Model worden?

Internationaal modellenwerk verrichten? Of gewoon model worden in eigen land? Om model te worden kun je je aanmelden bij een modellen/castingbureau. Professioneel model worden is niet voor iedereen weggelegd maar zeker het proberen waard. Met deze fotoshoot foto’s is dit het begin.

Hoe begin je? Het begint allemaal met een modellenportoliomap. Eerst maak je een afspraak bij een fotostudio. De meeste modellen kiezen vaak voor het beste fotoshoot arrangement. Op deze manier onderscheid je je tussen duizenden jongens en meisjes. Zodra je in het bezit bent van een fotoshootmap kun je beginnen met je nationale of internationale modellenwerk bij een model Agency.

Model gezocht

Veel modellenbureaus zoeken vaak nieuwe gezichten voor hun klanten. Iedereen kan als model gezocht worden. Van een kindmodel, mannen modellen, vrouwen modellen en oudermodel zijn veel gevraagde carrieres. Modellen kunnen zich ook aanbieden bij dergelijke modellenbureaus. Deze bureaus geven ook model gezocht aan op hun site. Stuur dan je fotoshoot foto’s op. Je komt er vanzelf achter of jij een professioneel model bent of gaat worden waar opgezocht word. Model worden kost veel tijd en met de tijd bouw je ervaring op door veel fotoshoots te doen en reclame commercials.

Welk type modellen zijn er:

  • Plus size modellen
  • Kind model
  • Mannen model
  • Vrouwen model
  • Ouderen model

Een portofolio kun je laten maken bij Fotoshoot.
Inschrijven bij een modellenbureau? Klik hier

Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op!