Corona Maatregelen

Nieuw Maatregelen

Ook wij houden ons aan de corona maatregelen.
Maak hier je reservering.

Deze kun je kosteloos verzetten. Neem hiervoor contact met ons op. Een cadeaubon kopen? Dat kan in onze webshop.


Onze maatregelen 
We houden ons in de fotostudio aan de verplichte gezondheidsmaatregelen: Laatste updates kunt u vinden op de website van het RIVM.

Frisse lucht
De ruimtes van Fotoshoot.nl zijn goed geventileerd. Hierdoor wordt de kans op een eventuele besmetting geminimaliseerd.

Gezondheidscheck
We doen een dagelijkse gezondheidscheck bij onze fotografen. Dit betekent dat ze constant worden gecontroleerd op hun gezondheid. Voelen ze zich niet lekker? Dan blijven ze uit voorzorg thuis. Ook vragen we onze klanten om een gezondheidscheck te doen voor de shoot. Dit om eventuele misverstanden tegen te gaan.

Betalen
Betalingen contactloos worden gedaan, via de telefoon met iDeal. Dit zorgt ervoor dat we zo min mogelijk in contact komen met elkaar.

Hygiëne
We houden van schoon! Dit betekent al helemaal dat er nu extra goed schoongemaakt wordt. Dit houdt in extra schoonmaak van de ruimtes, laptops, attributen en tafels etc. Het wassen van de handen voor en na de shoot. Het niezen en hoesten in de elleboog en geen handen meer schudden bij binnenkomst in de studio. We houden 1,5 meter afstand en vragen de klanten om ook dit zo goed mogelijk te waarborgen.

Gereserveerde shoot, wat nu?
De gereserveerde fotoshoots zijn alleen mogelijk met het gezelschap waarmee u komt. Neem zo min mogelijk mensen mee, bijv. mensen die alleen komen kijken voor de gezelligheid.
Wij houden ons aan de wekelijkse updates vanuit de overheid. Fijn als u dat ook checkt voor u komt. Alleen op basis van de wetten die de overheid beschikbaar stelt, zullen wij open gaan!