Zo klein en toch zo mooi, baby fotoreportage laten maken

Krijgt u ook niet genoeg van uw new-born? Wij bieden u de kans om uw pasgeboren baby, zo zacht en teder mogelijk vast te leggen. Een stralende baby geeft een krachtigere foto dan wat dan ook. De diverse achtergronden en attributen maken deze fotoshoot alleen maar wonderlijker. Babyfoto’s zijn lastig te maken, omdat baby’s zich er niet bewust van zijn dat ze gefotografeerd worden. Onze jonge kunstenaars hebben ervaring met babyfotografie en neem altijd iets mee zoals een doek of iets wat u aanspreekt, om deze verbluffende fotoreportage te laten slagen. Van cake-smash tot aan de ouders met hun kroost. Deze fotoreportage met onze fotograaf, zal u voor vereeuwigd gelukkig maken. Laat hier een baby fotoreportage maken!

De baby kan alleen gefotografeerd worden, maar broertje, zusje, vader en moeder zijn natuurlijk ook meer dan welkom in onze fotostudio van Fotoshoot.nl!

Onze pakketten

Baby & Kids fotoshoot 

SMALL

Fotograaf & fotostudio 0 – 30 min

 • 25 foto opnames, keuze uit een foto
 • Keuze: print of digitaal
 • Locatie: strand, park of fotostudio

Fotosets: 1 decor
Extra foto’s na te bestellen 

€35
 

Baby & Kids fotoshoot 

MEDIUM

Fotograaf & fotostudio 0 – 45min 

 • 75 foto opnames, keuze uit 0 – 10 foto’s
 • Keuze: print of digitaal
 • Locatie: strand, park of fotostudio

Fotosets: 2 decors of props & extra foto’s na te bestellen

€159
 

Baby & Kids fotoshoot 

LARGE

Fotograaf & fotostudio 0 – 60min
 •  120 opnames, keuze uit 0 – 50 stuks
 • Keuze: print & digitaal
 • Inclusief 2 luxe prints
 • Locatie: strand, park of fotostudio
 • baby & familie combinaties
Fotosets: 3 decors of props bij keuze studio
 
€249
 

Baby & Kids fotoshoot 

EXTRA LARGE

Fotograaf & Fotostudio  0- 60min plus

 • 150 opnames, keuze uit 0 – 75 stuks
 • Keuze: print & digitaal
 • Inclusief 10 luxe prints
 • Locatie opties: strand, park of fotostudio
 • baby & familie combinaties
Fotosets: 3-4 decors of props bij keuze studio
 

Begeleiding & inbreng eigen ideeën 

€339
 

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. U wordt ontvangen in de fotostudio
 2. Een fantastische fotoshoot met diverse decors en met intensieve begeleiding
 3. Voorgesprek
 4. Duur kinder-fotoshoot 45min
 5. De baby en/peuter foto’s na de fotoshoot direct inzien
 6. Geschikt voor alle leeftijden
 7. En alle combinaties: kids alleen en/of  kids met ouders
 8. Outfit aan of in een pamper voor een perfecte photoshoot

Een fotoshoot boeken?

 • Een fotoshoot met thema naar keuze
 • 45 minuten aandacht voor jou en je baby
 • Voor maar 35 euro!

Boek nu!

Geboorte Fotografie

De geboorte van jullie kindje, voor eeuwig vastgelegd. Het moment dat je uw kindje voor de eerste keer in je armen hebt, dat is natuurlijk een moment wat u voor altijd wilt laten vastleggen. Het is vrij persoonlijk een geboortefotograaf erbij te hebben tijdens de geboorte. Daarom hebben we vooraf ook een gesprek, zodat wij voor u de perfecte fotograaf hebben.

De geboorte van uw kind is een van de belangrijkste momenten in uw leven en dat van uw partner. Het zou natuurlijk geweldig zijn om jaren later terug te kunnen kijken op dit moment en de emoties te voelen die u die dag voelde. Er gebeurt natuurlijk ontzettend veel op de dag dat uw kindje geboren wordt, in uw lijf en in uw hoofd, een dag met erg veel emoties.

Het kan zijn dat u achteraf door de gehele gebeurtenis het misschien niet meer precies weet hoe het allemaal gelopen is. Het is dan dus ideaal om een geboortefotograaf erbij te hebben, zodat u later in uw eigen tijd nog eens een keer met uw partner of kind terug kan blikken naar dit moment.

Normaal gesproken krijgt de aanstaande partner de taak om de geboorte foto’s te maken, maar dit is ook niet heel gemakkelijk, omdat diegene natuurlijk ook jou moet ondersteunen en moet helpen zoveel als het kan. Ook wilt diegene natuurlijk dat magische moment waar u uw kindje op de wereld moet zetten, zo goed mogelijk beleven. Als u dus kiest voor een geboorte reportage hoeft u allebei geen zorgen meer te maken over de foto’s, wij leggen de geboorte op een mooie en elegante manier vast. De geboorte fotograaf zal dan foto’s maken van de weeën tot het moment dat u uw kindje voor het eerst ontmoet. Oftewel eigenlijk een onbetaalbare herinnering vereeuwigd.

 
Voor een geboorte shoot moeten wij vrij lang van tevoren stand-by staan, zodat wanneer de bevalling goed op gang komt we direct naar u toe kunnen komen. Ook horen we graag van tevoren hoe u wilt dat de shoot een beetje moet verlopen.
Het is belangrijk voor ons om te weten of het een thuisbevalling of ziekenhuisbevalling wordt.


Bij een ziekenhuisbevalling horen we uiteraard ruim van tevoren voor welk ziekenhuis u gekozen heeft. Bij een geboorte in het ziekenhuis kan er op dat moment de kwestie van het covid-19 virus zijn. In dit geval kan het zo zijn, dat we misschien niet mee naar binnen mogen of dat wij überhaupt het ziekenhuis niet in kunnen. Dit bespreken wij natuurlijk van tevoren en wordt er overlegd met het ziekenhuis wat de regels zijn.

Voor uw babyshoot willen wij altijd goed te tijd nemen om de mooiste newborn foto te kunnen maken. De tijd hoelang de fotoshoot duurt kan daardoor erg variëren.

Zorg van tevoren dat uw baby aangekleed en gevoed is zodat tijdens de baby fotografie shoot alles zo soepel mogelijk verloopt.

Een newborn shoot tip is om drukke printjes en donkere kleuren te vermijden tijdens de babyshoot.  Rustige prints of egale kleuren, zoals pastel kleuren komen erg mooi uit bij de fotoshoot en past ook goed bij de meeste achtergronden. Tip: Neem wel altijd een extra setje kleding mee voor als uw baby uw eerste keuze vuil maakt. 

Wij hebben tijdens uw baby photoshoot verschillende attributen klaarliggen, dekentjes en knuffeltjes etc. Het is echter wel leuk om persoonlijke items zoals een eigen knuffeltje of babydekentje mee te nemen om de newborn foto nog persoonlijker te maken.

Gemiddeld worden newborn foto’s gemaakt zo rond de twee weken oud. Maar bij ons zijn alle leeftijden welkom, ook al is uw baby niet helemaal een baby meer. Onze fotografen hebben veel ervaringen met baby’s van alle leeftijden en maken daarom ook de mooiste babyfoto’s voor u. 

Als ouder bent u natuurlijk ook van harte welkom om op de newborn foto te gaan. Kom dan ook vooral mooi aangekleed naar de studio en dan doen we een aparte newborn sessie samen met uw kleintje. Kies bijvoorbeeld kleding die goed met die van uw baby past om zo de mooiste foto’s te krijgen. Wij maken dan gebruik van verschillende achtergronden zodat u een diverse serie krijgt.