Fotoshoot op het kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf fotografieOnze professionele fotograaf heeft veel ervaring met het fotograferen van kinderen van alle leeftijden. Fotoshoot.nl biedt een professioneel fotograaf aan, die vooral op een fijne en prettige manier met alle kinderen omgaat.

Fotografie is bij Fotoshoot.nl dan ook compleet anders dan bij een gemiddelde schoolfotograaf. Zo werkt fotoshoot o.a. voor Bekende Nederlanders, grote bedrijven/ merken, televisie, tijdschriften e.d.

Hoe werkt het?

Alle kinderen van het kinderdagverblijf gaan spontaan op de foto of gewoon zoals ze zijn! De fotograaf en zijn assistente komen bij u langs op het kinderdagverblijf/ buitenschoolse opvang/ basisschool. De fotograaf van Fotoshoot.nl staat bekend om de aparte fotografie stijl, let op aparte fotografie. We komen vervolgens langs met een mobiele studio, stoeltjes, poefjes, kleedjes en diverse accessoires om de fotoshoot uniek/ apart te maken.

Fotoshoot.nl onderscheidt zich dan ook van de reguliere jaarlijkse “schoolfotograaf”. Die maakt alleen een gezichtsportretjes op een blauwe achtergrond of een wolkjes-achtergrond. Wij maken een volledige reportage van het kind op een witte achtergrond of een decor die we extra meenemen.

Wat kost het?

De fotoshoot is voor het kinderdagverblijf/ Basisschool geheel Gratis. Als ouders er geen leuke foto’s tussen zien zitten, hoeven ze niets te bestellen. Een foto is te bestellen v.a €2,50. Verder kunnen ouders voor €12,50 al helemaal klaar zijn. Verder bieden we als extra service ook bedrukking op:

  • diverse formaten canvas
  • t-shirts
  • mokken
  • diverse print formaten

Binnen 2 weken na de fotoshoot ontvangt iedere ouder een email met zijn of haar persoonlijke online inlog-gegevens.

LET OP! Betalen vind plaats via IDEAL. Geen zakjes met geld en administratieve afhandelingen meer voor u als opvang. Foto’s worden na online bestelling per post opgestuurd. Het kinderdagverblijf heeft hier GEEN omkijken meer naar. Snel, gemakkelijk en veilig reizen wij door heel Nederland & Belgie.

Afspraak maken? neem dan contact op met 06-1360 0773 (fotograaf) of 020-488 48 46 (kantoor).