Fotoshoot vriendinnen: lekker met de meiden

Onze vriendinnen behoren tot een van de belangrijkste mensen in ons leven. Door een vriendinnen fotoshoot bij ons te boeken, zal de liefde die jullie voor elkaar voelen en het plezier dat jullie samen beleven voor altijd vastgelegd worden.

Zoek je nog een bijzonder cadeau voor je vriend(in)? Doe hem/haar deze fotoshoot cadeau

De Vriendinnen is geschikt voor alle leeftijden. Reserveer met al je vriendinnen met z’n tweetjes, dit fotoshoot arrangement.
Deze Vriendinnen fotoshoot is geschikt voor 2 tot 100p

Vriendinnen Fotoshoot

We maken allemaal weleens vriendinnen foto’s, maar een echte professionele fotoshoot met vriendinnen is natuurlijk wel net iets anders. Niet alleen zullen de vriendinnen foto’s van betere kwaliteit zijn door de professionele camera’s die we gebruiken, ook zal onze belichting en achtergrond voor een mooiere foto zorgen. Daarnaast is het mooie van een vriendinnen fotoshoot dat jullie volop lol met elkaar kunnen maken en samen een leuke kunnen dag beleven zonder erover te hoeven stressen wie de foto’s maakt en of ze wel mooi gelukt zijn. Soms kun je je namelijk al te druk maken over de foto’s, waardoor je niet meer geniet van wat je eigenlijk aan het doen was met je vriendinnen. Bovendien is een fotoshoot met vriendinnen een origineel en gezellig uitstapje. Ook bestaan er vriendinnen die juist bijna nooit samen foto’s nemen, omdat ze dit simpelweg gewoon vergeten te doen. Ook voor jullie is een vriendinnen fotoshoot een mooie oplossing om toch nog samen wat foto’s te hebben waar jullie later op terug kunnen kijken.

Bij ons ben je meer dan welkom om al je vriendinnen mee te nemen. We doen vriendinnen fotoshoots vanaf 2 tot wel 100 personen! Je hoeft bij ons dus helemaal niemand buiten te sluiten. Hierdoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een fotoshoot met je vriendinnen op je vrijgezellenfeest te doen. Ook zou je jouw verjaardag dus met je vriendinnen bij ons kunnen vieren of samen met je vriendinnen de jarige job een fotoshoot bij ons cadeau kunnen doen. Het is bovendien mogelijk om een ‘fotoshoot vriendinnen’ met visagie te boeken. Als je geïnteresseerd bent in het pakket ‘fotoshoot vriendinnen’ met visagie, laat het ons dan vooraf weten. Verder beschikken we uiteraard over professionele fotografen die ervaring hebben met allerlei verschillende fotoshoots, je kunt hier meer over vinden op onze site. De fotoshoots vinden in geheel Nederland plaats. Zo hebben we bijvoorbeeld in Amsterdam en Utrecht een studio, waardoor er altijd wel een plek bij je in de buurt is waar jullie foto’s genomen kunnen worden. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de vriendinnenshoot niet in een studio plaats te laten vinden, maar in een park of op het strand. Als je nog specifieke vragen of wensen hebt, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de contactknop op de site. We zien ernaar uit om jou en je vriendinnen te verwelkomen bij ons!

Onze pakketten

Vriendinnen shoot 35 

Vriendinnen fotoshoot

small

Fotograaf 1 uur
25 opnames, keuze uit een foto
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Keuze: 1 decor

Extra foto’s na te bestellen 

€35
 

Vriendinnen shoot 159

Vriendinnen fotoshoot

 medium

Fotograaf 1 uur
75 opnames, keuze uit 10 stuks
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Keuze: 2 decors
Extra foto’s na te bestellen

€159
 

Vriendinnen shoot 249

Vriendinnen fotoshoot

large
 
Fotograaf 1 uur
150 opnames, keuze uit 50 stuks
Print 30 x 40
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Keuze: 3 decors
Extra foto’s na te bestellen
 
€249
 
 

Heeft u vragen? Bekijk de veel gestelde vragen!

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. U wordt ontvangen in de fotostudio
 2. Kort voorgesprek
 3. Uw outfit heeft u bij voorkeur al aan
 4. Een professionele fotoshoot volgt met diverse decors en begeleiding
 5. De foto’s kunt u na de fotoshoot rustig bekijken en selecteren
 6. Deze friends & lovers fotoshoot is geschikt voor 2 tot 100 personen.
 7. Deze fotoshoot is geschikt voor iedereen
 8. Duur fotoshoot 45min

Een fotoshoot boeken?

 • Een fotoshoot met thema naar keuze
 • 45 minuten aandacht voor jou
 • Voor maar 35 euro!
Boek nu!