Afspraken

U kunt online een afspraak maken. Bent u in het bezit van een ticket? Kijk dan op uw ticket hoe u een afspraak maakt. Heeft u nog vragen, stuur ons dan een e-mail via Boeken

We nemen dan binnen een dag contact met u op.

Voor het maken van een afspraak verwijzen we u graag naar de website vermeld op uw ticket of bon. Kijk ook op de website van uw aanbieder (bijvoorbeeld ABN-AMRO of Bruna). Daar is vermeld hoe u kunt reserveren. Heeft u nog vragen, stuur ons dan een e-mail via het contactformulier. U ontvangt nog dezelfde dag een reactie.

We fotograferen iedere dag! U kunt altijd direct bij ons terecht voor een afspraak! We maken mooie en aparte foto’s, daarom kan het voorkomen dat de agenda op sommige dagen al vol geboekt is. Informeer naar de beschikbare data en de mogelijkheden.

Openingstijden (Alleen op afspraak): maandag t/m vrijdag van 9:00 – 20:00 uur. Zaterdag en zondag 9:00 – 19:00 uur

Fotoshoot Amsterdam
Weet u dat 90% van onze klanten NIET uit Amsterdam komen. We ontvangen mensen uit heel Nederland, maar ook uit Duitsland en België. We zijn dankbaar dat klanten uit andere plaatsen ons ook weten te vinden. Mensen die iets moois willen zijn bereid om daarvoor een uurtje te reizen. Combineer het met een dagje uit en ga lekker shoppen in Amsterdam! Een fotoshoot doet u namelijk niet elke dag. Laat onze website u verleiden en ervaar een leuke fotoshoot!

Fotoshoot Utrecht
Fotoshoots in Utrecht vinden binnen en/of buiten plaats. Ons adres is vermeld op de website bij het contactformulier.

Fotoshoot Haarlem
De fotoshoots in Haarlem vinden plaats in het Kenaupark te Haarlem. Haarlem is de shopstad van Nederland. Maak er een leuk dagje uit van!

Fotoshoot Zandvoort, Bloemendaal aan Zee en Scheveningen
Kies voor een prachtige strand- of duinshoot. De shoots gaan altijd door, bij slecht weer verplaatsen we deze naar onze studio in Amsterdam.

Fotoshoots in geheel Nederland
U woont in Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort, Groningen, Enschede, Tilburg, Zaandam of Purmerend, we werken door heel Nederland in overleg met onze planner. Ook trouwreportages en reclamefotografie in het buitenland zijn op speciaal verzoek te plannen. Overige locaties zijn voor klanten, die een familie-fotoshoot of portretfotoshoot willen laten verzorgen.

Een afspraak kunt u direct bij ons maken. Kijk op uw ticket of bon hoe u moet reserveren. U kunt altijd in de bijlage of op de website van uw aanbieder zoals de Postcodeloterij, de Hema of een ander bedrijf, kijken hoe u moet reserveren. We zijn een populaire fotostudio, reserveren kan meestal binnen één dag, maar kan soms meerdere dagen duren. Informeer per e-mail of telefonisch naar de beschikbare dagen.

De foto's

Portret fotostudio
Digitale foto’s kunt u DIRECT na de fotoshoot meenemen.
Kiest u voor prints, dan worden deze binnen enkele dagen opgestuurd. Bij de 35euro fotoshoots kunt u ter plekke de digitale foto uitkiezen, deze is op 1.50meter x 1.50meter groot af te drukken. Tijdens de fotoshoot maken we wel meerdere foto’s in alle mogelijke combinaties. Pakketten van 35 euro zijn inclusief digitale foto 1.50×1.50m of een A5 print. Bij de portret specials arrangementen ontvangt u meerdere foto’s, afhankelijk van het pakket tussen de 24-200stuks. In dit arrangement zit ook de visagie en hair inbegrepen. Dit arrangement start vanaf 89euro.

Bedrijfsfotografie
Bij de bedrijfsfotoreportages, bespreken we vooraf wat u wilt en nodig heeft. Per opdracht, merk, bedrijf is dit verschillend. U ontvangt altijd t gewenste foto resultaat en alle benodigde foto’s, om uw website, folder en communcatie uitingen uit te voeren. Kijk voor meer informatie op bedrijven

Bruiloftreportages
Wat ontvangt u bij de trouwreportages? Als bruidsfotograaf maken we diverse beelden. In de meeste pakketten ontvangt u alle gemaakte foto’s. Kijk voor meer informatie op onze trouwpagina.

In alle fotoshoot arrangementen is er één foto of zijn meerdere foto’s inbegrepen. U bent niet verplicht om foto’s bij te bestellen, maar nabestellen is uiteraard mogelijk. U heeft een leuke fotoshoot gedaan en wilt uw foto’s laten afdrukken? Wij kunnen u adviseren over ons ruime assortiment van printing en de afdrukken kunt u bestellen.

U heeft een ruime keuze uit: foto op canvas, aluminium, tuinposter, fotoprints, foto-album e.d.

Fotoprints
10 cm x 15 cm voor € 3,50
13 cm x 20 cm voor € 5,95
20 cm x 30 cm voor € 7,50
30 cm x 45 cm voor € 19,95

Prijsinformatie voor grotere formaten verstrekken we op aanvraag.

Uiteraard kunt u ook alleen het pakket nemen met de digitale foto’s, zonder fotoprints.

De fotoshoot

Bij binnenkomst staat de koffie, thee of fris voor u klaar. Bij een exclusieve fotoshoot (A, B, C, D en E) krijgt u bij binnenkomst een kleedkamer toegewezen. De visagiste, hairstylist en fotograaf staan voor u klaar om te starten met uw exclusieve fotoshoot. Heeft u een ander arrangement? Kijk eerst op uw bon of ticket, hierop vindt u precies wat er ingrepen is. Alle andere arrangementen zijn zonder visagie en hairstyling. We staan altijd open voor uw eigen inbreng, wensen en ideeën.

Een fotoshoot duurt 15 minuten tot 3 uur, afhankelijk van het pakket. Heeft u een exclusieve fotoshoot (A, B, C, D en E) dan kan deze maximaal 3 uur duren. Ook bieden we nog de uitgebreide platinum en diamond glamourfotoshoots aan. Alle overige arrangementen duren gemiddeld 45 minuten. Na de fotoshoot kunt u de foto’s bekijken en deze zelf selecteren op basis van uw ticket.

Exclusieve en glamourfotoshoots(a,b,c,d,e) fotoshoots duren 1 tot 3 uur. Fotoshoots van €35 duren gemiddeld 45 minuten.

Kijk voor meer informatie op uw fotoschoot ticket of bon, daarop is vermeld hoe u kunt reserveren. Als u een bijlage heeft ontvangen staat het daar ook in vermeld.

Afhankelijk van je pakket kun je meerdere personen meenemen. Raadpleeg hiervoor het pakket.  Eén persoon meer of minder doen we uiteraard niet moeilijk over. Neem hem of haar mee en maak er een leuke dag van. Alleen bij de exclusieve fotoshoots gaat het om een intensieve fotoshoot voor één persoon.

We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren aan te trekken. Tijdens een fotoshoot zijn donkere kleuren niet zo goed dat weten we uit ervaring. Pastelkleuren werken altijd goed; kleuren met een zacht tintje. Wees creatief bij uw outfit keuze! Zie het als een boom vol bladeren, overdag prachtig van kleur en s’avonds is dezelfde boom zwart en grauw. Uiteraard bepaalt u altijd zelf wat u aantrekt.

Deze informatie is puur gebaseerd op ervaring en reacties van klanten met zwarte of donkere kleding. Veel klanten vinden zich niet mooi op een foto, omdat zwart het geheel somber maakt. Kies dan voor grijs, als u toch iets donkers aan wilt. Kinderen warm aankleden want op sommige dagen kan het koud zijn, mochten we buiten de studio fotograferen. Zorg voor kleding die bij u past en waar u zich zelf prettig in voelt.

Print en accessoires
Donkere kleding kun je compenseren met blote benen, armen, maar ook andere kleuren en bijvoorbeeld een riem, sjaal of opvallende sieraden. Drukke prints op kleding raden we ook niet aan, maar uiteraard niet als dat uw stijl is. We fotograferen wat u leuk vind. Zorg voor diversiteit in uw kledingkeuze.

Visagie en hairstyling is inbegrepen als dat vermeld staat op uw fotoschoot ticket of bon. Alle pakketten zijn exclusief visagie en hairstyling, indien anders is vermeld. Wilt u graag visagie en haarstyling bijboeken, geef het dan aan bij opmerkingen. Voor een klein bedrag geven we u de mogelijkheid om uzelf te verwennen en de fotoshoot nog mooier te maken. Voor ons bent u in ieder geval speciaal en we willen mooie foto’s maken.

Optioneel bij te boeken
€ 22,50 Visagie
€ 22,50 Hairstyling
€ 35,00 Visagie en Hairstyling
€ 49,00 Visagie en Hairstyling + extra outfit + tweede fotoshoot

Bij onze EXCLUSIEVE en GLAMOUR fotoshoots is visagie en hairstyling wel inbegrepen.

Kiest u niet voor een professionele visagie en hairstyling dan dient u zich thuis voor te bereiden. Uiteraard kunt u dit ook tegen meerkosten over laten aan één van onze professionele visagistes en hairstylisten.

Bij de groeps- en familieshoots adviseren we in verband met de tijdsduur geen make-up en hairstyling te nemen, maar op aanvraag is dat zeker mogelijk.

Extensions en lang haar
Heeft u extensions of lang haar, dan raden we u aan om voorbereidingen te treffen. Het is zonde van uw tijd als onze hairstylist 1 of 2 uur moet besteden aan extentions of lang haar, terwijl u deze tijd ook kunt besteden aan een mooie fotoshoot. Ingebrachte extensions kunnen we hier wel in model brengen. Reserveren van een hairstylist is dan nodig.

Ja, natuurlijk kan dat! Kies dan voor:

 1. Het Familiereportage Arrangement (2 of 100 personen)
 2. Het Vriendinnen & Love Arrangement (2 of 100 personen)

Alle andere arrangementen vinden plaats met 1 persoon. Bedrijven kunnen telefonisch contact met ons opnemen.

Veel mensen zijn onzekerheid of vinden zichzelf niet fotogeniek. Een fotoshoot geeft een boost aan iemands persoonlijkheid. Onzekere mensen zien niet hoe mooi ze zijn. Wij weten daar wel raad mee, vanwege onze jarenlange ervaring. Geef dat bij uw reservering aan, we gaan er altijd zorgvuldig mee om, zonder daar de nadruk op te leggen.

Ben je dik of dun, blank of donker, lang of kort, homo of hetero, ieder mens is in onze ogen uniek en mooi. Wij van fotoshoot.nl houden van jullie, omdat de bijzondere verhalen tijdens de fotoshoots ons veel plezier bezorgen in ons vak.

Voor iedereen die een professionele fotoshoot wilt laten doen. U hoeft hiervoor geen model te zijn. Kies één van de arrangementen.

Waarvoor doen onze klanten een fotoshoot?

 • Facebook (www.facebook.com)
 • Linked-In foto of andere sociaal media (Linked-In fotoshoot)
 • Fotoshoot instagram(www.instagram.com)
 • Zakelijk fotoshoots
 • Prive
 • Fotoshoot als cadeau of verrassing
 • Fotoshoot voor een presentatie
 • Voor de lol
 • Een ervaring
 • Fotoshoot voor gebruik op een CV
 • Een fotosessie uit liefde voor uw partner

U bent werkzaam bij een bedrijf en wilt een reclamecampagne laten verzorgen of u wilt foto’s voor de website, brochures of andere bedrijfs-uitingen? Stuur ons een e-mail of neem Contact met ons op. Ons portfolio kunt u bekijken op Bedrijven

Om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken graag uw wensen en beantwoorden de vragen die u heeft voor uw trouwdag.

We vertellen u graag meer over alle opties en mogelijkheden, alle informatie kunt u vinden op Bruilofts- en trouwreportages

Als u nog informatie mist, staan we u graag te woord.