Cake smash boy

  • Berichtcategorie:Blog

Cake smash boy: vier de eerste verjaardag van je zoon groots!

Heb je er weleens van gehoord: een cake smash boy. Nooit van gehoord? Lees dan snel verder want we leggen het aan je uit. We waarschuwen je wel alvast, want dit gaat voor een extra dosis schattigheid zorgen! Wel al eerder hierover gehoord? Lees dan ook verder want in het stuk ‘cake smash outfit boy’ zullen we je de ultieme tips geven, zodat jouw zoon er prachtig uitziet op zijn cake smash!

Wat is een cake smash boy?

Een cake smash is een hele grappige shoot die meestal gedaan wordt op de eerste verjaardag van een kind. Bij een cake smash wordt de baby voor een taart gezet en mag hij zich helemaal uitleven. Je kunt je al voorstellen wat een grappige en schattige foto’s dit oplevert! Je zult je afvragen waar dit hele concept vandaan komt, maar hier is eigenlijk niet een duidelijk antwoord op. Sommigen denken dat het is afgeleid van een traditie uit Mexico. Op de eerste verjaardag van een kind wordt daar zijn gezicht in de verjaardagstaart gedrukt. Vervolgens zou dit in een iets ander jasje overgewaaid zijn naar de Verenigde Staten en zich verspreid hebben over de hele wereld. Welke fotograaf uiteindelijk als eerste een cake smash fotoshoot heeft gedaan, is nog altijd onbekend.

Cake smash outfit boy

Je vraagt je misschien nu af wat je zoon het beste aan kan voor een ‘cake smash boy’ fotoshoot. Het is het beste om outfits waar iets op geschreven staat of waar een logo op staat te vermijden. Dit kan namelijk afleidend zijn op een foto en de aandacht wegnemen van waar het eigenlijk allemaal om draait: je schattige zoon. Jongens dragen vaak een spijkerbroek met bretels en een strik of stropdas. Ook kun je een feesthoedje waar een nummer 1 op staat opdoen bij je zoon. Bij de meeste cake smash shoots dragen de baby’s geen sokken of schoenen, dus hier hoef je je geen zorgen over te maken. Let wel op dat de kleuren van de outfit die je bij je zoon aan gaat doen niet vloeken bij de kleuren van de taart. Leg alles vooraf een keer naast elkaar, zodat je zeker weet dat het mooi bij elkaar past en pas zonodig de outfit anders aan.