HIERBIJ DE BEVESTIGING: (lees ons sms informatie nog wel even)

Waar spreken we af?

Strand (Zandvoort aan Zee)
Strandtent 14 BAZ(Bruxelles aan zee), strandafgang fauvage 14, 2023 TV Zandvoort, Naast station Zandvoort.

==============SMS==============
1 tot 3 dagen voor de fotoshoot ontvangt u een herinnering-SMS voor 20:00 betreffende uw afspraak, met verwijzing naar deze bevestigingsmail. I.v.m andere fotoshoots van kinderen, ouderen, het weerbericht of fotografie van klanten die ongeneeslijk ziek zijn kan het voorkomen dat de afgesproken tijd iets wordt aangepast met 15 tot 60 minuten eerder of later. Wij danken u in dit geval alvast voor uw begrip. Uiteraard proberen we de afgesproken tijd zoveel mogelijk aan te houden!

Staat u voor de deur maar horen wij de bel niet?
Belt u dan optie 1: 0639784432 (optie 2: 0613600773)

 

Kleding – Do’s & Don’ts

We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren aan te trekken. Uit ervaring is gebleken dat dit niet zo mooi werkt op de foto, het maakt de foto vaak wat “hard”. Pastel kleuren werken over het algemeen beter. Ook raden wij huidskleurige panty’s af. Wees creatief bij uw outfit keuze, maar zorg vooral dat u zich er prettig in voelt! Twijfelt u tussen hakken of platte schoenen? Dan adviseren wij hakken te dragen, dit omdat u dan automatisch een mooiere houding aanneemt. Kinderen warm aankleden. Op sommige dagen kan het wat koud zijn.
Wilt u een tweede shoot doen en hiermee ook een tweede outfit ” dan kunt u optioneel een extra outfit + 2de fotoshoot reserveren. Dit bedraagt €22,50. Laat dit tijdig aan ons weten, dan plannen we meer tijd voor u in.

Annuleringskosten

  • €50,- bij het niet annuleren of niets laten weten 1 of twee dagen voor de afspraak
  • Het verplaatsen van een afspraak kost €12,50 (om de fotograaf opnieuw in te plannen)
  • Op tijd annuleren is kosteloos, betaalde bedrag bent u dan kwijt

 

Hoe gaat het in z’n werk?

U wordt bij binnenkomst hartelijk ontvangen door één van onze medewerkers, u krijgt dan een korte uitleg zodra u aan de beurt bent. Een fotoshoot kan 15min maar ook 45 minuten, afhankelijk verschillende factoren (b.v. het aantal personen).
Er worden meerdere foto’s gemaakt en u ontvangt ten minste wat op uw fotoshoot-ticket (website) staat. Alleen voor klanten die een ticket aangeschaft hebben. Na de fotoshoot kunt u de foto’s meteen bekijken en eventueel meerdere foto’s bij bestellen. U krijgt de gekozen foto’s meteen digitaal mee (tenzij anders afgesproken of vermeld is).

 

Optioneel

U kunt optioneel foto’s bij bestellen (digitaal), printen of een foto op linnen (canvas), plexiglas, tuinprint e.d. laten afdrukken. Wij adviseren u graag hierover na de fotoshoot. Extra digitale foto’s of prints kosten €17,50 tot €2,50 p.s (staffelkorting).
Op de buiten locatie hebben we geen pin. In de studio kunt u wel per bank betalen. U ontvangt dan automatisch een factuur van de betaling.

 

Advies & tips:

Kom opgemaakt (als u make-up draagt), als u geen visagiste geboekt heeft.

Een visagiste reserveren kost €22,50 euro, u kunt dit per mail reserveren of u heeft het vooraf al aangegeven bij de online reservering

Fijn als u uw outfit al aan heeft bij binnenkomst

Heeft u een arrangement met bubbels(wijn), vraag hiernaar in de studio, zodat wij het niet over het hoofd zien. In het park of buitenlocatie wordt dit niet geserveerd. U ontvangt van ons dan een golden ticket voor in de plaats.

 

>NEEM UW FOTOSHOOT.NL TICKET/BON MEE, HEEFT U EEN ARRANGEMENT ZONDER TICKET, DAN HOEFT U NIETS TE DOEN, HET KOMT ALTIJD GOED<<

 

Weeradvies voor het hele jaar

Slecht weer? Geen probleem, we verplaatsen de fotoshoot naar een andere datum of naar onze fotostudio. Indien er plek is. Heeft u een strandshoot, daar regent het minder vaak dan in de stad. Met zonnige dagen is de kans groter dan we strand shoots annuleren. Parkshoots gaan bijna altijd door. 15min wachten en dan is het meestal weer droog. 24uur regen maken wij nooit mee. Na een bui gaan we meestal gewoon door. Vandaar het smsje met aangepaste tijd die u gaat ontvangen.
Op de dag van uw afspraak bepalen we samen met u of het door kan gaan of niet. Dit bepalen we helaas niet 2-4dagen van te voren, omdat het echte weer alleen te bepalen is op de dag zelf.
Bewolkte dagen geven uiteraard meer rust in beeld. Vandaar dat wij eerder kiezen voor een slecht weer dag dan een super zonnige dag. Zie de twee voorbeeld foto’s.

 

Wanneer gaan de shoots door cijfer 1-5?

1 bewolkte dagen, slecht weer dagen zonder of weinig regen(5)
2 zonnige dagen (4) (zie foto)
3 bij meer dan 80% regen (1)
4 boven de 30graden(3)
5 aan het strand waaien de wolken over, veel minder kans op regen land in waarts, parkshoots gaan gewoon door en anders verplaatsen we het naar studio. Zodat uw geplande afspraak bijna altijd door kan gaan.

Graag tot snel en succes met voorbereiden!

Veel gestelde vragen:
https://fotoshoot.nl/familie-fotoshoot/familie-veelgestelde-vragen/