Polaroid fotografie

Polaroids laten maken? Van een bruiloft tot aan een festival of personeelsfeest.

Polaroid Fotografie is altijd een aanrader. Klikklak en klaar, dat is waar wij uw gelegenheid een blijvende herinnering zullen geven.

Bij een polaroid camera heeft u de gemaakte foto’s binnen 1 minuut in uw handen. Als u polaroid fotografie boekt zijn er verschillende mogelijkheden, zo kan er een logo ontwikkeld worden voor de geprinte foto’s, denk hierbij aan bedrijfsnaam, bruiloftsdatum of jubileumdatum. Onze foto-jongens en foto-meiden maken van elke aanwezige gast een spontane foto met meerdere gasten tegelijkertijd. Polaroids geven een leuke sfeer en geeft direct plezier om uw feestje compleet te maken.

polaroid

Polaroid op uw event/ bedrijfsfeest

Met deze fotoshoot actie zet je jouw bedrijf, merk, campagne of event neer met een statement met een tastbare en vooral vrolijke attentie . Dit doen we door jouw doelgroep vast te leggen op reclame dragende polaroids en eventueel met fotoframes. We gebruiken een fotoframe die om de polaroid wordt geplakt en deze wordt voorzien van een logo of reclame dragende boodschap. Een sticker aan de onderkant van de polaroid, is eventueel een goedkopere versie, maar zeker niet minder mooi.

Met ons foto team ontstaat er een één-op-één moment met uw doelgroep. Onze fotograaf(en) hebben verstand van foto’s maken en ze zijn communicatief vaardig genoeg om uw boodschap te verkondigen.

Polaroids worden zelden weggegooid en door deze op een originele manier te voorzien van reclame op het fotoframe zal dit leiden tot meer branding van uw merk of boodschap, meer traffic naar uw websites, locaties (zoals een beurs, winkel of horeca gelegenheid) of zal zorgen voor verkoop of zorgen voor een vrolijk en blijvende herinnering!

Polaroids op uw bruiloft

Polaroids als gastenboek

Van bruiloft tot bedrijfsfeest, hang kaartjes van je gasten aan een lijntje en zet er een fotograaf met camera naast. De gasten vervangen hun kaartje door een foto met een tekstje. Zo weet je precies wie er nog op de foto moet en heb je aan het einde van de dag alle gasten op de foto! Nog een ander leuk ideetje is om een groot bord met foto’s op te hangen van de gasten jullie trouwdag. De gasten moeten dan hun foto zoeken en daarop staat hun tafelnummer. Een grote verrassing en een creatief plan die we samen met jullie uitwerken.

Polaroid als huwelijksbedankje

Voor een leuk en origineel huwelijksbedankje kun je ook denken aan polaroids. Wij bezorgen u een pakketje, en uw gasten kunnen helemaal los gaan. Uiteraard willen we niet dat u er omkijken naar heeft. Daarvoor kunt u onze fotomeisjes of fotojongens in zetten. Met een bruiloft adviseren we er een of max twee.

Wat wij willen weten

  • Starttijd
  • Eindtijd
  • De datum
  • Aantal verwachte gasten
  • Eventnaam

De kosten

  • €4,75 per polaroid zonder opdruk
  • €5,65 per polaroid met sticker opdruk
  • €6,45 per polaroid met fotoframe opdruk
  • €55 per polaroid meisje of polaroid jongen per dagdeel (4 uur)
Polaroids gaan vanaf 100, 200, 500 en 1000 of 2000 stuks. 4000 stuks of meer kan op aanvraag. 
 

Een fotoshoot team kunt u inzetten met en zonder logo of titel/tekstje, alleen een polaroid fotoshoot kan natuurlijk ook. 

Boek nu!