Een fotoshoot voor 2

Wat is er leuker dan een fotoshoot doen met je favoriete persoon en hier ook geweldige foto’s aan overhouden? Het maakt niet uit met wie je de fotoshoot voor 2 doet, een leuk moment is gegarandeerd. Je kunt ook je dierbare verrassen met een fotoshoot voor 2 personen. Denk hierbij aan je beste vriend, partner of familielid.

Wat houdt een fotoshoot voor 2 in?

Wat is een fotoshoot voor 2 eigenlijk? Tijdens deze shoot leg je jullie liefde vast, ongeacht wat voor band dit is. 

Je gaat samen naar je gekozen locatie, zoals Fotoshoot.nl Amsterdam of Utrecht. Vooraf kun je aangeven wat jullie relatie is, vriendschappelijk of bijvoorbeeld romantisch, zodat dit thema naar voren komt in de fotoshoot voor 2. Als je een fotoshoot niet leuk vindt, hoef je natuurlijk niet altijd zelf mee te doen. Het is een prachtig cadeau om aan bijvoorbeeld je ouders te geven.

Onze pakketten

Fotoshoot 35

fotoshoot voor 2

Fotograaf 45 min
25 foto opnames, keuze uit een foto
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Keuze: 1 decor
Extra foto’s na te bestellen 

€35
 

Fotoshoot  159

fotoshoot voor 2

Fotograaf 1 uur

75 foto opnames, keuze uit 10 stuks
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Keuze: 2 decors
Extra foto’s na te bestellen

€159
 

Fotoshoot  249

fotoshoot voor 2
(plus)

 
Fotograaf 1 uur plus
150 foto opnames, keuze uit 50 stuks
Keuze: print of digitaal
1 Print 30 x 40
Keuze: strand, park of studio
Keuze: 3 decors
Extra foto’s na te bestellen
 
€249
 

Soorten fotoshoots voor 2

Er zijn talloze mogelijkheden voor een fotoshoot met twee personen. Zowel mannen als vrouwen vinden het leuk. Je kunt een koppel fotoshoot doen. Hierin spat de romantiek en liefde eraf, leuk als uitnodiging voor jullie bruiloft of simpelweg om de liefde vast te leggen.

Een andere optie is een vriendinnen of vrienden fotoshoot. Vereeuwig jullie vriendschap met foto’s. Dit is ook een leuk cadeau voor een vriendin of vriend. Verder heb je nog de populaire moeder en dochter fotoshoot voor 2. Je kunt dit natuurlijk ook combineren met een vader en zoon fotoshoot. Leuke foto’s die je na enkele jaren opnieuw kunt maken en hierdoor zien dat jullie ouder worden, waarbij jullie mooie band voorop staat.

fotoshoot-zandvoort

Waar doe ik deze fotoshoot?

Je kunt helemaal jouw draai geven aan de fotoshoot, inclusief een locatie kiezen. Onze top fotografen zijn te boeken op verschillende locaties. Als jullie het liefst een studio setting willen, met prachtige doeken als achtergrond en studiolampen, ga dan voor Fotoshoot.nl Amsterdam of Utrecht. 

Houden jullie meer van buitenfotografie, met een natuurlijke look? Dan is de beste optie Fotoshoot Zandvoort of Fotoshoot Scheveningen. Hier krijg je prachtige strand foto’s samen. Een ding is zeker en dat is dat er hoe dan ook geweldige foto’s zullen uitkomen!

Een fotoshoot boeken?

  • Een fotoshoot met thema naar keuze
  • 45 minuten aandacht voor jou
  • Voor maar 35 euro!

Boek nu!