wij maken er altijd wat moois van.

 

Een decor wordt ook wel achtergrond setting genoemd. In de studio gebruiken we diverse decors. Van zwart, wit, geel, groen tot aan hout, gras, bomen, interieur, sofa, bed, stoelen, architectuur e.d. attributen om de fotoshoot creatief en anders te maken. Elke maand hebben we wat anders, dit kan dus verschillen per dag. 

In ieder geval vinden we voor iedereen altijd iets gepast.

Kiest u voor een buiten-shoot. Dan kan het decor: strand, bomen, wolken, duinen, strandhuisjes of gebouwen of wat anders zijn. We spelen dan met moeder natuur. Fotoshoots in de buitenlucht zijn ook zeker een aanrader. Elke dag is een verrassing. Voel je geweldig en laat een fotoreportage een keer goed doen

Heeft u iets specifieks in gedachte?  Neem accessoires/ props altijd zelf mee, zodat u zeker weet dat bij u past. Bijvoorbeeld bij een fitness-fotoshoot, verjaardag-shoot of een yoga fotoshoot. Neem gewichtjes, yoga mat of gepaste kleding of ballonnen altijd zelf mee.

We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren aan te trekken. Tijdens een fotoshoot zijn donkere kleuren niet zo goed dat weten we uit ervaring. Pastelkleuren werken altijd goed; kleuren met een zacht tintje. Wees creatief bij uw outfit keuze! Zie het als een boom vol bladeren, overdag prachtig van kleur en s’avonds is dezelfde boom zwart en grauw. Uiteraard bepaalt u altijd zelf wat u aantrekt.

Deze informatie is puur gebaseerd op ervaring en reacties van klanten met zwarte of donkere kleding. Veel klanten vinden zich niet mooi op een foto, omdat zwart het geheel somber maakt. Kies dan voor grijs, als u toch iets donkers aan wilt. Kinderen warm aankleden want op sommige dagen kan het koud zijn, mochten we buiten de studio fotograferen. Zorg voor kleding die bij u past en waar u zich zelf prettig in voelt.

Print en accessoires
Donkere kleding kun je compenseren met blote benen, armen, maar ook andere kleuren en bijvoorbeeld een riem, sjaal of opvallende sieraden. Drukke prints op kleding raden we ook niet aan, maar uiteraard niet als dat uw stijl is. We fotograferen wat u leuk vind. Zorg voor diversiteit in uw kledingkeuze.

 

U ontvangt na de reservering een bevestiging met alle informatie over onze strandtenten. 1 tot 2 dagen voor de afspraak van deze buiten fotosessie ontvangt u nog een sms met het adres(zie contactpagina) Bij aankomst bij de beach-club smst u uw strandtent tafelnummer. De fotograaf haalt u  aan uw tafel op. Geniet van de heerlijke koffie of een zomers drankje. 5 min voor de fotoshoot gelieve geen drankjes bestellen. 

U loopt samen met de familie-fotograaf/ portret-fotograaf of trouwfotograaf richting het strand van Zandvoort aan Zee of bijvoorbeeld Scheveningen(Den Haag)

Mocht het regenen, dan bellen we u op de dag van de fotoshoot en verplaatsen het naar onze dichtstbijzijnde studio, die plek heeft . Hierdoor gaan afspraken bijna altijd door.

Van 1 april tot 30oktober

Zorg dat u 15-20min eerder aanwezig bent. ivm parkeren, file en lopen richting de strandtent. Met mooi weer kan er een file zijn van minimaal 20-30minuten. We beginnen op tijd, zie sms. Deze ontvangt u 1-2 dagen voor de afspraak. 

Parkeer kosten verschillen in heel Nederland van €0,80- €5,00 per uur gemiddeld. Uurtje parkeren is meestal voldoende.

Drink geen water, voor de shoot. Drink een shot whiskey of iets sterks. Hierdoor zullen je aderen en spieren een boost krijgen, doe dit vijf min voor de fitness shoot. Kom 10 min eerder naar onze fotostudio. Om met je eigen fitness equipement(dumbbells, elastiek) aan de slag te gaan. Een tot twee dagen voor de fotoshoot, ontvang je een sms bevestiging. betreffende uw fitness fotoshoot of lingerie/ boudoir afspraak. 

Ik wil een fitness fotoshoot in een sportschool kan dat?

Ja, dat kan! Regel zelf een sportschool en wij komen langs. De kosten voor deze shoot zijn velen malen hoger. ivm transport van spullen. Onze pakketten(small, medium, large) zijn dan een betere optie. Kom naar onze professionele fotostudio en doe deze fitness of boudoir sessie, 1 keer goed.