Lingerie foto

 • Berichtcategorie:Blog

Lingerie foto: belangrijkste informatie

Al van een lingerie foto of lingerieshoot gehoord? Nee? Dan ben je op de juiste plaats om erachter te komen wat je gemist hebt! Wel eerder hierover gehoord? Lees dan ook verder, want we hebben veel leuke tips voor je!

Wat is een lingerie foto?

Een lingerie foto is een foto waarbij het model meestal in lingerie poseert, maar dit hoeft niet altijd. De foto is meestal intiem, romantisch, sensueel of sexy. Vaak worden lingerie shoots genomen om deze cadeau te doen aan een partner voor Valentijnsdag of bijvoorbeeld als trouwcadeau. Maar tegenwoordig wordt een lingerieshoot ook gedaan, omdat het een zelfvertrouwen boost kan geven. Je ziet dan op de lingerie foto’s hoe sensueel en aantrekkelijk je zelf bent!

Poseren voor een lingerie foto’s

Poseren is niet iets wat je dagelijks doet. Het is daarom niet gek dat je misschien helemaal geen idee hebt hoe je moet poseren voor een lingerie foto. Wanneer je een lingerie shoot bij ons boekt, zullen onze professionele fotografen je natuurlijk helpen. Toch sommen we hieronder enkele pose ideeën voor je op.

 • Ga achterstevoren op een stoel zitten en leun met je ellebogen op de rugleuning van de stoel. Krom je rug, zodat je vormen goed uitkomen om een extra sensuele draai aan deze pose te geven. Wanneer de lingerie foto van de zijkant genomen wordt, is deze pose het mooist.
 • Doe je handen plat op de muur en keer je rug naar de camera. Kijk vervolgens over een schouder weg naar de zijkant of richting de camera. Krom ook bij deze pose weer je onderrug.
 • Ga op een bed liggen en laat je bovenlichaam op je ellebogen leunen. Doe je onderbenen in de lucht en kijk naar de camera. Ook deze pose is het mooist wanneer de lingerie foto’s van de zijkant genomen worden.

Outfit ideeën voor een lingerie foto

Zoals eerder beschreven wordt een lingerie shoot meestal gedaan in lingerie, maar kun je ook prima andere kleding dragen wanneer je dit liever hebt. We hebben enkele ideeën voor je op een rijtje gezet, zodat je toch sexy op de lingerie foto kunt staan. Ook als je liever geen lingerie draagt!

  • Doe je partner z’n overhemd aan. Aan de onderkant kun je een korte (niet zichtbare) broek dragen of ondergoed.
  • Je kunt een oversized sweater dragen, dit zie je ook vaak in tijdschriften.
  • Een grote (sexy) jas. Hierbij kun je wel gewoon nog lingerie dragen of hoge laarzen.
  • Je kunt een flanel shirt open dragen en daaronder lingerie aanhebben, wel in een bijpassende kleur natuurlijk!
  • Je kunt je trouw sluier dragen bij de lingerieshoot.
  • Een leren jasje aandoen geeft een sexy effect.