Romantische Fotoshoot

  • Berichtcategorie:Blog

Hoe ziet een romantische fotoshoot voor 2 eruit?

Wil je je partner een dag helemaal in de watten leggen voor bijvoorbeeld jullie trouwdag, een verjaardag of een andere speciale gelegenheid? Dan is een romantische fotoshoot voor 2 wel exact waar je naar op zoek bent. Je legt jullie liefde voor eeuwig vast door de fotoshoot en is daarom een geweldig cadeau.

Plaats

Ten eerste moet je een gepaste plaats kiezen. Denk aan het bos, een park, het strand of in de fotostudio. Het ligt eraan wat voor sfeer je in de foto wilt. Bespreek daarom de mogelijkheden met de fotograaf en vraag om hulp.

Het strand wordt wel als het meest romantisch ervaren, maar helaas is dit wel seizoensgebonden. Op het strand krijg je een rustig en romantisch gevoel. Ook bereik je een natuurlijkere uitstraling.

Ga je voor een erotische shoot, dan kun je dit het best in de studio doen, omdat dit privé kan. Met lingerie etc.

Het bos is vooral een goede optie in de herfst, omdat dan de mooie bladeren van de boom eraf aan het vallen zijn. Hiermee kun je een ‘warm’ gevoel in je foto creëren met romantische poses en de bladeren. Dit geldt ook voor de winter, maar dan met sneeuw in plaats van bladeren.

Kleding

Als kleding worden pastelkleurige kleding aangeraden voor een rustige romantische look, met wat speelse toevoegingen zoals een off-shoulder jurkje of blouse of een kanten jurkje. Let goed op dat jullie kleding bij elkaar past, anders gaat dit opvallen op de foto’s.

Uitvoering

Je kunt nog voor een extra optie kiezen, namelijk visagie. Voor visagie wordt bij een romantische fotoshoot gekozen voor een natuurlijke look en lichte kleuren, zoals de kleding. Het belangrijkste bij een romantische fotoshoot is je ontspannen voelen.Voel je dit niet? Meld dit bij de fotograaf, zodat jullie een ontspannen sfeer kunnen creëren. Het is namelijk belangrijk dat jullie je ontspannen voelen en de liefde uitstralen. Dit zal daardoor ook zichtbaar zijn op de foto’s.

Heb je ook interesse in een Romantische Fotoshoot? Boek dan hier een afspraak.