Last minute afgezegd?
Onze spoed fotograaf staat klaar!

Heeft uw fotograaf nou op het laatste moment afgezegd, boek dan meteen een spoed fotograaf. Veel bedrijven zijn bereid om uw fotoshoot last minute voor elkaar te krijgen en te zorgen dat u toch weer met een lach op weg naar huis bent vanuit de studio of locatie.

Op zoek naar een spoed fotograaf

Als uw fotograaf last minute laat weten dat hij ziek is, of nog erger helemaal niet komt opdagen, gaat u natuurlijk meteen op zoek naar een oplossing. U gaat op zoek naar een spoed fotograaf die op dat tijdstip nog plek vrij kan maken. Check hiervoor wel de werktijden van de fotograaf! En durf te vragen of te bellen als de spoed fotograaf op korte termijn beschikbaar is voor de fotoshoot in een professionele studio. Ook zijn er veel fotografen beschikbaar voor op locatie, bij bijvoorbeeld een bruiloft.

Spoedfotograaf

Onze pakketten

Spoed Fotograaf
(Last Minute Pakket 1)

Spoed fotoshoot

  • Fotograaf/ Fotostudio 30min – 1 uur

Locaties: strand, park, studio of elders

Prijs op aanvraag
 

Spoed Fotograaf
(Last Minute Pakket 2)

Spoed fotoshoot 
  • Fotograaf/ Fotostudio 30 min of langer

Locaties: strand, park, studio of elders

Prijs op aanvraag
 
 

Heeft u vragen? Bekijk de veel gestelde vragen!

Altijd een oplossing!

Als uw fotoshoot last moment toch wordt afgezegd zonder dat u het had verwacht, zijn er altijd spoed fotografen die een oplossing samen met u willen bedenken. Soms kan het niet meteen dezelfde dag, maar eventueel de dag erna! Ook is er een kans natuurlijk dat het uiteindelijk goedkoper is dan verwacht, omdat de nieuwe fotograaf andere prijzen heeft dan de eerste fotograaf die heeft afgezegd.
 

Welke fotograaf kies je nou?

Uiteindelijk samengevat zijn er veel spoed fotografen die een spoed service aanbieden, de ene net iets sneller dan de ander. Er zit soms een spoed fotograaf bij jou om de hoek, zonder dat je het weet. Een tip is, om eerst te checken of de 1e fotograaf niet afzegt of niet komt opdagen. Daarna de websites van de spoed fotografen goed bekijken welke voor jou het best gelegen uitkomt, voor bijvoorbeeld een die bij jou om de hoek zit.

Een fotoshoot boeken?

  • Een fotoshoot met thema naar keuze
  • 45 minuten aandacht voor jou
  • Voor maar 35 euro!
Boek nu!