Fotoshoot Poses

  • Berichtcategorie:Blog / Fotoshoot

Fotoshoot poses

De meeste mensen doen niet vaak een fotoshoot en hebben daarom weinig ervaring daarmee. Ze weten niet wat voor houding aan te nemen of wat het beste voor hun werkt. Uiteraard zijn wij -de fotografen- ervoor om ze te begeleiden. Door trainingen en ervaring hebben wij mooie poses die bij iedereen werkt. En in de loop van de tijd komen er steeds meer bij. Maar wat zijn nou poses dan?

Fotoshoot.nl werkt met meerdere fotografen die elk met verschillende poses werken. Daarom is geen enkel foto hetzelfde. Wij gebruiken meerdere achtergronden waar diverse poses bij passen. Bij een groepsfoto laten wij de personen staan, waarbij ze elkaar lief mogen omhelzen met de gezichten bij elkaar om zo een mooie close-up te kunnen maken. Vaak laten wij bijvoorbeeld een stelletje of broer en zus bij elkaar op de rug springen voor een leuke en spontane foto. Personen kunnen ook op een kruk zitten, daarbij past een mooie houding met de armen over elkaar of wat nonchalanter, door de handen op de benen te leggen. Je kunt ook knus met een groep bij elkaar op de vloer zitten om een mooie foto te creëren. Liggen op de buik kan ook, door over elkaar heen te hangen of de handen onder het hoofd te plaatsen. De “hamburger” is een leuke en unieke pose. Bij deze pose stapelen we iedereen op elkaar om zo een spontane foto te maken. Deze poses worden meestal met een witte achtergrond uitgevoerd. Natuurlijk hebben we nog veel meer poses waarbij perfecte, mooie en spontane foto’s worden gemaakt.

Fotoshoot.nl gebruikt ook een zwarte achtergrond. Dit is mooi voor lingerie en zwangerschapsfotografie, maar natuurlijk ook voor anderen! Personen kunnen ook staan en zitten om close-ups en totaal shots te maken. Tijdens een zwangerschap kunnen we mooie silhouet foto’s maken waarin de buik perfect te zien is. Met lingerie geeft de zwarte achtergrond net een iets meer sexy en mysterieuze vibe. Ook baby’s kunnen worden gefotografeerd, met de papa of mama zittend op de grond met opgetrokken knieën. De baby ligt dan op de benen en kijkt één van de ouders aan wat resulteert in een mooie foto.

Voor portretten hebben wij een speciale ruimte. Er wordt een andere lens gebruikt dan bij de witte en zwarte achtergrond, om zo een mooi scherpte en diepte in de foto te kunnen krijgen. Personen kunnen hiervoor op een grote stoel zitten en met de handen in het gezicht spelen om zo een niet alledaagse foto te creëren. Daarna kunnen ze op een krukje zitten om een wat andere foto’s te creëren, die bij voorbeeld ook geschikt zijn voor een linked-in profielfoto. Vaak gebruiken wij ook een schapenvacht kleed waar personen op kunnen liggen om een heel ander soort foto te maken. Buiten worden ook gezellige en spontane foto’s gemaakt met verschillende achtergronden voor een groep, gezin of individuen. Fotoshoot.nl heeft diverse ruimtes om momenten vast te leggen en prachtige foto’s te maken. Een team van professionele fotografen zorgen altijd voor de mooiste resultaten, zodat u met prachtige foto’s naar huis gaat.