Polaroid fotografie

Polaroids laten maken? Van een bruiloft tot aan een festival of personeelsfeest.

Polaroid Fotografie is altijd een aanrader. Klikklak en klaar, dat is waar wij uw gelegenheid een blijvende herinnering zullen geven.

Bij een polaroid camera heeft u de gemaakte foto’s binnen 1 minuut in uw handen. Als u polaroid fotografie boekt zijn er verschillende mogelijkheden, zo kan er een logo ontwikkeld worden voor de geprinte foto’s, denk hierbij aan bedrijfsnaam, bruiloftsdatum of jubileumdatum. Onze foto-jongens en foto-meiden maken van elke aanwezige gast een spontane foto met meerdere gasten tegelijkertijd. Polaroids geven een leuke sfeer en geeft direct plezier om uw feestje compleet te maken.

Onze Polaroid pakketten

Polaroid Pakket (Molly)

 • Huur van één polaroid camera gedurende de bruiloft of event
 • Inclusief drie sets van polaroid films (totaal 60 foto’s).
 • Sticker instant sleeve
 • Mogelijkheid om leuke momenten vast te leggen en direct af te drukken.
€ 400,-
 

Polaroid Pakket (Dolly)

 • Huur van één polaroid camera’s gedurende de bruiloft of event
 • Inclusief vijf sets van polaroid films (totaal 100 foto’s).
 • Sticker instant sleeve
 • Mogelijkheid om zowel door de fotograaf als door de gasten spontane momenten vast te leggen en direct af te drukken.
 • waterproof markers en andere leuke glitter pennen inbegrepen om uw boek met foto’s en teksten te vullen.
€ 500,-
 
Polaroid Pakket (Tolly) 
 • Huur van twee polaroid camera’s gedurende de bruiloft of event
 • Inclusief zeven en half sets van polaroid films (totaal 150 foto’s).
 • Sticker instant sleeve
 • Mogelijkheid voor zowel de fotograaf als de gasten om spontane momenten vast te leggen en direct af te drukken.
 • waterproof markers en andere leuke glitter pennen inbegrepen uw boek met foto’s en teksten te vullen.
€ 750,-
 
polaroid

Polaroid op uw event/ bedrijfsfeest

Met deze fotoshoot actie zet je jouw bedrijf, merk, campagne of event neer met een statement met een tastbare en vooral vrolijke attentie . Dit doen we door jouw doelgroep vast te leggen op reclame dragende polaroids en eventueel met fotoframes. We gebruiken een fotoframe die om de polaroid wordt geplakt en deze wordt voorzien van een logo of reclame dragende boodschap. Een sticker aan de onderkant van de polaroid, is eventueel een goedkopere versie, maar zeker niet minder mooi.

Met ons foto team ontstaat er een één-op-één moment met uw doelgroep. Onze fotograaf(en) hebben verstand van foto’s maken en ze zijn communicatief vaardig genoeg om uw boodschap te verkondigen.

Polaroids worden zelden weggegooid en door deze op een originele manier te voorzien van reclame op het fotoframe zal dit leiden tot meer branding van uw merk of boodschap, meer traffic naar uw websites, locaties (zoals een beurs, winkel of horeca gelegenheid) of zal zorgen voor verkoop of zorgen voor een vrolijk en blijvende herinnering!

Polaroids op uw bruiloft

Polaroids als gastenboek

Van bruiloft tot bedrijfsfeest, hang kaartjes van je gasten aan een lijntje en zet er een fotograaf met camera naast. De gasten vervangen hun kaartje door een foto met een tekstje. Zo weet je precies wie er nog op de foto moet en heb je aan het einde van de dag alle gasten op de foto! Nog een ander leuk ideetje is om een groot bord met foto’s op te hangen van de gasten jullie trouwdag. De gasten moeten dan hun foto zoeken en daarop staat hun tafelnummer. Een grote verrassing en een creatief plan die we samen met jullie uitwerken.

Polaroid als huwelijksbedankje

Voor een leuk en origineel huwelijksbedankje kun je ook denken aan polaroids. Wij bezorgen u een pakketje, en uw gasten kunnen helemaal los gaan. Uiteraard willen we niet dat u er omkijken naar heeft. Daarvoor kunt u onze fotomeisjes of fotojongens in zetten. Met een bruiloft adviseren we er een of max twee.

Wat wij willen weten

 • Starttijd
 • Eindtijd
 • De datum
 • Aantal verwachte gasten
 • Eventnaam

Een polaroid camera, ook wel instant camera genoemd, is een camera die een polaroid foto direct na het maken van een foto afdrukt. Deze camera wordt gebruikt om een hele mooie polaroid foto te maken door een van onze polaroid fotografen.

De camera maakt gebruik van de Polaroid-methode, dit betreft geen standaard polaroid camera.

Het Polaroid-bedrijf van Edwin Land heeft verschillende processen uitgevonden.
Het originele proces voor een polaroid maken komt uit 1948. De meeste polaroid camera’s produceren binnen enkele minuten een definitieve en professionele foto. Hierdoor is het heel prettig om een polaroid buitenshoot te doen en daarom kunt u op onze site een polaroid fotograaf op locatie inhuren.

Hoe lang van te voren je een polaroid fotograaf moet inhuren hangt af van het soort shoot dat u wilt boeken. Als u bijvoorbeeld een polaroid shoot buiten wilt doen met uw familie, kan het goed kort van te voren worden gepland. Als u echter voor de hele dag een professionele polaroid fotograaf voor events wil boeken, reserveer dan tijdig.

Om uw instant foto polaroid te laten maken kunt u bij ons een professionele fotograaf op locatie inhuren. U kunt de polaroid foto’s per stuk halen of u kunt ons van te voren een e-mail sturen om uw budget door te geven waardoor wij een passend pakket voor u samenstellen. 

Tevens beschikken we ook over een mobiele fotostudio. Deze zetten we ter plaatse op, waardoor het spectaculair uitziet voor de bezoeker. Aankleding verzorgen doen we ook. Denk hierbij aan attributen die de bezoeker vasthoud of vast pakt, om het geheel spontaan en lekker gek eruit te laten zien.

Polaroid foto’s worden vaak gemaakt tijdens feesten en bedrijfsevenementen. De sfeer die een polaroid camera creëert zorgt ervoor dat veel mensen een feestelijke gevoel hierbij krijgen. Het mooie aan een polaroid camera is dat de foto snel klaar is waardoor het vaak leuk is om het tijdens je bedrijfsfeest te kunnen bekijken. 

Onze polaroid fotograaf zorgt voor de gekste kiekjes en grappige poses. Uw collega’s of bruiloft gasten kunt u verrassen met een leuke foto.

Nee, wij hebben professionele fotografen die gespecialiseerd zijn in portretfotografie, waardoor uw polaroid foto’s fantastisch er uit zien. Soms zelfs met het uitlichten van fotostudio lampen op locatie.

In onze fotostudio hebben wij professionele belichting wat voor een prachtig resultaat zorgt. Bij de polaroid buitenshoots worden de foto’s met natuurlijk licht gemaakt, waardoor de polaroid fotograaf minder controle heeft over het licht. Omdat we een professional op pad sturen, komt het altijd goed.

 1. Gekleurde kleding heeft altijd een mooi effect op de polaroid foto.
 2. Een leuk object vasthouden zorgt altijd voor een mooier polaroid foto effect
 3. U kunt allerlei bewegingen maken, zodat onze polaroid fotograaf op het juiste moment een foto kan maken waardoor het een levendige resultaat oplevert.

De kosten

 • €4,75 per polaroid zonder opdruk
 • €5,65 per polaroid met sticker opdruk
 • €6,45 per polaroid met fotoframe opdruk
 • €55 per polaroid meisje of polaroid jongen per dagdeel (4 uur)
Polaroids gaan vanaf 100, 200, 500 en 1000 of 2000 stuks. 4000 stuks of meer kan op aanvraag. 
 

Een fotoshoot team kunt u inzetten met en zonder logo of titel/tekstje, alleen een polaroid fotoshoot kan natuurlijk ook. 

Boek nu!