Lingerieshoots

Ook voor high class lingeriefoto’s kunt u uitstekend bij ons terecht in onze fotostudio. De diverse achtergronden maken iedere photoshoot speciaal. Er is bijvoorbeeld een sofa en een bed aanwezig die ervoor zorgen dat deze boudoir fotoshoots een dromerige en sexy en stoere sfeer uitdragen. De lingerie- en erotische fotoshoots zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Geef je zelfvertrouwen een boost en voel je na een fotoshoot bij ons sexy and beautiful! Deze shoot kun je ook als fitness fotoshoot reserveren, mocht je geen sexy fotoshoot willen doen.

Ons team heeft jarenlange ervaring met privé en zakelijke erotische fotoshoots. In onze fotostudio maken we professionele erotische fotoshoots alleen of als koppel. Tijdens deze boudoir fotoshoot werken we 1 op 1 met onze klanten.

Diverse mogelijkheden

 • Between the sheets fotoshoot
 • Hairblow photoshoot
 • Glamour erotische fotoshoot
 • Zwart/wit erotieke fotoshoot
 • Single of lovecouple/fotoshoot
 • Licht erotische fotoreportage
 • Fitnessshoot
 • Sportfotoshoot
 • Naakt Fotoshoot

Onze pakketten

Lingerie shoot 35

Lingerie/ boudoir fotoshoot

SMALL

Fotograaf 45 min
25 foto opnames, keuze uit een foto


Keuze: print of digitaal
Locatie: strand, park of studio
Keuze: 1 decor
Extra foto’s na te bestellen 

€35
 

Lingerie 159

Lingerie/ boudoir fotoshoot

MEDIUM

Fotograaf 1 uur
75 foto opnames, keuze uit 10 stuks

Keuze: print of digitaal
Locatie: strand, park of studio
Keuze: 2 decors
Extra foto’s na te bestellen 

€159
 

Lingerie 249

Lingerie/ boudoir fotoshoot

LARGE
 
Fotograaf 1 uur plus
120 opnames, keuze uit 50 stuks
Inclusief twee A4 prints
 
Keuze: print of digitaal
Locatie: strand, park of studio
Keuze: 3 decors
Extra foto’s na te bestellen
 
€249
 

Hoe gaat een boudoir shoot in zijn werk?

 1. U wordt ontvangen in de fotostudio
 2. Een voorgesprek
 3. Uw outfit heeft u bij voorkeur al aan
 4. Een professionele fotoshoot volgt met diverse decors en begeleiding
 5. De foto’s kunt u na de fotoshoot rustig bekijken en selecteren
 6. Deze erotische fotoshoot is geschikt voor 1 of 2 personen
 7. Deze fotoshoot is geschikt voor iedereen
 8. Duur boudoir fotoshoot min. 45min

Een fotoshoot boeken?

 • Een fotoshoot met thema naar keuze
 • 45 minuten aandacht voor jou
 • Voor maar 35 euro!

Boek nu!

Wie staat er nou niet in de douche sexy te poseren voor de spiegel?
Stiekem droom je gewoon van een lingerie shoot! Laat je sexy kant in de vrije loop bij ons en ga naar huis met een prachtige lingerie foto.

Bij een lingerie fotoshoot gaat het er meestal om dat je sensueel en elegant op de foto staat. Bij een fitness fotoshoot kan dit met ontbloot boven lijf. Meestal wordt er lingerie gedragen, maar je kunt ook schaars gekleed op de foto gaan. Bij de fitness fotosessie kan dit in een sportbroekje, spijkerbroek fotosessie of deze gym-fotoshoot in onderbroek.

Lingerie fotografie is erg in populariteit toegenomen de laatste jaren. Veel vrouwen deden een lingerie fotoshoot om als trouwcadeau, verjaardagscadeau of valentijnscadeau aan hun geliefde te geven, maar tegenwoordig doen ook veel vrouwen het vooral voor zichzelf. Door een fotoshoot lingerie te doen, zul je (ook zelf) inzien hoe mooi je bent en een zelfvertrouwen boost krijgen.

Er zijn meerdere poses mogelijk bij lingerie fotografie. Om alvast wat inspiratie op te doen, zullen er hier een paar genoemd worden. Bij de fitness-shoot doen we hetzelfde, alleen gebruiken we hard licht. Zo komen je spieren goed tot z’n recht. Wij begeleiden het proces.
Weet je nog steeds niet zo goed hoe je moet poseren? Onze professionele fotografen helpen je natuurlijk met alle plezier, zodat jij op je mooist op de lingerie foto’s staat.

 • Over je schouder kijken.
 • Zit op een stoel of sofa, krom je rug, doe je borst naar voren en je hand in je haar.
 • Lig op een bed, krom je rug en doe je kin iets omhoog.
 • Kijk in de camera en adem diep en langzaam uit door je mond.
 • Ga op je buik liggen, doe je onderbenen omhoog en lig met je hoofd op je arm.

We hebben jarenlang ervaring met fotografie op allerlei gebieden. Zo ook met lingerie of een erotische fotoshoot. Voor een impressie kun je onder het kopje ‘fotoshoots’ klikken op ‘lingerieshoot’ en naar beneden scrollen. Door onze ervaring kunnen we je goed helpen bij het bedenken van poses wanneer je zelf geen ideeën meer hebt. Daarnaast beschikken we over een kleedkamer en kun je bij ons een visagie bijboeken. Verder hebben we meerdere decors, een sofa en een bed waar gebruik van gemaakt kan worden bij de fotoshoot.nl.

Bovendien hebben we locaties in geheel Nederland, waardoor er altijd wel een plek bij je in de buurt is waar de shoot plaats kan vinden. Bij verdere vragen kun je natuurlijk altijd met ons contact opnemen via de contactpagina op de site of op 0639200929.

Iedereen kan bij ons lingerie foto’s laten nemen. Het maakt niet uit wie je bent, hoe je eruit ziet, of je komt om jezelf een zelfvertrouwen boost te geven of omdat je lingerie model wil worden, iedereen is welkom!

Om op lingerie modellen terug te komen, vaak wordt er bij een castingbureau naar een lingerie model gezocht die al een lingerie foto heeft om te tonen. Als dit je ambitie is, is het dus verstandig om een professionele lingerie shoot bij ons te doen!