Bedrijfsfotograaf

Zakelijke fotografie: prijzen en meer

Wil je je bedrijf een boost geven? Professionele foto’s maken een groter verschil dan je misschien in eerste instantie zou denken. Je bedrijf geeft onder andere een serieuzere en professionelere indruk, wat meer klanten zal trekken. In dit stuk zal worden beschreven wat zakelijke fotografie is, wanneer je dit gebruikt en wat de zakelijke fotografie prijzen zijn.

Wat is zakelijke fotografie?

Zakelijke fotografie is niet alleen het gebruik van fotografie voor de verkoop van een product of een service, maar ook bijvoorbeeld het laten nemen van bedrijfsfoto’s of het schieten van zakelijke portretfoto’s. Bij zakelijke fotografie worden objecten of mensen gefotografeerd waarbij een bedrijf het doel heeft om uiteindelijk meer geld te kunnen gaan verdienen. 

Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat zakelijke fotografie breed is en dus kan overlappen met andere fotografie stijlen. Zo zou je wanneer je foto’s van kleding maakt met als doel om deze te promoten voor de verkoop, dit ook kunnen zien als fashion fotografie. Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van zakelijke fotografie, omdat een groeiend aantal bedrijven meer waarde hecht aan bijvoorbeeld een Instagram account met foto’s van hun producten.

Wanneer maak je gebruik van zakelijke fotografie?

Zoals eerdergenoemd, wordt er gebruik gemaakt van zakelijke fotografie wanneer men het doel heeft om meer geld te gaan verdienen, hetzij met het verkopen van producten of het verkopen van diensten. Zakelijke fotografie is echt iets voor jou als je vooral via digitale weg je producten, diensten en bedrijf wil promoten. Je kunt hierbij denken aan foto’s voor op Instagram of een website.

Wat zijn de zakelijke fotografie prijzen?

De zakelijke fotografie prijzen bij ons staan niet vast. Zakelijke fotografie kan zo breed zijn dat de kosten hiervoor ook erg kunnen verschillen per project. Het beste is het om contact met ons op te nemen op 0639200929 of via de contactknop op onze site. Op die manier kun je ons zelf vertellen wat je voor ogen hebt en wat je doel is. Zo kunnen we je het beste helpen om je wensen waar te maken en samen tot een akkoord komen over de prijs.