Fotografie in Nederland

  • Berichtcategorie:Blog

Fotografie inspiratie in Nederland

Fotograferen in Nederland

Utrecht

Fotograferen in het centrum van Utrecht is sowieso een goed idee! Echt een Nederlands plaatje, zo met die fietsen aan de gracht. Er zijn veel parken waar je prachtige foto’s kunt maken.

Biesbosch

Dit is een hele rustige plek waar je tijd kunt besteden met je familie. Je kunt ook je camera meenemen om landschap foto’s te maken. Met een fluisterboot kun je door de Biesbosch varen, vooral op een perfecte dag wanneer de zon schijnt!

Oisterwijk

Koeien heb je natuurlijk in heel Nederland, ze kunnen onwijs nieuwsgierig zijn! Als ze naar je toekomen wanneer je richting het weiland loopt, is het echt leuk om vanuit een laag standpunt te fotograferen. Maar met een groothoeklens kun je ook dichtbij fotograferen.

Zeeland

In de winter kun je zelden leuke foto’s maken. Het is koud, kaal en het is altijd grijs. Maar als de laagstaande zon er is, kun je wel eens verrast worden. Je moet dan zo snel mogelijk je camera pakken en gaan fotograferen!

Tulpen in Amsterdam

In het voorjaar zijn er in Amsterdam bakken vol met tulpen, sfeervol en leuk om te fotograferen. Sowieso zijn tulpen natuurlijk op en top Nederlands. De tulpenvelden zijn niet voor niets een fotogenieke hotspot voor zowel Nederlanders als toeristen.

Heb je ook interesse in een Fotoshoot? Boek dan hier een afspraak.