Newborn shoot Kosten

Iedereen weet dat baby’s snel groeien. Wanneer ze twee weken oud zijn, zien ze er al anders uit dan toen ze 1 week oud waren. Wij geven je een overzicht en informatie over Newborn shoot kosten.

Laat bij ons professionele foto’s van jouw newborn maken, waardoor je voor altijd een herinnering hebt aan deze tijd. Hier zal besproken worden wat een newborn fotoshoot is, de newborn fotoshoot kosten en hoe jij je op de shoot kunt voorbereiden.

Wat is een newborn fotoshoot?

De newborn shoot is een informele fotoshoot die u zelf kunt invullen. U, of uw bekende, gaat samen met de pasgeboren kind op de foto. Een uniek moment dat we willen vastleggen in de tijd. Het is mogelijk om de foto’s thuis te nemen, maar in de studio mag natuurlijk ook. In de studio kunnen we alle soorten achtergronden realiseren, waardoor het mogelijk is jouw ideale plaatje te maken. 

Dit is een mooie manier om de komst van de baby als gezin samen te vieren en vast te leggen

newborn fotoshoot

Wanneer je voor een newborn shoot bij ons kiest, heb je keuze uit drie pakketten: Baby fotoshoot 35, 159 of 249. De newborn fotoshoot kosten zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest. Wanneer je kiest voor het pakket ‘Baby fotoshoot 35’ is onze professionele fotograaf 45 minuten bezig met het schieten van foto’s. 

Er worden 25 foto opnames gemaakt waarvan je er één mag uitkiezen (print of digitaal). Extra foto’s zijn na te bestellen. Ook kun je er bij dit pakket voor kiezen om de baby shoot op het strand, in een park of in een van onze studio’s te laten plaatsvinden. Dit allemaal voor maar 35 euro. 

Wanneer je kiest voor het pakket ‘Baby fotoshoot 159’, zal de fotograaf 1 uur met je bezig zijn. Er worden 75 foto opnames gemaakt en je hebt keuze uit 10 foto’s (print of digitaal). Ook in bij dit pakket zijn extra foto’s na te bestellen en kun je ervoor kiezen om de newbornshoot op het strand, in het park of in onze studio plaats te laten vinden. Bij dit pakket kun je twee decors kiezen, in tegenstelling tot het vorige pakket waar je er één mag kiezen. De kosten voor deze newbornshoot bedraagt 159 euro. 

Het laatste pakket: ‘Baby fotoshoot 249’ is het meest uitgebreide pakket wat je bij ons kunt boeken. Dit pakket is voor jou als je veel waarde hecht aan het hebben van herinneringen aan jouw newborn! De fotograaf zal 1 uur bezig zijn met het schieten van 150 foto opnames. Je hebt keuze uit 50 foto’s (print of digitaal), waarbij de print 30 x 40 zal zijn. Daarnaast mag je gebruik maken van drie decors. Voor de rest heb je nog steeds de mogelijkheid om extra foto’s na te bestellen en de fotoshoot op de eerder genoemde locaties (strand, park of studio) te laten plaatsvinden. 

Als je nog vragen hebt over de newborn fotoshoot kosten of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactknop op de site of door direct naar 0639200929 te bellen. Wij zien ernaar uit om binnenkort de mooiste foto’s van jullie te schieten!

Newborn foto’s zijn een specialisme op zich. Sommige baby’s zijn heel fotogeniek, anderen schikken van de camera. Het is daarom belangrijk om het juiste moment te kiezen en te zorgen dat de baby zich helemaal comfortabel voelt. Onze fotografen kunnen daarom bij u thuis langskomen om een herkenbare, gezellige achtergrond te creëren. Wilt u liever een kunstmatige achtergrond? Dan passen we de achtergrond graag aan op uw wensen.  

We beschikken over locaties door heel Nederland, waardoor er altijd wel een locatie dichtbij is. Dat scheelt veel reistijd voor u en uw pasgeborene, wel zo fijn. Bij verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina of ons bellen op 06 39200929

Voorbereiden op een newborn shoot is mogelijk door u alvast te oriënteren op wat u precies wilt. We kunnen ons voorstellen dat u een intieme en liefdevolle fotoserie wilt maken. Een foto met vader, moeder en baby, één met alleen de vader en één met alleen de moeder. We maken een complete en super schattige fotoserie, waar u later met alle plezier aan terugdenkt.

Om u op weg te helpen hebben we een aantal tips om u goed voor te bereiden:

  • Bedenk een aantal poses voordat u aan de fotoshoot begint. Dit maakt het gemakkelijker voor de fotograaf om de juist scene te ontwikkelen.
  • Zorg voor een uitgerust kind. Uw pasgeboren slaapt graag, zorg daarom voor voldoende slaap voorafgaand aan de shoot, zodat u baby goed uitgerust is. Dat zorgt in onze ervaring voor de mooiste foto’s!

Onze pakketten

Baby fotoshoot 35

Baby shoot small

Fotograaf 45min
25 foto opnames, keuze uit een foto
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Keuze: 1 decor
Extra foto’s na te bestellen 

€35
 

Baby fotoshoot 159

Baby shoot medium

Fotograaf 1 uur
75 foto opnames, keuze uit 10 foto’s
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Keuze: 2 decors
Extra foto’s na te bestellen

€159
 

Baby fotoshoot 249

Baby shoot large
 
Fotograaf 1 uur plus
150 foto opnames, keuze uit 50 foto’s
Print 30 x 40
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Keuze: 3 decors
Extra foto’s na te bestellen
 
€249
 

Tips

  • Boek een newborn fotoshoot al voordat de baby is geboren om er zeker van te zijn dat er nog plek is.
  • Je kunt bij ons ook een zwangerschapsshoot boeken!
  • Voed de baby voor de shoot, zo verloopt de shoot makkelijker.
  • Kijk ook op onze andere website Fotosessie.nl voor New Born fotosessie