Leuke winteruitjes (voor het hele gezin) tijdens corona

  • Berichtcategorie:Blog

Leuke winteruitjes (voor het hele gezin) tijdens corona

Vakantie? En geen idee wat te doen? We moeten nu zo veel mogelijk thuis of dicht bij huis blijven. De winter komt eraan en daarom heb ik hieronder wat leuke winteruitjes voor je. Doe bijvoorbeeld een winter fotoshoot bij een fotograaf. Bijvoorbeeld in een fotostudio in Amsterdam

Movie time

Een lekker knus filmdagje. Wat is er leuker dan om lekker een dagje binnen te blijven en een filmdag te houden. Snacks erbij en afspelen die film. Knus onder een dekentje met een lekkere warme kop thee of chocomel. Hoe leuk?! Een dag om je niet te vervelen en om het zeker niet koud te hebben.

Er op uit

Schijnt het winterzonnetje lekker door de koude wolken heen? Hop naar buiten. Maak een boswandeling of slee door de verse sneeuw heen. Liever naar het strand dan het bos? Een strandwandeling in de winter kan even leuk zijn. Tip, kies wel een dag uit waarop het niet zoveel waait. Zeg nou zelf, gezandstraald worden is nooit leuk.

Woon je dicht bij een zwembad? Kijk of je een lekker dagje kan zwemmen. Zwemmen doet iedereen goed. In de koude winter is een warm zwembad natuurlijk altijd leuk.

Schaatsen

Is er ijs? Hoe leuk! Lekker een middagje schaatsen. Is er geen ijs, dan is het natuurlijk altijd mogelijk om naar een schaatsbaan in de buurt te gaan. Even leuk en het perfecte excuus om een extra chocomel en een broodje hotdog te nemen.

Aanpakken

Slecht weer? Perfect! Nu is het DE tijd om de langverwachte klussen aan te pakken. Er zijn vast wel klussen die je al te lang hebt laten wachten. Van uitstel komt afstel. Ja ja, nu kom je er niet onderuit. Aanpakken die klussen. Klusjes klaar? Knutselen it is. Er zijn genoeg leuke dingen om te maken. Kijk is op Pinterest, hier kom je meer dan genoeg dingen tegen om te maken.

Winterwereld

De laatste die ik je wil meegeven klinkt misschien een beetje raar, naar het tuincentrum gaan. Hier maken ze vaak ook mooie winter werelden, waar je uren naar kunt kijken. Goed om een dagje uit huis te zijn en rond te lopen in een mooi winterparadijs. En hé misschien scoor je nog een leuke nieuwe plant, een goede reden om een lekker dagje uit naar het tuincentrum te gaan.