Afspraken

U kunt online een afspraak maken. Bent u in het bezit van een voucher, ticket of cadeaubon? Kijk dan op uw voucher, ticket of cadeaubon hoe u een afspraak maakt. Heeft u nog vragen, stuur ons dan een e-mail via Boeken, een beller is wel sneller.

U kunt zowel online als telefonisch een afspraak maken. Voor een spoedaanvraag, graag dan even telefonisch contact met ons opnemen. Heeft u nog vragen, vult u dan het contactformulier in.

Informatie over de beschikbaarheid kunt u bellen met onze consumenten en bedrijven-infolijn.  
Consumentenlijn 0639200929 
Bedrijven-infolijn 0613600773

We verzorgen altijd een goede en snelle service.

Voor het maken van een afspraak, verwijs ik u naar de website die vermeld staat op uw voucher, ticket of een cadeaubon van uw aanbieder. Heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in, U ontvangt nog dezelfde dag een reactie.

We fotograferen iedere dag van de week! U kunt te allen tijde terecht voor een afspraak. Als u meteen de beschikbaarheid wilt weten, raad ik u aan om telefonisch contact met ons op te nemen.
Consumentenlijn 0639200929. Bedrijven-infolijn 0613600773 

Openingstijden (Alleen op afspraak)
Maandag t/m vrijdag van 9:00 – 21:00 uur
Zaterdag en zondag van 9:00 – 20:00 uur

Fotoshoot Amsterdam
Wist u dat 80% van onze klanten niet uit Amsterdam komt? We ontvangen mensen uit heel Nederland, maar ook uit Duitsland en België. Dit komt doordat mensen kiezen voor een bepaalde stijl, jarenlang ervaring met ons hebben als bedrijf of als een terugkerende klant. Probeer deze ervaring een keer uit.

We zijn actief in heel Nederland. We zijn dankbaar dat klanten uit andere plaatsen ons ook weten te vinden in elke stad waar we gevestigd zijn. Zij die iets moois willen, zijn bereid om daarvoor een uurtje te reizen. Combineer het met een dagje uit en ga lekker shoppen in Amsterdam! Een fotoshoot doet u namelijk niet elke dag. Laat onze website u verrassen en ervaar een geweldige belevenis fotoshoot!

Fotoshoot Utrecht
De fotoshoots in Utrecht vinden binnen en/of buiten plaats. Ons adres staat vermeld op de website op het contactformulier. Deze fotostudio en park/buiten fotoshoot zorgen voor een diverse en zeer uitgebreide reportage. U kunt zowel voor een binnen of een buiten fotoshoot kiezen. Utrecht is een prachtige stad om voor of na uw shoot te ontdekken. De buiten fotoshoot zorgt voor een afwisselende reportage.

Fotoshoot Haarlem
De fotoshoots in Haarlem vinden plaats op het adres vermeld op onze contactpagina of een andere mooie locatie. In overleg met ons team is ergens anders ook bespreekbaar.  Haarlem is de culinaire- en shopstad van Nederland, absoluut een aanrader. Maak er een leuk dagje uit van!

Fotoshoot Zandvoort, Bloemendaal aan Zee en Scheveningen
Kies voor een prachtige strand- of duin fotoshoot. De shoots gaan altijd door, bij slecht weer verplaatsen we deze naar onze dichtstbijzijnde fotostudio.  Deze buiten fotoshoots zijn een geweldige ervaring voor uw gezin, een gezinsfotoshoot die prachtige fotobeelden opleveren. Ook voor onder andere bijvoorbeeld uw bruiloftsreportage.

Fotoshoot Rotterdam 
Deze Rotterdamse fotoshoot vindt plaats in de fotostudio of in het park. Het adres staat vermeld onder het contactformulier op onze site. Deze fotostudio heeft vele settings en decors. Reserveer de fotograaf in Rotterdam vooraf op afspraak. De fotograaf denkt met u mee, om van uw reportage een groot succes te maken. Heeft u bijvoorbeeld een bruiloftsreportage gereserveerd, dan neemt de fotograaf u mee naar de allermooiste trouwlocaties.

Fotoshoots in heel Nederland
U woont in Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort, Groningen, Enschede, Tilburg, Zaandam of Purmerend? We werken door heel Nederland in overleg met onze planner. Ook trouwreportages en reclame/bedrijfsreportage opdrachten verzorgen we niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Maak een afspraak voor een familie fotoshoot, portret of profiel fotoreportage shoot tot aan een commercial foto voor uw bedrijf.

We zijn een fullservice fotostudio. We leveren modellen, visagistes, hairstylistes, een fotograaf, kantoor en/of villa locaties, beeldbewerkers en meer. Woont u in een andere stad, dorp of wilt u de fotoreportage ergens anders laten plaatsvinden? Onze fotografen team reist de hele wereld over.  

Hoe u kunt reserveren vindt u op de website of op uw cadeaubon-ticket. Kijk hier eerst naar.

Reserveren kan meestal binnen een dag geregeld zijn, maar als het druk is lukt het binnen een paar dagen. Informeer  telefonisch of per e-mail naar de beschikbare dagen.

Nee, wij maken geen pasfoto’s. 

U kunt wel voor een andere soort fotoshoot bij ons terecht! Neem een kijkje op de website bij de verschillende soorten thema shoots die wij aanbieden. Van een familie fotoshoots, tot baby of kids fotosessies, van lingerie tot zakelijke portretten, fotomodel portfolio’s en meer. Er kan zowel binnen als buiten gefotografeerd worden door onze fotograaf.

Laat u alstublieft uw mobiele nummer achter. Als u bijvoorbeeld een buitenshoot heeft afgenomen en het onverwachts gaat regenen vlak voor de shoot, kunnen we dan u snel bereiken en schakelen.

Fotoshoots gaan bijna altijd door, tenzij wij op de dag van de fotoshoot contact met u opnemen. Wij wachten liever tot het laatste moment, er is vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Kijk op https://www.buienradar.nl/, hier ziet u per uur als het weer verandert. We nemen altijd een dag van tevoren contact met u op, mocht het regenen. Hoort u niets, dan gaat de fotoshoot afspraak gewoon door.

Dat mag, maar neem zo min mogelijk mensen mee. Kom het liefst alleen of met een persoon extra, tenzij u een bedrijven shoot of een familieshoot heeft geboekt met onze professionele fotograaf.

U heeft geen QR-code (gezondheidspas) nodig voor een fotoshoot bij ons. Check voor de laatste update Bron: RIVM

Hoodzakelijk Nederlands, maar ook Duits, Engels, Spaans, Portugees, Surinaams, Marrokaans, Catalaans.

 

 

De foto's

Portret fotostudio
Digitale foto’s ontvangt u binnen 1- 48 uur na de fotoshoot, tenzij anders afgesproken.
Kiest u voor prints, dan worden deze binnen enkele dagen opgestuurd. Bij de Small, Medium of Large fotoshoots kunt u ter plekke de digitale foto uitkiezen, deze is op 1.50 x 1.50 meter meter groot af te drukken. Tijdens de fotoshoot maken we wel meerdere foto’s in alle mogelijke combinaties. Solo of groepsportret-shoots Small zijn inclusief digitale foto 1.50 x 1.50 meter of een A5 print. Bij de portret specials arrangementen ontvangt u meerdere foto’s afhankelijk van het pakket tussen de 24 en 200 stuks.

Bedrijfsfotografie
Bij de bedrijfsfotoreportages bespreken we vooraf wat u wilt en nodig heeft. Per opdracht, merken en  bedrijf is dit verschillend. U ontvangt altijd het gewenste foto resultaat en alle benodigde foto’s om uw website, folder en communicatie uitingen uit te voeren. Kijk voor meer informatie op bedrijvenpagina

Bruiloftreportages
Wat ontvangt u bij de trouwreportages? Als bruidsfotograaf maken we diverse beelden. In de meeste pakketten ontvangt u meerdere gemaakte foto’s. Kijk voor meer informatie op onze trouwpagina.

In alle fotoshoot arrangementen is er één foto of meerdere foto’s inbegrepen. U bent niet verplicht om foto’s bij te bestellen, maar nabestellen is uiteraard mogelijk. U heeft een leuke fotoshoot gedaan en wilt uw foto’s laten afdrukken? Wij kunnen u adviseren over ons ruime assortiment van printing en de afdrukken kunt u bestellen.

U heeft een ruime keuze uit foto’s op canvas, aluminium, tuinposter, fotoprints, fotoalbums etc.

Fotoprints
10 cm x 15 cm voor € 3,50
13 cm x 20 cm voor € 5,95
20 cm x 30 cm voor € 7,50
30 cm x 45 cm voor € 19,95

*U kunt alleen fotoprints bestellen als u de digitale bestanden besteld heeft. U kunt de fotoprints ter plekke of achteraf bestellen. 

Prijsinformatie voor grotere formaten verstrekken we op aanvraag.

De foto’s komen in kleur en een aantal in zwart/wit. De zwart/wit foto’s komen niet meer in kleur. De professionele fotograaf maakt een juiste balans, dit zorgt ervoor dat de foto’s er dynamisch en zeer verschillend uitzien. Op onze website staan verspreid 500 beelden met voorbeelden. Neem gerust een kijkje.

U kunt de foto’s binnen 7 dagen na de fotoshoot downloaden. De meeste klanten doen dit direct bij thuiskomst. Het downloaden duurt 2-5 minuten. Download de beelden bij voorkeur altijd op uw computer of laptop en niet op een telefoon, daar zijn bestanden te groot voor.

U ontvangt de foto’s meestal direct na de fotoshoot of dezelfde dag voor 22:00 uur. Een goede en snelle service.

Terughalen van foto’s duurt 24-48 uur, de kosten hiervoor bedragen €39,95.

U betaalt alleen als het daadwerkelijk teruggevonden is.

Cadeaubonnen, zijn een jaar geldig. Hierdoor is er voldoende tijd om te reserveren. Bent u iets vertraagd, neem dan contact met ons op. We helpen u dan graag.

Wist u dat de meeste mensen een professionele fotosessie eens in de 5-10 jaar doen? Een enkeling doet een reportage elk jaar. 

Doe een professionele fotoshoot, daarom altijd een keer goed! U kunt een fotoreportage solo doen, samen of met een heel gezin. Verder is dit ook geschikt als een cadeau voor een  collega, klasgenoot, vriend of vriendin of een hele afdeling/ bedrijf die gefotografeerd kan worden.

Alle informatie vind u verder op onze website of op uw cadeaubon/ticket.  

Bestelde foto’s komen zonder logo en/of watermerk. Pakketten zijn altijd inclusief foto’s. Het aantal kan verschillen per pakket, voucher, ticket of cadeaubon.

Nee, helaas niet meteen. Voor het printen van foto’s hebben wij een paar  dagen nodig. Dit is een normale werkwijze voor alle printshops en/of drukkerijen in Nederland. We adviseren om eerst een fotoshoot te boeken, vanuit dit beginpunt kunnen we meteen schakelen en alles voorbereiden. We zorgen ervoor dat u er een goed en tevreden gevoel van overhoudt.

Meestal 1 tot 48uur na de fotoshoot, tenzij anders besproken is. Heeft u een bedrijfs-fotoshoot of bruiloftsreportage gereserveerd, bespreek dan vooraf de aflevertijd met de fotograaf. Dit kan vaak langer duren, hoe groter de opdracht, hoe langer de aflevertijd kan zijn

De Fotoshoots

Heeft u een exclusieve fotoshoot A, B, C, D of E, dan krijgt u een kleedkamer toegewezen. Neem eigen kleding mee op basis van uw pakket. De visagiste, hairstylist en fotograaf staan voor u klaar om te starten met uw exclusieve fotoshoot. Heeft u een ander arrangement? Kijk dan eerst op uw voucher, ticket of cadeaubon voor de inhoud. Alle andere arrangementen zijn zonder visagie en hairstyling. We staan altijd open voor uw eigen inbreng, wensen en/of ideeën.

Vijf minuten voor de fotoshoot kunt u aangeven wat u wilt of wat uw wensen zijn. Ook kunt u het geheel aan onze fotograaf over laten. De fotograaf helpt u met poseren en samen bewandelen jullie de hele fotosessie door. Heeft u een Linkedin foto nodig of gaat u een familieshoot doen, de fotograaf en ons team begeleiden u ook door dit proces heen.

Een fotoshoot Small, Medium of Large duurt 45 minuten, afhankelijk van het pakket. Loopt het uit, dan worden er geen  extra kosten in rekening gebracht. Heeft u een exclusieve fotoshoot A, B, C, D of E, dan kan deze 1 tot 3 uur duren. Ook bieden we nog de uitgebreide Holland Next Top Model PLATINUM en DIAMOND glamour fotoshoots aan. Ook wel model voor een dag genoemd, deze kunnen langer dan 2 tot 3 uur duren. 

U komt bij voorkeur gekleed en opgemaakt voor de fotoshoot naar onze locatie, maar niet als uw pakket inclusief visagist en/of hairstylist is.

Na de fotoshoot kunt u de foto’s bekijken en een selectie maken zoals aangegeven op uw voucher, ticket of cadeaubon. De beelden ontvangt u dezelfde dag.

We verzorgen altijd een goede en snelle service, omdat we blij zijn met de vele terugkerende klanten.

Exclusieve en Glamour fotoshoots A, B, C, D en E duren 1 tot 3 uur. Fotoshoots van € 35 duren gemiddeld 15-45 minuten. 

Kijk voor meer informatie op uw fotoshoot voucher, ticket of cadeaubon, daarop staat vermeld hoe u kunt reserveren. Heeft u een bijlage gekregen, daarin vindt u dan alle informatie over de inhoud van de fotoshoot.

Afhankelijk van uw pakket kunt u meerdere personen meenemen, één persoon meer of minder doen we uiteraard niet moeilijk over. Neem hem of haar mee en maak er een leuke dag van. Alleen bij de exclusieve fotoshoots gaat het om een intensieve fotoshoot voor één persoon. Deze fotosessie kunt u wel boeken voor bijvoorbeeld een moeder/dochter-fotoshoot, zussen-fotoshoot of als bedrijfsuitje (teambuilding). Alle overige pakketten zijn te boeken voor meerdere personen.

Visagie en hairstyling is inbegrepen als dat vermeld staat op de fotoshoot voucher, ticket of cadeaubon. Alle pakketten zijn exclusief visagie en hairstyling, indien anders is vermeld. Wilt u graag visagie en haarstyling bijboeken, geef het dan aan bij opmerkingen. Voor een klein bedrag geven we u de mogelijkheid om uzelf te verwennen en de fotoshoot nog mooier te maken. Voor ons bent u in ieder geval speciaal en we willen mooie foto’s maken.

Optioneel bij te boeken
€ 28,50 Professionele Visagiste
€ 28,50 Professionele Hairstyling
€ 49,00 Professionele Visagie en Hairstyling
€ 65,00 Professionele Visagie en Hairstyling + extra outfit + tweede fotoshoot

Bij onze EXCLUSIEVE en GLAMOUR fotoshoots is visagie en hairstyling wel inbegrepen.

Kiest u niet voor een professionele visagie en hairstyling dan dient u zich thuis voor te bereiden. Uiteraard kunt u dit ook tegen meerkosten over laten aan een van onze professionele visagistes en hairstylisten.

Bij de groeps- en familieshoots adviseren we in verband met de tijdsduur geen make-up en hairstyling te nemen, maar op aanvraag is dat zeker mogelijk. 

 

Extensions en lang haar
Heeft u extensions of lang haar, dan raden we u aan om voorbereidingen te treffen. Het is zonde van uw tijd als onze hairstylist 1 of 2 uur moet besteden aan extensions of lang haar, terwijl u deze tijd ook kunt besteden aan een mooie fotoshoot. Ingebrachte extensions kunnen we hier wel in model brengen, reserveren van een hairstylist is hiervoor wel nodig. 

Ja, natuurlijk kan dat! Kies dan voor:

 1. Het Familiereportage Arrangement (2 of 100 personen)
 2. Het Vriendinnen & Love Arrangement (2 of 100 personen)

Alle andere arrangementen vinden plaats met 1 persoon. Bedrijven kunnen telefonisch contact met ons opnemen.

Veel mensen zijn onzekerheid of vinden zichzelf niet fotogeniek. Een fotoshoot geeft een boost aan iemands persoonlijkheid. Onzekere mensen zien niet hoe mooi ze zijn. Wij weten daar wel raad mee, vanwege onze jarenlange ervaring. Geef dat bij uw reservering aan, we gaan er altijd zorgvuldig mee om, zonder daar de nadruk op te leggen.

Ben je dik of dun, blank of donker, lang of kort, homo of hetero, ieder mens is in onze ogen uniek en mooi. Wij van Fotoshoot.nl vinden iedere klant uniek en mooi, omdat iedereen een bijzonder verhaal heeft. Wij zorgen ervoor dat u straalt.

Voor iedereen die een professionele fotoshoot wil laten doen. U hoeft hiervoor geen model te zijn. Kies één van de arrangementen.

Waarvoor doet u als klant een fotoshoot?

 

 • Facebook (www.facebook.com)
 • LinkedIn foto of andere sociaal media (LinkedIn fotoshoot)
 • Fotoshoot instagram (www.instagram.com)
 • Zakelijk fotoshoots
 • Privé
 • Fotoshoot als cadeau of verrassing
 • Fotoshoot voor een presentatie
 • Voor de lol
 • Een ervaring
 • Fotoshoot voor gebruik op een CV
 • Een fotosessie uit liefde voor uw partner

U bent werkzaam bij een bedrijf en wilt een reclamecampagne laten verzorgen of u wilt foto’s voor de website, brochures of andere bedrijfsuitingen? Stuur ons een e-mail of neem Contact met ons op. Ons portfolio kunt u bekijken op Bedrijven.

Om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken graag uw wensen en beantwoorden de vragen die u heeft voor uw trouwdag.

We vertellen u graag meer over alle opties en mogelijkheden, alle informatie kunt u vinden op Bruiloft of  Trouwreportages

Als u nog informatie mist, staan we u graag te woord.

Foto’s zijn direct klaar na de fotoshoot. We bewerken de foto’s meteen in kleur, contrast, zwart/wit, kleurtonen en veel meer. De foto’s zijn ready to go en klaar voor gebruik. Photoshop bij bijvoorbeeld extreme neuscorrecties, kilo’s lichter etc., gebeurt achteraf en dat kan op aanvraag in onze studio.

Ja, uiteraard kunt u op elke locatie in Nederland dichtbij parkeren. Parkeertarieven variëren in elke gemeente, voor gemiddeld 1 uur parkeren betaalt u € 0,90 – 5,00 per stad. De tijdsduur is afhankelijk van uw pakket, voucher, ticket of cadeaubon.

Deze boudoir-lingerie fotoshoot mag u alleen doen of met uw partner samen. In de volksmond heet dit ook wel een erotische fotoshoot. Een erotische fotoshoot verzorgen we in uw eigen lingerie en ook een serie in uw normale kleding, leuk voor de afwisseling. Neem uw partner mee voor een fotoserie samen, dit kan in een normale foto-setting volledig gekleed.

Wat neemt u mee?
Een badjas en optioneel uw eigen accessoires. Uw lingerie heeft u dan al onder uw kleding aan. Ook bij uw fotoshoot Dress to Impress heeft u deze al aan. Probeer zwart en drukke opdruk zoveel mogelijk te vermijden, maar uiteraard laten we het aan u over als je hiervoor kiest.

We beschikken over decors, fotostudio-props en studiolampen in onze fotostudio.

Wat kunt u van ons verwachten?
We begeleiden het hele proces van de fotoshoot. Dagelijks zien we vele dames en heren in lingerie, we zijn immers professionele fotografen. We geven poseertips en helpen u graag. Tijdens deze boudoir fotoshoot kunt u de professionele vakfotograaf altijd doorgeven wat uw mindere kanten zijn en wat u mooi vindt om uit te lichten.

Mooiste reactie van 2 vriendinnen: “Op het strand loop ik ook in een bikini. Het is spannend, maar eigenlijk geen verschil” De fotografen zijn relaxt en stelden ons op ons gemak.

Afspraak wijzigen
Kunt u niet? Wijzigen van een fotoshoot afspraak is geen probleem, alleen bij het niets laten horen en/of weten brengen we € 50 in rekening. Last minute is voor ons niet fijn, omdat we op dat tijdstip niet meer aan een ander kunnen aanbieden. Vooraf bijvoorbeeld 3 tot 5 dagen van tevoren een afspraak wijzigen is geen probleem, hoe eerder u het laat weten hoe beter.

De sexy fitness en/of lingerie/boudoir fotoshoot opties

 

 • Boudoir-Lingerie shoot (meest gekozen)
 • Koppelshoot
 • Male erotic-shoot
 • Zwangerschap-Lingerie fotoshoot
 • Romantische fotoreportage 
 • Stoere look sessie
 • Alternative fotografie
 • Goth-girl fotoshoot
 • Boudoir tattoo fotoshoot
 • Bedekt en/of gekleed erotische fotoshoot
 • BDSM fotosessie
 • Uw eigen creatieve inbreng

Consumenten 

Wanneer u de fotoshoot heeft afgerekend mag u alles doen met de beelden. Social media e.d. is toegestaan. U mag de foto’s niet commercieel gebruiken, denk hierbij aan reclamecampagnes of commerciële uitingen, tenzij anders is afgesproken met ons kantoor. 

Bedrijven

Overleg met ons team naar de mogelijkheden. Commerciële opdrachten zijn vaak inclusief beeldrecht, te gebruiken voor commerciële uitingen.

De Thema's

Een thema bepaalt u zelf. Elk thema pakket is mogelijk zoals zakelijk, glamour, baby, boudoir-fotoshoot, loveshoot, portret, model etc. Wij zorgen voor een uitstekend, let wel voortreffelijk resultaat. 

Uw kledingstyle bepaald onder andere uw thema. Bijvoorbeeld, trekt u een pak aan noemen wij het een zakelijke fotoshoot. Gaat u met een fitnessbody op de foto, dan noemen we het een fitness fotoshoot. Laat je inspireren door uw eigen stijl en wij halen het mooiste in u naar boven. Kom zoals u graag wilt, wij maken er altijd wat moois van.

Een decor wordt ook wel achtergrond setting genoemd. In de studio gebruiken we diverse decors van zwart, wit, geel, groen tot aan hout, gras, bomen, interieur, sofa, bed, stoelen, architectuur etc., attributen om de fotoshoot creatief en anders te maken. Elke maand hebben we wat anders, dit kan dus ook per dag verschillen. 

In ieder geval vinden we voor iedereen altijd iets gepast.

Kiest u voor een buitenshoot? Dan kan het decor, het strand, bomen, wolken, duinen, strandhuisjes, gebouwen en/of wat anders zijn. We spelen dan met moeder natuur. Fotoshoots in de buitenlucht zijn ook zeker een aanrader. Elke dag is een verrassing. Voel je geweldig en laat een fotoreportage een keer goed doen.

 

Heeft u iets specifieks in gedachte?  Neem dan accessoires/props altijd zelf mee, zodat u zeker weet dat bij u past. Neem bijvoorbeeld bij een fitness-fotoshoot, verjaardag-fotoshoot of een yoga-fotoshoot, gewichtjes, een yogamat, gepaste kleding of ballonnen altijd zelf mee.

We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren tijdens een fotoshoot. Pastelkleuren werken altijd goed, kleuren met een zacht tintje. Wees creatief bij jouw outfit keuze! Overdag ziet een boom vol groene bladeren er prachtig uit, in de avond is dezelfde boom zwart. Dit is het effect van donkere kleuren tijdens een fotoshoot. Uiteraard bepaalt u altijd zelf uw kledingkeuze.

Deze informatie is puur gebaseerd op ervaring en reacties van klanten met zwarte en/of donkere kleding. Veel klanten vinden zich niet mooi op een foto, omdat zwart het geheel somber maakt. Kies dan voor grijs, als u toch iets donkers aan wilt. Kinderen warm aankleden want op sommige dagen kan het koud zijn, mochten we buiten de studio fotograferen. Zorg voor kleding die bij u past en waar u zich prettig in voelt.

 

Print en accessoires
Kiest u voor donkere kleding, compenseer dit dan met blote benen en armen, maar ook andere kleuren en bijvoorbeeld een riem, sjaal of opvallende sieraden. Drukke prints op kleding raden we ook niet aan, maar uiteraard niet als dat uw stijl is. We fotograferen wat u leuk vindt, zorg voor diversiteit in uw kledingkeuze.

U ontvangt na de reservering een bevestiging met alle informatie over onze strandtenten. 1 tot 2 dagen voor de afspraak van deze buiten fotosessie ontvangt u nog een sms met het adres (zie contactpagina). Bij aankomst bij de beachclub sms u uw strandtent tafelnummer, de fotograaf komt dan vanzelf naar jullie tafel. Geniet van de heerlijke koffie of een zomers drankje, 5 minuten voor de fotoshoot gelieve geen drankjes bestellen. 

U loopt samen met de familie-fotograaf/portretfotograaf of trouwfotograaf richting het strand van Zandvoort aan Zee of bijvoorbeeld Scheveningen in Den Haag.

Mocht het regenen, dan bellen we u op de dag van de fotoshoot en verplaatsen we het naar onze dichtstbijzijnde studio die plek heeft. Hierdoor gaan afspraken bijna altijd door. De strand/buiten fotoshoots zijn van 1 april tot 30 oktober.

Zorg ervoor dat u 15-20 minuten eerder aanwezig bent i.v.m. parkeren, file en lopen richting de strandtent. Met mooi weer kan er een file zijn van minimaal 20-30 minuten. We beginnen op tijd, u ontvangt hiervoor een sms 1-2 dagen voor de afspraak. 

Parkeerkosten verschillen in heel Nederland van € 0,90 – € 5,00 gemiddeld per uur. De duur van de fotoshoot is meestal een uur.

Drink liever geen water voor de shoot, maar een shot whiskey of iets sterkers. Hierdoor zullen je aderen en spieren een boost krijgen, doe dit vijf minuten voor de fitness of lingerie/boudoir fotoshoot. Kom 10 minuten eerder naar onze fotostudio, om met je eigen fitness equipment, dumbbells en elastiek aan de slag te gaan. Een tot twee dagen voor de fotoshoot, ontvang je een sms bevestiging over uw fitness fotoshoot of lingerie/boudoir afspraak.

Ik wil een fitness fotoshoot in een sportschool, kan dat?

Ja, dat kan! Regel zelf een sportschool en wij komen zeker langs. De kosten voor deze shoot zijn vele malen hoger i.v.m. het transport van spullen. Onze pakketten Small, Medium of Large zijn dan een betere optie. Kom naar onze professionele fotostudio en doe deze fitness- of lingerie/boudoir sessie 1 keer goed.  Wist u dat als u naar de meeste fitness/ gym foto;s kijkt. Dat deze niet in de sportschool zijn gemaakt. Op de meeste foto-beelden ziet u het model wat centraal staat en niet sport apparatuur. Kies daarom voor de fotostudio.

 

Stel uw vraag met een reactie op de e-mail die u van Fotoshoot.nl heeft ontvangen, hierdoor houden we al uw informatie bij elkaar.

Heeft u nog geen e-mail contact gehad? Ga dan verder naar onze contactpagina

Natuurlijk mag dat!

Kleuren tips en advies? Bekijk de foto hieronder.

Kleding advies en tips kleding tijdens een fotoshoot of ter voorbereiding