Portretfotograaf: wat dit is en meer

Altijd al een mooie professionele portretfoto van jezelf willen hebben? Onze portretfotograaf maakt deze voor je met plezier. Je wil natuurlijk niet op LinkedIn staan met een wazige onprofessionele foto!

Een portretfotograaf legt, met zijn camera, de persoonlijkheid en emotie van een persoon in een foto vast. Een portretfoto is dus veel meer dan zomaar een foto van een persoon maken. Een goede portretfotograaf kan, met belichting, poses en achtergronden, de portretfoto een bepaald verhaal laten vertellen en hier bepaalde emoties mee oproepen.

De fotograaf kan hierbij focussen op bepaalde aspecten van een persoon, je kunt bijvoorbeeld denken aan de ogen. Portretfoto’s kunnen met allerlei verschillende doelen worden gemaakt. 

Voor een commercieel doeleinde, bijvoorbeeld voor de reclame van een bepaald product of als profielfoto op je bedrijfspagina, maar dit hoeft niet altijd. Ook worden portretfotografen namelijk ingezet bij een bruiloft of bij het maken van schoolfoto’s. Als portretfotograaf ben je dus divers bezig.

Portretfotograaf

Onze pakketten

Portret shoot 35

Portret fotoshoot small

Fotograaf 45 min
25 foto opnames, keuze uit een foto
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Keuze: 1 decor
Extra foto’s na te bestellen 

€35
 

Portret shoot 159

Portret fotoshoot medium

Fotograaf 1 uur
75 foto opnames, keuze uit 10 stuks
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Keuze: 2 decors
Extra foto’s na te bestellen

€159
 

Portret shoot 249

Portret fotoshoot large
 
Fotograaf 1 uur plus
150 foto opnames, keuze uit 50 stuks
Keuze: print of digitaal
1 Print 30 x 40
Keuze: strand, park of studio
Keuze: 3 decors
Extra foto’s na te bestellen
 
€249
 

Waarom een portret fotoshoot bij ons?

Naast dat onze portretfotografen jarenlang ervaring hebben, zijn er nog enkele redenen om je portret shoot bij ons te laten plaatsvinden. Je kunt namelijk een visagist bijboeken, zo hoef je je geen zorgen te maken over je make-up en kun je jezelf helemaal verwennen op deze dag. 

Ook beschikken we over een kleedkamer, waardoor outfit wisselingen mogelijk zijn. Daarnaast beschikken wij natuurlijk over professionele belichting, camera’s en meerdere decors. Ook vinden onze portretfotografen het geen enkel probleem om de portretshoot op het strand of in een park te laten plaatsvinden! 

Toch liever in een studio? Wij hebben studio’s over het hele land, waardoor er altijd wel een plaats bij jou in de buurt is en je niet al te ver hoeft te reizen. Wanneer je nog vragen of speciale wensen hebt, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de contactknop op de site of op (+31) 0639200929. Onze portretfotografen zien ernaar uit om jou snel te kunnen fotograferen!