Koppel park zwangerschap foto

U ONTVANGT/ONTVING 1 SMS

1 tot 2 dagen voor de fotoshoot ontvangt of ontving u een herinnering-SMS (met kleine tijdaanpassing) met een verwijzing naar deze bevestigingsmail.

 I.v.m andere fotoshoots van kinderen, ouderen, weerbericht of klanten die ongeneeslijk ziek zijn  kan het voorkomen dat de afgesproken tijd iets wordt aangepast met 15 tot 45 minuten eerder of later. Uiteraard proberen we de afgesproken tijd zoveel mogelijk aan te houden!

Contact

Bel dan optie 1: 06 3978 4432
(noodnummer 2: 06 3920 0929)

Kledingtip: geen zwart, donkere kleuren of drukke prints. Dit is gebaseerd op reacties van duizenden klanten die elke dag zwart aantrekken. Voor de foto is zwart niet mooi

Bekijk deze korte video voor informatie en de laatste foto onderaan de pagina!

Extra belangrijke Informatie

  • €50,- bij het niet annuleren of niets laten weten 1 of twee dagen voor de afspraak (NO-SHOW)
  • Het verplaatsen van een afspraak kost €12,50 (om de fotograaf opnieuw in te plannen) Deze borg krijgt  u terug tenzij u een 2de keer annuleert.
  • Op tijd annuleren is kosteloos €0, het betaalde bedrag bent u kwijt
  • Betaalde pakketten zijn niet inwisselbaar voor geld of geldig in combinatie met andere acties

We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren aan te trekken. Uit ervaring is gebleken dat dit niet zo mooi werkt op de foto. Zwart maakt de foto vaak wat “hard” en minder mooi, vertellen klanten die dagelijks alleen zwart dragen, ‘a don’t dus. 

Pastel kleuren werken over het algemeen beter. Wees creatief bij uw outfit keuze, maar zorg vooral dat u zich er prettig in voelt! Twijfelt u tussen hakken of platte schoenen? Dan adviseren wij hakken te dragen, dit omdat u dan automatisch een mooiere houding aanneemt. Kinderen warm aankleden in de winter voor de buiten-shoots.  Graag goede warme onderkleding is te adviseren in de winter. Heeft u een kerstcadeau/ cadeaubon, dan mag de fotosessie ook in normale kleding ipv kerstoutfit.

Kledingwissel + tweede fotoshoot +  extra tijd bijboeken, dat kan voor €22,50 vooraf melden. Heeft u een pakket met meerdere outfits? Eerste outfit graag aan bij binnenkomst.

Kijk op onze website of kijk op uw ticket/ cadeaubon/ voucher, daar staat alles op. Heeft u iets creatiefs in gedachte, neem accessoires altijd zelf mee.

U wordt bij binnenkomst hartelijk ontvangen door één van onze medewerknemers, u krijgt dan een korte uitleg zodra u aan de beurt bent. Een fotoshoot kan 15 maar ook 2 uur duren, afhankelijk verschillende factoren (b.v. het aantal personen in uw boeking, ouderen of kinderen e.d). Uw fotoshoot is ten einde als we de aantal opnames hebben gehaald.  Hierdoor kan de langer of korter duren. Een fotoshoot is een proces van foto’s maken, foto’s bekijken/ selecteren tot aan uw vertrek.

Er worden meerdere foto’s gemaakt en u ontvangt ten minste wat op uw entreeticket (bon/ticket/website) staat. Meestal is dat de studio, de fotograaf en een digitale foto naar keuze op dvd of gemaild. Dit geldt alleen voor klanten met een entreeticket. Na de fotoshoot kunt u de foto’s meteen bekijken en eventueel meerdere foto’s bij bestellen. U krijgt de gekozen foto’s meteen digitaal mee (tenzij anders afgesproken is of vermeld op uw bon/entreeticket/factuur/website).

Heeft u locatie studio Amsterdam gekozen? Dan kan het gebeuren dat we een buiten-shoot doen, op onze privé bedrijventerrein. Met koude dagen warm kleden. Heeft u een baby? Vooraf aankleden en voeden is aan te raden. 

Onze professionele fotograaf wacht liever niet 20minuten voor we beginnen.
U mag babyspullen(knuffel e.d.) meenemen. Wij beschikken ook over het een en ander qua attributen en foto-props. 

Wimpers en extensions graag vooraf inbrengen, zodat de fotograaf niet een half uur op u hoeft te wachten.
De lingerie heeft u onder uw eigen kleding dan al aan. 

Uiteraard mag uw partner mee voor wat mooie love foto’s. Een vriendin mee nemen kan ook, we maken namelijk ook een serie in normale kleding van u. Heeft u een pakket zonder make-up(check uw cadeaubon/ ticket/ pakket), kom dan graag opgemaakt en voorbereid.

U kunt optioneel foto’s bij bestellen (digitaal), printen of een foto op linnen (canvas), plexiglas, tuinprint e.d. laten afdrukken. Wij adviseren u graag hierover na de fotoshoot. Extra digitale foto’s kosten of prints €18,33 tot €3,50p.s (staffelkorting). 

Dit is een optie en een service die wij aanbieden. U bent niet verplicht om foto’s af te nemen. Het is geheel vrijblijvend. Betalen kan via IDEAL of contant.

De gekozen foto’s ontvangt u binnen 1- 48uur per email, tenzij anders is afgesproken. Deze dient u binnen 7 dagen te downloaden op een computer, NIET een op telefoon. Download u ze op een telefoon, dan zijn ze niet meer af te drukken. Heeft u een pakket met prints, geef uw keuze binnen 1 week door na uw fotoshoot.

U kunt deze dan alleen online gebruiken(instagram, fb e.d) . Download u de foto’s op een computer, alleen dan zijn ze af te drukken op elk formaat. Foto’s komen in kleur en sommige in zwart/wit, de zwart/wit foto’s komen niet meer in kleur. We maken een mix.

– Kom opgemaakt (als u make-up draagt) en onopgemaakt als u onze visagiste gereserveerd heeft  ***extensions en wimpers gelieve zelf thuis inbrengen
– Een visagiste reserveren kost €28,50, u kunt dit per mail reserveren of u heeft het vooraf al aangegeven bij de online reservering
– Fijn als u uw outfit al aan heeft bij binnenkomst. Heeft u iets in gedachte, neem altijd alles zelf mee.
– Indien u een baby-shoot heeft, graag zoveel mogelijk vooraf voeden. Hiervoor hoeven de klanten voor of na u kunnen niet 20 min te wachten 

DE MEEST VEEL GESTELDE VRAGEN > klik HIER 

>>NEEM UW FOTOSHOOT.NL TICKET MEE OP UW TELEFOON, HEEFT U EEN ARRANGEMENT ZONDER TICKET. DAN HOEFT U NIETS TE DOEN

Wij zijn Fotoshoot.nl
We verwelkomen je op Fotoshoot.nl, een website waar fotografie meer is dan alleen een baan. Ons team bestaat uit jonge(junior) en oudere (senior) enthousiaste vak fotografen met 3 tot 23 jaar ervaring en zijn toegewijd aan het vastleggen van uw meest waardevolle ervaringen. We zijn aangesloten bij Dupho en met dit keurmerk worden bestempeld als gediplomeerde vakfotografen. Voor u een fijne garantie.
We zijn bij Fotoshoot.nl toegewijd aan het maken van prachtige beelden die zowel het oog als het hart raken. Wij behandelen elke sessie met de grootste professionaliteit en aandacht voor detail, of het nu gaat om een fascinerend portret, een dromerige bruiloft, een zakelijke opdracht of een speciale gelegenheid.

Waarom zouden we kiezen voor ons? Onze reputatie is duidelijk. We zijn niet alleen een vertrouwde keuze voor vele BN’ers voor hun persoonlijke en campagne foto’s, maar we zijn ook bekend om onze professionaliteit en kwaliteit in de zakelijke sector. Onze klanten zijn dankbaar voor onze inventieve visie, betrouwbaarheid en ons vermogen om elke keer weer unieke en hoogwaardige foto’s te produceren.

Ons scala aan specialisaties omvat: van persoonlijke portretten en familiefoto’s tot bedrijfs- en evenementfotografie. We zijn trots op ons vermogen om een breed scala aan fotografie diensten te bieden, waardoor we de perfecte partner zijn voor bijna elke wens en gelegenheid.

Onze expertise strekt zich uit over het hele land met studio’s in verschillende steden. Dit zorgt ervoor dat we altijd dichtbij en een afspraak kunnen plannen op  zijn op basis van beschikbaarheid.
We streven bij Fotoshoot.nl niet alleen naar het maken van foto’s. We maken herinneringen die eeuwig bestaan. U kunt er zeker van zijn dat elke foto zorgvuldig wordt gemaakt om aan uw behoeften te voldoen.

Ontdek zelf waarom zoveel mensen voor Fotoshoot.nl kiezen voor hun belangrijkste momenten. Boek vandaag nog uw sessie en laat ons uw dierbare, herinneringen of zakelijke beelden omzetten in buitengewone kunstwerken. 

Welkom bij het team dat weet hoe je een moment voor eeuwig kunt vastleggen.