Valentijnsdag Fotoshoot

  • Berichtcategorie:Fotoshoot

Valentijnsdag Fotoshoot

Het is bijna weer zo ver, Valentijnsdag de dag van de liefde. De dag waarop je die liefde voor elkaar kan laten zien. Of je nou een stel bent of getrouwd of dat je je liefde aan je moeder of vader, broer/ zus wilt laten zien, het maakt allemaal niet uit. Het is gewoon lekker genieten van elkaar.

Valentijnsdag is een traditie die al eeuwen teruggaat en over heel de wereld op ieder continent gevierd wordt, er zijn dan ook een paar verschillende tradities bijvoorbeeld in Japan is het gebruikelijk om je baas in het zonnetje te zetten en in Zuid-Korea vieren ze zelfs twee dagen Valentijnsdag, een voor de vrouwen en een voor de mannen.

Maar ondanks alle verschillen is een ding duidelijk de liefde voor elkaar.

Volgens de  Legenda aurea werd Sint-Valentijn vervolgd om zijn geloof en ondervraagd door de Romeinse keizer Claudius II. Claudius was onder de indruk van Valentijn en probeerde hem onder doodsbedreigingen over te halen tot het geloof van de Romeinen. Valentijn ging daar niet akkoord mee en probeerde zelfs Claudius te bekeren tot het christendom. Hij werd uiteindelijk veroordeeld tot de dood. Net voor zijn executie verrichtte hij wonder, door de blinde dochter van zijn cipier te genezen.

Maar wat zijn nou leuke dingen om te doen op Valentijnsdag?

Veel mensen kiezen ervoor om uit eten te gaan, het kan druk zijn in restaurants op Valentijnsdag.  Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een leuk dagje uit te gaan, zoals bijvoorbeeld een fotoshoot laten doen. Zo kan je je liefde laten vereeuwigen en heb je gelijk een leuke dag en zelfs een mooie foto voor opa en oma.

Maak een wandeling met je geliefde, koop een valentijnskaart. Of geef een valentijns-cadeau aan je geliefde. Alles staan op valentijnsdag in de teken van love.

Via Greetz kun je tegenwoordig zelfs bloemen laten bezorgen. Of annoniem iets op laten sturen. Volgens Wikipedia komt het woord valentijn uit het latijnse woord Valentinus.

Wat te doen met Valentijnsdag?

  1. cocktails drinken
  2. naar de bioscoop pathe
  3. een fotoshoot laten verzorgen bij www.fotoshoot.nl
  4. naar een leuk restaurant
  5. of zelf een verrassing verzinnen

Kortom er zijn dus veel leuke dingen te doen op Valentijnsdag. Maak er een mooie dag van. 14 februari is het weer zover!