Onze fotoshoots zijn eigentijds, ontspannen en hebben veel sfeer. De 1200 beelden op onze website zeggen meer dan worden. Neem een kijkje op de website, laat de sfeer, de passie en de liefde voor professionele fotografie. 

Kies voor kwaliteit en geniet van uw eigen foto’s. Uit ervaring blijkt, dat klanten niet elk jaar een fotoshoot doen. Een familie wellicht eens in de 6-10 jaar gemiddeld en een portret voor een persoon eens in de 3-6 jaar. (bron: Fotoshoot.nl onderzoek 100klanten) Hierdoor adviseren we al onze klanten; doe een fotoshoot altijd één keer goed bij Fotoshoot.nl! Onze website is inspirerend, geeft een voelbare emotie weer en een betrouwbaar gevoel. Een warme plek om u thuis te voelen. Een fotoshoot is een investering waar u jaren plezier van heeft. En een leuk idee als vrijgezellen uitjes tip.

We hebben behind the scene foto’s, foto’s van onze reizen en dingen die we dagelijks meemaken tijdens ons werk of opdrachten in het buitenland.

Groepsuitjes

Groepsuitjes! Yess, een unieke ervaring en een te gek origineel cadeau. Of het nu voor een vrijgezellenfeest fotosessie, een sweet 16, een fotofeestje, met heel de familie of vriendengroep. Bij fotoshoot.nl kun je altijd terecht voor een fotoshoot. Plezier en gezelligheid staat bij ons voorop. Maak er een leuk uitje van.

Ons team met professionele fotografen zorgt ervoor dat het een dag is om nooit meer te vergeten! Kies één van onze studio’s met vele decors of ga voor één van de prachtige buiten locaties die we aanbieden; zoals op het strand of in het park.

Een leuke (spontane) fotoreportage? Om jaren later nog met een lach op terug te kijken. Een groepsuitje fotoshoot is voor iedereen van alle leeftijden beschikbaar. Een fotofeestje met vriendengroep, teamuitje of als vrijgezellenfeestje, altijd een leuk idee.

Laat u meenemen in onze  WONDERE WERELD van Fotoshoot.nl

Boek nu!

Onze pakketten

Sfeer 35

Sfeer & Groeps fotoshoot

Fotograaf 45 min
25 foto opnames, keuze uit een foto
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Keuze: 1 decor

Extra foto’s na te bestellen 

€35
 

Sfeer 159

Sfeer & Groeps fotoshoot

Fotograaf 1 uur
75 foto opnames, keuze uit 10 stuks
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Keuze: 2 decors
Extra foto’s na te bestellen

€159
 

Sfeer 249

Sfeer & Groeps fotoshoot
(plus)
 
Fotograaf 1 uur plus
150 foto opnames, keuze uit 50 stuks
Print 30 x 40
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Keuze: 3 decors
Extra foto’s na te bestellen
 
€249
 
 

Heeft u vragen? Bekijk de veel gestelde vragen!