Green page

Bij Fotoshoot.nl doen we er alles aan om milieuvriendelijk en duurzaam te zijn. We kunnen met trots zeggen dat onze studio is ontworpen om te profiteren van natuurlijk licht, waardoor we minder behoefte hebben aan elektrische verlichting. We hebben ook geïnvesteerd in slimme LED-verlichting die automatisch uitschakelt wanneer deze niet in gebruik is, waardoor we onze ecologische voetafdruk nog verder kunnen verkleinen.

In onze marketinginspanningen zijn we overgestapt van traditionele direct mail-campagnes naar milieuvriendelijke e-marketing. We hebben ook bedrijfsbrede richtlijnen om papierverspilling te verminderen en we investeren in gerecycled papier voor alle benodigde documenten.

Wij geloven dat elk klein beetje telt, dus hebben we ons personeel opgeleid om milieubewuster te zijn op de werkplek. Van het uitdoen van lichten bij het verlaten van een kamer tot het vermijden van overladen van apparaten, we dragen ons steentje bij om afval en energieverbruik te verminderen.

We moedigen onze medewerkers ook aan om milieuvriendelijk te reizen, zoals fietsen of carpoolen, en we bieden onze fotografen milieuvriendelijke cursussen aan. Ten slotte zetten we ons in om terug te geven aan de gemeenschap en het milieu.

Door voor Fotoshoot.nl te kiezen, kunt u erop vertrouwen dat u samenwerkt met een bedrijf dat zich inzet voor een positieve impact op het milieu en tegelijkertijd aan al uw wensen voldoet.