Straal als de zon op een strand foto

Zoals je waarschijnlijk al weet, hebben onze fotografen ervaring op allerlei gebieden. Zo hebben ze natuurlijk ook veel ervaring met strandfotografie. Wanneer je een fotoshoot bij ons boekt, heb je de optie om deze op het strand te laten plaatsvinden.

Dus boek nu snel voordat we weer vol zitten met de zomer!

 

Strand foto professionele fotoshoot

Een strand fotoshoot is natuurlijk leuk, maar er zijn wel enkele zaken waar je op moet letten. Zo kun je het beste geen patronen dragen, deze kunnen afleidend werken wanneer je de strandfoto bekijkt. Ook grote opvallende sieraden kunnen afleidend werken. Iets anders waar je misschien niet zo snel aan zou denken, zijn plekken die wit zijn gebleven bij het zonnen (bijvoorbeeld koortjes van je bikini). 

Je kunt het beste dan iets aandoen wat deze witte plekken verbergt en dit niet met je lange haren proberen te verstoppen. Op het strand waait het vaak, waardoor de witte plekken toch zichtbaar zullen worden op de strand foto. Het is ook beter om lange haren vast te dragen of haarspray in je haar te spuiten, hierdoor waait het niet voor je gezicht. 

Bij een strand fotoshoot wordt vaak witte kleding gedragen. Dit staat in principe mooi op de strandfoto, maar je moet hierbij opletten dat het niet doorschijnend is, vooral bij baby’s die er opvallende kleuren luiers onder dragen. Daarnaast moet je ook bij kleine kinderen eraan denken dat je geen grote strikken in hun haar doet, ook deze kunnen alle kanten op waaien door de wind. Draag ook even voordat de strand fotoshoot plaatsvindt geen zonnebril meer, zo kunnen je ogen aan het licht wennen, waardoor je niet met samengeknepen ogen op de strand foto’s staat. 

Doe ook ruim vooraf zonnebrandcrème op en niet net voor de strand fotoshoot begint, anders blijven zandkorrels aan je plakken. Tot slot, doe geen glitter kleding aan, de reflectie van de zon of flash zullen de foto’s verpesten.

Je zult je nu dan afvragen: “Wat moet ik dan wel dragen bij een strand foto?”. Zoals hiervoor beschreven, staat witte kleding mooi op de foto op het strand en is het beter om effen kleding te dragen. Ook andere lichte pastelkleuren staan mooi. 

Als je met je gezin of meerdere mensen een fotoshoot op het strand doet, let dan op dat je niet pastelkleuren en felle kleuren mengt. Je hoeft niet allemaal precies hetzelfde te dragen, maar leg de outfits vooraf klaar en kijk hoe ze bij elkaar staan. 

Soms zie je zo dat je een bepaalde outfit beter kunt veranderen. Verder kunnen felle kleuren ook pakkend op de strand foto staan. Als je twijfelt over wat mooi zou staan op de foto op het strand, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactknop op de site. Daarnaast kun je op onze site naar voorbeeldfoto’s kijken om inspiratie op te doen.

Onze pakketten

Strand shoot 35

(Small)

Strand fotoshoot / groepsfotoshoot 

Fotograaf 45min
25 opnames, keuze uit een foto
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Extra foto’s na te bestellen 

€35
 

Strand shoot 159

(Medium)

Strand fotoshoot / groepsfotoshoot

Fotograaf 1 uur
50 opnames, keuze uit 10 stuks
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Alle familie combinaties

€159
 

Strand shoot 249

(Large)

Strand fotoshoot / groepsfotoshoot
 
Fotograaf 1 uur plus
100 opnames, keuze uit 50 stuks
Print 30 x 40
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Alle familie combinaties
 
€249
 
 

Heeft u vragen? Bekijk de veel gestelde vragen!

Boeken

Snel de beschikbaarheid weten?

Bel 0639200929

Heeft u een fotoshoot cadeaubon/ticket
Ga naar contact.

Bel ons