Het belang van professionele make-up voor een Fotoshoot

  • Berichtcategorie:Blog / Fotoshoot

HET BELANG VAN PROFESSIONELE MAKE-UP VOOR EEN FOTOSHOOT.

Iedereen wil enkele belangrijke momenten van hun leven vastleggen in fotoshoot. Het kiezen van de juiste professionele fotograaf is belangrijk om zeker te zijn dat foto’s geweldig zouden zijn, maar het is niet zo eenvoudig om er goed uit te zien op de foto’s – u moet van tevoren alle details plannen. Je zou komen tot een vraag “moet ik de professionele visagist gebruiken”? Laten we deze vraag samen beantwoorden:

  1. De make-up voor de fotoshoot verschilt aanzienlijk van de dagelijkse make-up. Het is veel helderder en dieper in kleuren, omdat het bij professionele flitslichten zijn helderheid op foto’s kan verliezen, soms op 30% -50%.
  2. Een professionele make-up artiest weet hoe uw gezichtskenmerken goed uit komen op de foto. Bijvoorbeeld, hoe je oogschaduw goed plaatst, de gezichtskleur in lijn brengt, een accent legt op jukbeenderen en andere dingen die een professional uitstekend zou doen.
  3. De make-up moet passen bij de omstandigheden en omgeving van de fotoshoot. Bijvoorbeeld, als u fotografeert in een zwembad of op het strand, bij contact met water; dan moet u speciale waterdichte make-up gebruiken. De professional kent veel details en tips.
  4. Het is beter om niet te verwijzen naar je perfecte huid, of dat je geen acne of andere huidpigmentaties hebt. Alle professionele modellen met een perfecte huid gebruiken ook de diensten van professionele visagisten. Het proces van het bewerken van een foto in Photoshop wordt veel gemakkelijker en sneller gedaan wanneer er gebruik is gemaakt van een professionele make-up.

Professionele fotosessies worden door de meeste mensen niet vaak gedaan. Als je geen professionele vaardigheden en cosmetica hebt raden we aan om de diensten van professionals te gebruiken om achteraf te genieten van de best mogelijke foto’s!

Een ander belangrijk ding om te vermelden, zijn professionele cosmetica. Ten eerste onderscheidt professionele make-up voor het fotograferen zich van eenvoudige

make-up voor het dagelijks leven in cosmetica en merken die u gebruikt en de intensiteit van de dekking. Voor dagelijkse make-up kiest u meestal lichte en transparante kleuren, om uw look zo natuurlijk mogelijk te maken in elke vorm van licht: een huis, een café of op straat met zonlicht. Voor het maken van studio-opnamen is het essentieel om een ​​intense make-up te maken die de problematische huidzones bedekt. Onthoud dat de camera alles ziet, vooral als je een portretfotoshoot doet. Meestal zijn meisjes die zonder professionele hulp een fotoshoot doen niet tevreden met de resultaten van de fotoshoot. Ze verwachtten iets heel anders. Professionele make-upartiesten weten hoe ze je gezicht in het beschikbare licht van de fotoshoot zo goed mogelijk naar voren laten komen.

Bovendien hebben professionele make-up merken, zoals MAC, Urban Decay, Smashbox, Tarte Cosmetics, BeneFit en vele anderen speciale producten die niet beschikbaar zijn in een algemene productlijn met “dagelijkse make-upproducten”. Verschillende counselors en correctors gepresenteerd in professionele lijnen hebben meer intense textuur en tinten. Sommige speciale tonen kunnen zelfs tatoeages en littekens bedekken! Highlighters, vloeistoffen en glitter maken het mogelijk om de maximale resultaten bij het fotograferen te bereiken.

“fotografie make-up” is absoluut anders dan andere make-up. Het heeft zijn eigen specifieke details. Het kan helder, dapper en zelfs uitdagend zijn! Niet elke visagist durft voor dergelijk experiment het risico te nemen. Daarom bieden wij u professionele make-up artiesten in onze studio om uw foto’s prachtig te maken!