Curvy Supermodel

  • Berichtcategorie:Model

Vanaf maandag 26 februari is er een nieuw programma op de Nederlandse tv: Curvy Supermodel. 20 mooie dames met een maatje meer gaan strijden om de titel, eer én een contract bij Ego’s Models.

In de jury stylist JeanPaul Paula en fotograaf Nigel Barker, zij jureerden ook Holland’s Next Top Model, waarvan Montell van Leijen de winnaar was. Curvymodel Danielle van Grondelle en presentatrice van het programma Anna Nooshin (ook fashionblogger en sieradenontwerpster) mogen ook hun zegje doen en de modellen beoordelen.

Gelukkig komt er steeds meer verscheidenheid in de modellen, zowel op de catwalk als in de (mode)fotografie. Maatje 34 en rond de 1.75 m. lengte, de standaard in de mode, daar red je het niet mee in dit programma. Minimaal maat 40/42, een goed uiterlijk en jezelf goed kunnen verkopen is het devies. In 8 uitzendingen (maandagen om 20:30 op RTL5) gaat bepaald worden wie de winnares van de 20 Curvy Supermodels is.

Ik ben heel blij met dit programma omdat het laat zien dat je geen Barbie hoeft te zijn om model te kunnen zijn. Van iedereen kunnen mooie foto’s gemaakt worden, iedereen is in mijn ogen een model. We hebben allemaal iets speciaals en dat mag gezien worden! Een goede fotograaf stelt je gerust, neemt de tijd voor je en geeft duidelijke aanwijzingen. Je zult versteld staan van jezelf als je de foto’s terug ziet.