Blog

Glamourshoot

By 23 september 2019 No Comments
fotoshoots-specials-glamour

Wil je jezelf of iemand anders volledig in het zonnetje zetten? Dan is een glamourshoot waar je naar opzoek bent. Een visagiste die jou voor één dag model maakt. Je wordt compleet in de watten gelegd en voelt je gelijk een fotomodel. (Bekijk hier onze glamourshoots)

Keuzes

Een glamourshoot heeft natuurlijk niet één duidelijke definitie, je kunt het precies op je eigen manier doen. Er zijn dan ook veel mogelijkheden en opties die je kunt kiezen voor je eigen glamourshoot. We zetten ze op een rijtje.

  • Kleding wissels. Verschillende outfits om nog meer verschillende leuke foto’s te hebben. Je kunt kiezen voor outfits uit je comfortzone en voor kleding waarin jij je comfortabel voelt.
  • Als je zelf dagelijks make up draagt klinkt het misschien niet leuk, toch is het leuk voor iedereen. Je kunt namelijk van een natuurlijke look tot een uitgaans look gaan.
  • Tijdens je glamourshoot wil je natuurlijk dat je haar goed zit, om dit te garanderen kun je kiezen voor hairstyling door een vakspecialist. Natuurlijk naar je eigen smaak.

Als je een complete make-over wilt, raad ik je aan om te gaan voor een complete glamourshoot met alle bovenstaande genoemde aspecten.

Voorafgaand

In een gesprek van te voren kun je alles aangeven wat je wilt en wat voor soort foto’s je het liefst wilt. Als je geen idee hebt, dan zal de fotograaf je natuurlijk begeleiden hoe je moet poseren en kijken. Je kunt zelf een locatie kiezen waar je wilt datde glamourshoot plaats vindt, denk aan het strand, in het bos of in de studio.

Wanneer

Nu denk je misschien, wanneer kan ik dit doen en bij welke gelegenheid? Het antwoord daarop is simpel, altijd. Of je nu jezelf wilt belonen of iemand anders. Het is een leuk idee om dit te geven als geslaagd cadeau of verjaardagscadeau. Voor iemand die zich misschien wat onzeker voelt is dit ook heel erg leuk. Diegene ziet dan zijn of haar beste kanten terug op de foto’s waardoor de persoon zich zekerder en mooier zal voelen.

Tips

Tot slot zijn hier een paar tips, zodat jouw glamourshoot niet fout kan gaan. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent. Dit is een kleine moeite en kost misschien tien minuten. Je kunt op het internet zoeken naar foto’s van modellen die jou aaspreken, let hierbij op poses. Daarnaast moet je zorgvuldig je outfit kiezen, daarom kun je het best ruim op tijd je setjes klaar leggen of desnoods nieuwe kleding kopen. Verder moet je denken aan je hygiëne, dit klinkt misschien gek, maar het wordt vaak vergeten. Je voelt je een stuk mooier als je verzorgd bent, daarom is het zeker geen gek idee om vooraf een bezoekje aan de schoonheidsspecialist te brengen. Ten slotte moet je ervoor zorgen dat je ontspannen bent. Denk niet na over poseren, want je bent in goede handen. Verzorg jezelf de dag van tevoren met een gezichtsmaskertje en ga optijd na bed.