Vanda, Mirjam & Martine zijn afgevallen en doen een fotoshoot

  • Berichtcategorie:Model

Niet zo lang geleden bezochten meerdere vrolijke dames onze fotostudio. Omdat zij in korte tijd een aantal kilo’s zijn kwijt geraakt, leek het de dames een leuk idee om een stralende portret fotosessie te doen. Super!

Afslanken & zo (met filialen in Badhoevedorp en Aalsmeer) organiseerde voor de top afslankers deze fotoshoot als beloning voor hun goede resultaten. Neem gerust een kijkje op  www.afslankenenzo.nl mocht u ook interesse hebben om kilo’s kwijt te raken onder professionele begeleiding.

De dames die de kilo’s kwijt raakte, zijn uiteraard heel trots op dat ze veel zijn afgevallen. Met strakker lichaam stonden ze een dag in de schijnwerpers tijdens deze glamour fotoshoot bij ons in de fotostudio in Amsterdam.
Nadat ze de visagie in zijn geweest en het haar strak getrokken was, konden we beginnen! Een beetje nerveus begonnen zij aan een nieuw avontuur, maar gedurende de fotoshoot kwamen ze los, dankzij de juiste begeleiding en onze enthousiaste fotograaf. Zoals je zelf ziet, deze dames stralen en gingen vol zelfvertrouwen op de foto.

Hieronder zie je de before & after foto’s.

Ben jij ook veel afgevallen en lijkt het jou ook een leuk idee om je nieuwe figuur te showen? Neem contact met ons op en boek een fotoshoot!

Een fotoshoot is niet alleen voor slanke fashion modellen! Ook plussize ladies maken prachtige foto’s!