Vrienden of Vriendinnen

  • Berichtcategorie:Blog

Vrienden of Vriendinnen

Iedereen heeft wel vrienden of vriendinnen, waarmee je alle geheimen deelt en keihard mee kan lachen. Je hebt verschillende soorten vrienden. Een platonische vriendschap is over het algemeen een relatie tussen twee vrienden waar niet veel diepte in zit. Bij jongens gebeurt het vaker als ze bijvoorbeeld online gamen, zo maken ze gamers vrienden. Dit is over het algemeen een vrij platonische relatie waar ze niet veel delen met elkaar. Hartsvrienden en vriendinnen vertellen over het algemeen alles wat er gebeurt in hun leven en doen alles samen. Ze gaan bijvoorbeeld samen op vakantie, naar concerten of houden film marathons.

friends with benefits

Je hebt ook “friends with benefits”, dit zijn twee personen die geen relatie met elkaar hebben, maar wel de seksuele aspecten die bij een relatie horen met elkaar beleven. Meestal gaat dit wel fout als blijkt dat één van de personen gevoelens voor de ander krijgt. Wat niet wegneemt dat in het begin het natuurlijk erg leuk en spannend kan zijn. Veel vrienden en vriendinnen doen leuke dingen samen zoals shoppen, uiteten en op vakantie gaan. Wat nog specialer kan is samen met je vrienden of vriendinnen een fotoshoot doen bij Fotoshoot.nl.

Vriendenonderhoud

Je kan het natuurlijk ook lekker simpel houden, zoals lekker een avondje gamen of bijkletsen. Maar hoe maak je nou vrienden? Als klein kind is het makkelijker om vrienden te maken door bijvoorbeeld je favoriete speeltje te delen. Later gaat het anders, je komt bijvoorbeeld in een nieuwe klas of je begint met een nieuwe baan, waarbij je meestal bij de personen gaat zitten waar je het gemakkelijkst bij voelt of de beste klik mee hebt. Je leert elkaar kennen en ook vaker met elkaar afspreken. Zo ontstaat er eigenlijk vanzelf een vriendschap. Een vriendschap hoeft niet altijd een beste vrienden of vriendinnen relatie te zijn die alles met elkaar delen. Het kan ook platonischer zijn met een fijn gevoel om graag met de diegene om te gaan.

Om alles te kunnen delen, moet je vaak naartoe groeien. Maar hoe onderhoud je een vriendschapsrelatie met een nieuwe vriend of vriendin? Een vriendschap ontstaat op verschillende manieren. Soms praat je maanden niet met de persoon en als je weer een bericht stuurt is het alsof er geen tijd verstreken was. In het begin van een vriendschap is het belangrijk om wat regelmatiger contact te hebben. Zo kan je een paar keer in de week een gesprek beginnen en vragen hoe het met diegene gaat of wat die gedaan heeft. Het is ook leuk om bijvoorbeeld met diegene af te spreken en om gezellig een avond te gaan borrelen. Zo kan je een vriendschap beginnen, maar het ligt natuurlijk aan de persoon of die het ook fijn vindt.

Leer ze kennen

Wat ook wel eens gebeurt is dat je uit een vriendschap groeit wat erg pijnlijk kan zijn, omdat je voor jaren beste vrienden bent geweest. Maar soms gebeurt dit nou eenmaal. Het kan zijn dat je een andere richting opgaat wat vaak niet past bij je beste vriend of vriendin, waarbij soms geen andere optie is dan die vriendschap te verbreken. Maar wat is nou de beste manier om dit te doen. Het beste is om dat persoonlijk te doen met een duidelijke uitleg waarom je de vriendschap wilt verbreken, omdat het gewoon echt niet meer werkt. Hierdoor voorkom je dat de vriendschap niet tot haat overgaat. Maar gelukkig zijn vriendschappen meestal om veel te lachen en leuke momenten met elkaar te hebben.

Heb je ook interesse in een Fotoshoot met je vrienden of vriendinnen? Boek dan hier een afspraak.