De Ultieme Trouwfotograaf voor Jullie Grote Dag

Influencer Fotoshoot

Zijn jullie op zoek naar een professionele, creatieve en flexibele fotograaf voor jullie influencer fotoshoot? Een fotoshoot die niet alleen je persoonlijkheid en stijl perfect vastlegt, maar ook je merk op een unieke manier presenteert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van social media en branding, zorgt Fotoshoot.nl ervoor dat elke wens vervuld wordt. Onze fotografen werken door heel Nederland, België en de rest van Europa, en hebben een passie voor het vastleggen van unieke en speciale momenten. Hoe doen we dat? Wij fotograferen op een “behind the scenes” wijze. Dit betekent dat de beelden minder geposeerd zijn en dat we als fotograaf vrijwel onzichtbaar zijn, waardoor jullie optimaal van de shoot kunnen genieten.

Diverse Stijlen voor Jullie Influencer Fotoshoot

Onze fotografen bieden een breed scala aan stijlen, zodat jullie foto’s perfect passen bij jullie persoonlijke smaak en de uitstraling van jullie merk:
 • Modern
  Strakke lijnen, eigentijdse settings en een minimalistische benadering.
 • Klassiek
  Tijdloze schoonheid en elegantie, geïnspireerd door de klassieke kunst.
 • Spontaan
  Natuurlijke momenten en echte emoties, vastgelegd zonder regie.
 • Romantisch
  Zachte tinten, dromerige sferen en intieme momenten.
 • Extravagant
  Opvallende outfits, gedurfde locaties en een beetje drama.
 • Ongedwongen
  Relaxte en casual settings die je echte zelf laten zien.
 • Kunstzinnig
  Creatieve en artistieke beelden die je unieke visie weerspiegelen.
 • Thematiek
  Foto’s afgestemd op specifieke thema’s of concepten, perfect voor campagnebeelden.

Afhankelijk van uw gekozen bruiloftsreportage arrangement ontvangen jullie een fotoalbum. U kunt er ook voor kiezen om alleen een fotoreportage te reserveren.

Het ligt aan het trouwfotografie pakket wat u kiest voor de bruiloft. We kunnen een uur en ook 5 uur aanwezig zijn of de gehele dag. Als huwelijksfotograaf zorgen we altijd voor fantastische trouwfoto’s. Alles kan op maat en naar uw wens samengesteld worden. Bruiloft fotografie op maat.

De meeste mensen, laten ons meestal maximaal acht uur fotograferen. De avond wordt door de meeste mensen overgeslagen. Gemiddeld worden we voor zes uur geboekt, maar dit kan ook verschillen per bruidspaar en hun trouwreportage wensen.

Als onze wedding fotograaf ziek is, dan neemt een collega altijd over. Wij hebben altijd een bruiloft fotograaf op stand-by staan. Omdat we met vier fotograferen werken, bent u 100% gegarandeerd dat we komen.

Omdat we al meer dan 20 jaar ervaring hebben, zijn we instaat om tussen de buien door bruiloftsreportage te maken. Met behulp van Buienalarm kunnen precies zien wanneer er wel of niet geschoten kan worden.

We zijn snel, professioneel en we kunnen een zeer uitgebreide reportage produceren in minder dan 15 min. Heeft u enkel een buitenbruiloft, dan proberen we op elk overdekte plek een creatieve slag aan te geven. 

We maken meestal een voor selectie. Jullie kunnen dan samen een definitieve selectie maken van deze trouwfoto’s. De gekozen bruiloft foto’s worden daarna nog geretoucheerd. Het aantal trouwfoto’s kunt u terug vinden op onze bruiloft/wedding pagina. Binnen enkele dagen na uw trouwen ontvangt u een online code/ link om uw trouwfoto’s te bekijken. Dit is een gratis service voor al onze klanten.

Dit duurt ongeveer 2-4 weken. Dit komt omdat we de trouwfoto’s nog zullen bewerken, zodat u de allermooiste bruiloft foto’s ontvangt. Met een trouwfotoboek erbij duurt het iets langer, omdat we het boek in elkaar moeten zetten. Dit kan 3-6 weken duren voordat het af is. 

Wij werken met een tot twee bruiloft fotografen, het ligt aan de grootte van uw pakket en drukte van jullie bruiloft. Dit wordt altijd van tevoren met u besproken. 

Onze trouwfotografen zijn allemaal getraind om jullie op uw gemak te stellen. We proberen ook op uw bruiloft zo veel mogelijk uit het zicht te blijven, zodat u gewoon van uw magische dag kan genieten. We maken van spontane en niet geposeerde bruiloft foto’s tot aan behind the scene. Tijdens de bruidsreportage komen we met vele ideeën en bruidsfotografie inzichten. Jullie hoeven daar zelf niet over na te denken. Wij zorgen dat jullie de mooiste bruiloft reportage ontvangen en nemen alles omtrent de bruidsreportage fotografie compleet uit handen.

Nee, dit is geen probleem. We reizen de hele wereld over van Ibiza tot Kroatië. Wij zijn zeer gerenommeerd als reizende fotograaf. Verder beschikken we ook over een mobiele apparatuur en nemen dus alle apparatuur mee naar de locatie van jullie bruiloft.  

Buitenland
Bruidsparen die in het buitenland trouwen, kunnen kiezen om ons over te laten vliegen. Jaarlijk verzorgen wij vele bruiloftreportages in het buitenland. Ons apparatuur is hierop samengesteld.

We hebben al meer dan 20 jaar ervaring en vele trouwfotografen getraind. In totaal zijn het meer dan 35 fotografen, die door ons afgelopen jaren getraind zijn. Dan te bedenken dat we op 18 jarige leeftijd zijn gestart. Ze noemen ons ook de leermeester onder de fotografen. We hebben enorm veel foto ideeën voor elk type bruiloft. Als fotograaf zijn jullie van harte welkom voor een gesprek telefonisch of in onze fotostudio.

Als uw bruiloft door corona niet doorgaat, kunnen we de trouwreportage verplaatsen.