Hoe werkt een fitness shoot?

Voorbereiding is het halve werk. U kunt het aan ons overlaten, dat werkt t fijnst. Maar u kunt ook een voorbeeld foto meenemen naar onze fotostudio. Onze professionele fotograaf zal proberen uw fitness of bodybuilders fotoshoot zoveel mogelijk in die sfeer na te fotograferen. Deze sport fotoshoot kan gedaan worden door dames en door heren. Een fitness fotoshoot kan volbracht worden in onze fotostudio of een fotoshoot in de sportschool. Door naar ons te komen houdt u de fotoshoot goedkoop. Uiteraard wilt u de fotoshoot goed laten doen. We hebben een optie om een professionele visagist in te zetten. Voor een klein bedrag van 22,50 bieden we deze mogelijkheid. Na de fotostudio werkzaamheden kunt u de beelden direct bekijken.

 

Dress to impress

Kies een out-fit die bij je past, ontwijk zwart en donkere kleuren zoveel mogelijk. Dit heeft te maken met het feit, dat je de contouren van het lichaam minder ziet. Met een fitness fotoshoot is het uiteraard het mooist om je lichaam te laten zien. Er is een optie om de fitness fotoshoot ook wel sport fotoshoot genoemd te doen zonder shirt bijvoorbeeld. Hierdoor zullen we op locatie of in de fotostudio licht gebruiken waardoor het lichaam centraal staat en alles mooi uitgelicht zal worden. Met een fitness of bodybuildershoot is insmeren met een olie ook aan te raden. Dit kunt u doen aan het einde van deze fotoshoot.

fitness-sportschool
fitness-hardlopen

Bespreking & begeleiding

Telefonisch of per mail kunt u een afspraak maken. In de voor bespreking maakt u duidelijk wat u wilt. Op de dag van de afspraak nemen we alles nogmaals door.

Fotografie tips

Normaliter wil je zoveel mogelijk vocht in je lichaam. Maar zo min mogelijk in je huid. Zout zorgt ervoor dat je dit vasthoudt. Bodybuilders kunnen hun waterinname een week voor deze fotosessie verhogen. En de laatste dag voor de fotosessie stoppen met drinken of veel minder drinken. Maar ga je meer drinken dan kan dit ervoor zorgen dat het anti-duiretisch-hormoon(ADH) en het Renine-angiotensine-aldosteronsysteem ook wel RAAS genoemd weer vocht verliest. Drink je minder, dan kan het er voor zorgen dat je vocht vasthoudt. Bij een water manipulatie effect is dus vooral dat je uitdroogt voor je deze professionele fotoshoot ondergaat. Wij zorgen tijdens de fotosessie in onze fotostudio dat we je altijd van je beste kant fotografen. Goeie voorbereiding is het halve werk: Geen zonnebank 1 dag voor de fotoshoot.

Fitness Fotoshoot

Fotograaf
Fotostudio
Begeleiding
40opnames, foto naar keuze

Extra foto’s €17,50 – €12,50 p/f

Visagie €22,50 (optioneel)

€35

Fitness Fotoshoot

Fotograaf
Begeleiding
60 opnames, selectie 20 foto’s

Binnen en buiten

Visagie €22,50 (optioneel)

€159

Fitness Fotoshoot

Fotograaf
Visagie & Hairstyling (1p)
Begeleiding
120 opnames +selectie 60 foto’s
Binnen en buiten
Meerdere decors
Fitness fotoshoot + casualshoot in kleding (Instagram foto’s)

Plus Partnershoot (duoshoot)

€250