Wat wordt er aangeraden?

Fotoshoot cadeau geven?

Geef een creatief cadeau, een cadeau waar iemand nog jaren met plezier naar terug kan kijken.
Een Photoshoot is een ervaring en een belevenis waar iemand iets tastbaars aan overhoud.

Bij welke gelegenheid geef je een fotoshoot cadeau? 

Bijvoorbeeld bij:

– Een verjaardag
– Bij het slagen van een studie
–  Bij een zwangerschap of een pasgeboren kind
– Bij een huwelijks jubileum
– Aan iemand die model wilt worden
– Met Valentijnsdag
– Aan jezelf (voor social media bijv.)

Wat kost een fotoshoot?

De prijzen voor een fotoshoot kunnen verschilllen. Daarbij moet U denken dat een amateur fotograaf lagere prijzen zal vragen dan een profesionele fotostudio met professionele fotografen. Een profesionele fotostudio rekent 75 – 300 euro afhankelijk van de wensen. Bekende fotografen, die voor avantgarde, cosmopolitan, libelle, flair enz werken rekenen 1200-1800euro. Voor elk budget, kunt u een fotograaf naar smaak en budget uitkiezen. Doe het daarom altijd meteen 1 keer en 1 keer goed.

Hoe kies ik dan?

Voor je een fotoshoot gaat doen of cadeau gaat geven is het verstandig de referenties van een fotostudio na te gaan. Kijk bijvoorbeeld naar de bedrijven die er komen. Een goede studio zal namelijk werken met bekende bedrijven, dergelijke bedrijven moeten goed weten wie ze inschakelen voor grote campagnes; Als consument zal het voorkomen dat je niet weet welke studio’s goed zijn. Een bedrijf weet dat vaak wel en zal dus voor de betere studio’s kiezen.

Welke studio’s worden er aangeraden?

fotoshoot.nlfamiliereportage.nlfotosessie.nl en professionelefotoshoot.nl zijn echte aanraders.

Wij worden door consumenten en bedrijven zelfs beoordeeld als nummer 1 van de beste studio’s in Nederland. Zie daarvoor referenties en recensies als u ons googled. In diverse tijdschriften worden ze aanbevolen en geprezen voor hun talenten. Met de populaire “Before and After’s” die deze fotostudio maakt kunnen onervaren klanten zich helemaal laten  omtoveren. Wie iets durft te besteden en het goed wilt laten doen is daarom bij fotoshoot.nl op het juiste adres.

Naast consumer fotoshoots verzorgt deze fotostudio ook bedrijfsreportages op maat; Merken als Heineken, Albert Heijn, Madame Tussauds, Danone, Kruidvat en Mac-Donald’s zijn enkele andere klanten waarvoor zij hebben gewerkt of nog voor werken.

fotoshoot.nl wordt juist daarom aanbevolen door de fotografie branche en diverse consumenten en bedrijven.

Ter controle zijn er diverse referenties waar duizenden klanten een reactie hebben achter gelaten waaruit blijkt dat men zeer tevreden is. Mede hierdoot kunnen wij constateren dat deze fotostudio wordt beoordeeld als échte aanrader.

Wij verzorgen onder andere familie-reportages, loveshoots, kinderfotografie, portretten en glamourshoots in onze fotostudio, maar werken ook als bruiloft’s fotograaf en bedrijfsfotograaf.

We zijn gespecialiseerd in bedrijfsfotografie en fotografie voor consumenten. Denkende aan familieshoots, glamourshoots, zwangerschapsfotosessies, loveshoots, zakelijke portretfoto’s, en portret fotoshoots voor privé of professionele doeleindes.Een full-service fotostudio die behalve prints en foto afdrukken ook professionele make-up artists levert. Bruiloftreportages worden van begin tot eind verzorgt, in combinatie met een filmpje.Als fotostudio maken we bedrijfsreportages voor klanten als Heikenen, Albert Heijn, Nuon, Philips en diverse advocaten kantoren en banken. Van zakelijke foto-portretten tot commerciele reclame uitingen. Zakelijke foto’s voor de zakelijke markt.

Een échte aanrader!