DE BEVESTIGING VAN UW FOTOSHOOT
(lees nog wel even ons sms informatie voor uw zelf)

Hierbij de bevestiging van de door u gemaakte afspraak voor de Fotoshoot in onze studio in Utrecht, Herenstraat 23, 3512KB UTRECHT

 

===+===U ONTVANGT NOG 1 SMS===+===
1 tot 3 dagen voor de fotoshoot ontvangt u een herinnering-SMS (met kleine tijdsaanpassing) met verwijzing naar deze bevestigingsmail. I.v.m andere fotoshoots van kinderen, ouderen, weerbericht, of klanten die ongeneeslijk zien zijn kan het voorkomen dat de afgesproken tijd iets wordt aangepast met 15 tot 60 minuten eerder of later. Uiteraard proberen we de afgesproken tijd zoveel mogelijk aan te houden!

 

Kleding – Do’s & Don’ts

We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren aan te trekken. Uit ervaring is gebleken dat dit niet zo mooi werkt op de foto. Zwart maakt de foto vaak wat “hard” en minder mooi, vertellen klanten die dagelijks alleen zwart dragen, ‘a don’t dus. Pastel kleuren werken over het algemeen beter. Ook raden wij huidskleurige panty’s af, tenzij t heel transparant is. Wees creatief bij uw outfit keuze, maar zorg vooral dat u zich er prettig in voelt! Twijfelt u tussen hakken of platte schoenen? Dan adviseren wij hakken te dragen, dit omdat u dan automatisch een mooiere houding aanneemt. Kinderen warm aankleden. Op sommige dagen kan het wat koud zijn, ingeval u een buitenshoots geboekt heeft.
Kledingwissel + tweede fotoshoot bijboeken voor €22,50? Laat dit tijdig aan ons weten, per mail.

 

Annuleringskosten

  • €50,- bij het niet annuleren of niets laten weten 1 of twee dagen voor de afspraak (no-show)
  • Het verplaatsen van een afspraak kost €12,50 (om de fotograaf opnieuw in te plannen)
  • Op tijd annuleren is kosteloos €0, het betaalde bedrag bent u kwijt

 

Hoe gaat het in z’n werk?

U wordt bij binnenkomst hartelijk ontvangen door één van onze medewerknemers, u krijgt dan een korte uitleg zodra u aan de beurt bent. Een fotoshoot kan 15 maar ook 60 minuten, afhankelijk verschillende factoren (b.v. het aantal personen in uw boeking, ouderen of kinderen).
Er worden meerdere foto’s gemaakt en u ontvangt ten minste wat op uw entree-ticket (bon/ticket/website) staat. Meestal is dat de studio, de fotograaf en een digitale foto naar keuze op dvd of gemaild. Dit geldt alleen voor klanten met een entree-ticket. Na de fotoshoot kunt u de foto’s meteen bekijken en eventueel meerdere foto’s bij bestellen. U krijgt de gekozen foto’s meteen digitaal mee (tenzij anders afgesproken is of vermeld op uw bon/entreeticket/factuur/website).

 

Optioneel

U kunt optioneel foto’s bij bestellen (digitaal), printen of een foto op linnen (canvas), plexiglas, tuinprint e.d. laten afdrukken. Wij adviseren u graag hierover na de fotoshoot. Extra digitale foto’s kosten en prints €17,50 tot €2,50p.s (staffelkorting). Dit is een optie en een service die wij bieden.
U kunt contant afrekenen op factuur of via IDEAL.

 

Advies & tips:

  • Kom opgemaakt (als u make-up draagt) en onopgemaakt als u onze visagiste gereserveerd heeft
  • Een visagiste reserveren kost €22,50 euro, u kunt dit per mail reserveren of u heeft het vooraf al aangegeven bij de online reservering
  • Fijn als u uw outfit al aan heeft bij binnenkomst
  • Heeft u een arrangement met bubbels(wijn), vraag hiernaar in de studio, zodat wij het niet over het hoofd zien. In het park of buitenlocatie wordt dit niet geseveerd. U ontvangt van ons dan een golden ticket voor in de plaats.

 

Parkeren

Gratis voor de deur!
Staat u voor de deur maar horen wij de bel niet?
Belt u dan optie 1: 0639784432 < (noodnummer 2: 0613600773)

>>NEEM UW FOTOSHOOT.NL TICKET MEE, HEEFT U EEN ARRANGEMENT ZONDER TICKET HOEFT U NIETS TE DOEN<<

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en graag tot Flits!