Lingerie shoot: laat je sexy kant zien

  • Berichtcategorie:Blog

Wie staat er nou niet in de douche sexy te poseren voor de spiegel?
Stiekem droom je gewoon van een lingerie shoot! Laat je sexy kant in de vrije loop bij ons en ga naar huis met een prachtige lingerie foto.

Wat houdt een lingerie shoot in?

Bij een lingerie fotoshoot gaat het er meestal om dat je sensueel en elegant op de foto staat. Meestal wordt er lingerie gedragen, maar je kunt ook schaars gekleed op de foto gaan.

Lingerie fotografie is erg in populariteit toegenomen de laatste jaren. Veel vrouwen deden een lingerie fotoshoot om als trouwcadeau, verjaardagscadeau of valentijnscadeau aan hun geliefde te geven, maar tegenwoordig doen ook veel vrouwen het vooral voor zichzelf. Door een fotoshoot lingerie te doen, zul je (ook zelf) inzien hoe mooi je bent en een zelfvertrouwen boost krijgen.

Hoe poseer je bij lingerie fotografie?

Er zijn meerdere poses mogelijk bij lingerie fotografie. Om alvast wat inspiratie op te doen, zullen er hier een paar genoemd worden.
Weet je nog steeds niet zo goed hoe je moet poseren? Onze professionele fotografen helpen je natuurlijk met alle plezier, zodat jij op je mooist op de lingerie foto’s staat.

  • Over je schouder kijken.
  • Zit op een stoel of sofa, krom je rug, doe je borst naar voren en je hand in je haar.
  • Lig op een bed, krom je rug en doe je kin iets omhoog.
  • Kijk in de camera en adem diep en langzaam uit door je mond.
  • Ga op je buik liggen, doe je onderbenen omhoog en lig met je hoofd op je arm.

Waarom een lingerie shoot bij ons?

We hebben jarenlang ervaring met fotografie op allerlei gebieden. Zo ook met lingerie of een erotische fotoshoot. Voor een impressie kun je onder het kopje ‘fotoshoots’ klikken op ‘lingerieshoot’ en naar beneden scrollen. Door onze ervaring kunnen we je goed helpen bij het bedenken van poses wanneer je zelf geen ideeën meer hebt. Daarnaast beschikken we over een kleedkamer en kun je bij ons een visagie bijboeken. Verder hebben we meerdere decors, een sofa en een bed waar gebruik van gemaakt kan worden bij de fotoshoot.nl.

Bovendien hebben we locaties in geheel Nederland, waardoor er altijd wel een plek bij je in de buurt is waar de shoot plaats kan vinden. Bij verdere vragen kun je natuurlijk altijd met ons contact opnemen via de contactpagina op de site of op 0639200929.

Wie kan een fotoshoot lingerie doen?

Iedereen kan bij ons lingerie foto’s laten nemen. Het maakt niet uit wie je bent, hoe je eruit ziet, of je komt om jezelf een zelfvertrouwen boost te geven of omdat je lingerie model wil worden, iedereen is welkom!

Om op lingerie modellen terug te komen, vaak wordt er bij een castingbureau naar een lingerie model gezocht die al een lingerie foto heeft om te tonen. Als dit je ambitie is, is het dus verstandig om een professionele lingerie shoot bij ons te doen!