familie strand Fotosessie

Bekijk deze korte video voor informatie over je booking!

U ONTVANGT/ONTVING 1 SMS

1 tot 2 dagen voor de fotoshoot ontvangt of ontving u een herinnering-SMS (met kleine tijdaanpassing) met een verwijzing naar deze bevestigingsmail.

 I.v.m andere fotoshoots van kinderen, ouderen, weerbericht, een event of klanten die ongeneeslijk ziek zijn kan het voorkomen dat de afgesproken tijd iets wordt aangepast met 15 tot max 45 minuten eerder of later. Uiteraard proberen we de afgesproken tijd zoveel mogelijk aan te houden!

Neem contact met ons voor vragen of andere zaken.

MEER DAN 23 GRADEN?
Vertrek dan eerder van huis, reken 15 minuten extra reistijd er bij op. 

LOCATIE/ PARKEREN:

Scheveningen(Strand fotoshoot)   
De waterreus (strandtent) 
Strandweg 3,
2586 JK Den Haag
Met mooi weer 15-20 minuten file, vertrek dus eerder!
Parkeren is €2,50 -€6,50 en kan per seizoen iets verschillen 

Fotograaf 0681918505
 (dit nummer is enkel bereikbaar op de dag uw afspraak)

Attentie Op tijd komen erg belangrijk, zie nieuw tijdstip in uw SMS of email! Vertrek svp op tijd.

ivm het weer, events of een ongeneeslijke zieke klant(families laatste fotoshoot) kan uw afgesproken tijd iets veranderen.  Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Extra belangrijke Informatie

  • €50,- bij het niet annuleren of niets laten weten 1 of twee dagen voor de afspraak (NO-SHOW)
  • Het verplaatsen van een afspraak kost €12,50 (om de fotograaf opnieuw in te plannen) Deze borg krijgt  u terug tenzij u een 2de keer annuleert.
  • Op tijd annuleren is kosteloos €0, het betaalde bedrag bent u kwijt
  • Betaalde pakketten zijn niet inwisselbaar voor geld of geldig in combinatie met andere acties

We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren aan te trekken. Uit ervaring is gebleken dat dit niet zo mooi werkt op de foto. Zwart maakt de foto vaak wat “hard” en minder mooi, vertellen klanten die dagelijks alleen zwart dragen, ‘a don’t dus. 

Pastel kleuren werken over het algemeen beter. Wees creatief bij uw outfit keuze, maar zorg vooral dat u zich er prettig in voelt! Twijfelt u tussen hakken of platte schoenen? Dan adviseren wij hakken te dragen, dit omdat u dan automatisch een mooiere houding aanneemt. Kinderen warm aankleden. Een buiten-shoot geboekt? Graag goede warme onderkleding is te adviseren in de winter. Heeft u een kerstcadeau/ cadeaubon, dan mag de fotosessie ook in normale kleding ipv kerstoutfit.

Kledingwissel + tweede fotoshoot +  extra tijd bijboeken, dat kan voor €22,50 vooraf melden. Heeft u een pakket met meerdere outfits? Eerste outfit dan graag aan bij binnenkomst.

Kijk op onze website of kijk op uw ticket/ cadeaubon of voucher. De nodige informatie kunt u daarop en hier vinden.
Verder mag u elk thema uitvoeren van zwangerschap, familie, zakelijk, vriendinnen-shoot, glamour shoot of anders. De fotograaf fotografeert u zoals u bent en hiernaartoe komt.

U wordt bij binnenkomst hartelijk ontvangen door één van onze medewerknemers, u krijgt dan een korte uitleg zodra u aan de beurt bent. Een fotoshoot kan 15 maar ook 60 minuten, afhankelijk verschillende factoren (b.v. het aantal personen in uw boeking, ouderen of kinderen, zakelijke portretten ect).

Er worden meerdere foto’s gemaakt en u ontvangt ten minste wat op uw entreeticket (bon/ticket/website) staat. Meestal is dat de studio, de fotograaf en een digitale foto naar keuze op dvd of gemaild. Dit geldt alleen voor klanten met een entreeticket. Na de fotoshoot kunt u de foto’s meteen bekijken en eventueel meerdere foto’s bij bestellen. U krijgt de gekozen foto’s meteen digitaal mee (tenzij anders afgesproken is of vermeld op uw bon/entreeticket/factuur/website).

Heeft u locatie studio Amsterdam gekozen? Dan kan het gebeuren dat we een buiten-shoot doen, op onze privé bedrijventerrein. Met koude dagen warm kleden. Heeft u een baby? Vooraf aankleden en voeden is aan te raden. 

Onze professionele fotograaf wacht liever niet 20minuten voor we beginnen.
U mag babyspullen(knuffel e.d.) meenemen. Wij beschikken ook over het een en ander qua attributen en foto-props. 

Wimpers en extensions graag vooraf inbrengen, zodat de fotograaf niet een half uur op u hoeft te wachten.
De lingerie heeft u onder uw eigen kleding dan al aan. 

Uiteraard mag uw partner mee voor wat mooie love foto’s. Een vriendin mee nemen kan ook, we maken namelijk ook een serie in normale kleding van u. Heeft u een pakket zonder make-up(check uw cadeaubon/ ticket/ pakket), kom dan graag opgemaakt en voorbereid.

U kunt optioneel foto’s bij bestellen (digitaal), printen of een foto op linnen (canvas), plexiglas, tuinprint e.d. laten afdrukken. Wij adviseren u graag hierover na de fotoshoot. Extra digitale foto’s kosten of prints €17,80 tot €4,50p.s (staffelkorting). 

Dit is een optie en een service die wij aanbieden. U bent niet verplicht om foto’s af te nemen. Het is geheel vrijblijvend. Betalen kan via IDEAL of contant.

De gekozen foto’s ontvangt u binnen 48uur na de fotoshoot per email. Deze dient u binnen 7 dagen te downloaden op een computer, NIET een op telefoon. Download u ze op een telefoon, dan zijn ze niet meer af te drukken.

U kunt deze dan alleen online gebruiken(instagram, fb e.d) . Download u de foto’s op een computer, alleen dan zijn ze af te drukken op elk formaat. Foto’s komen in kleur en sommige in zwart/wit, de zwart/wit foto’s komen niet meer in kleur. Onze professionele fotograaf maakt er een mooie mix.

– Kom opgemaakt (als u make-up draagt) en onopgemaakt als u onze visagiste gereserveerd heeft  ***extensions en wimpers gelieve zelf thuis inbrengen
– Een visagiste reserveren kost €28,50, u kunt dit per mail reserveren of u heeft het vooraf al aangegeven bij de online reservering
– Fijn als u uw outfit al aan heeft bij binnenkomst
– Vertrek op tijd vanuit huis of kantoor, reken 10-15min extra reistijd bovenop wat google maps aangeeft.
– Indien u een baby-shoot heeft, graag zoveel mogelijk vooraf voeden. Hierdoor hoeven de klanten voor of na u kunnen niet 20 min te wachten 

DE MEEST VEEL GESTELDE VRAGEN > klik HIER 

Een strand fotoshoot duurt gemiddeld met komen en gaan een uur. Soms kan dit proces ook  korter of langer duren. Dit is afhankelijk van de grote van uw groep. Maak er een dagje uit van, het strand is heerlijk om even uit te waaien. Een strandshoot doen de meeste mensen een of twee keer in een mensenleven. Laat u of uw gezin voor altijd fotografisch vastleggen. Vertrek op tijd, in de zomer kan het langer duren voor u aankomt.

Ontbijt Deal: €14,95 onbeperkt lopend buffet te reserveren bij de strandtent van 9:00-12:00u (prijzen verschillen per seizoen) Reserveer dit zelf bij de strandtent de waterreus, vermeld dat u voor de fotoshoot komt. 10min voor uw fotoshoot tijd niets meer bestellen aub. Ontbijtdeal is niet altijd geldig en ook niet elke dag.

>>NEEM UW FOTOSHOOT.NL TICKET MEE OP UW TELEFOON, HEEFT U EEN ARRANGEMENT ZONDER TICKET. DAN HOEFT U NIETS TE DOEN

Bekijk t voorbeeld filmpje van een  

https://www.youtube.com/watch?v=9eCMLs6F7sk

Weeradvies voor het hele jaar, mochten we naar buiten gaan.

HET WEER > Kansbepaling voor het doorgaan van Fotoshoots in sterren rating:

  • Bewolkte en Licht Regenachtige Dagen (5/5): De kans dat fotoshoots doorgaan is het hoogst op bewolkte dagen met weinig regen. Deze omstandigheden zijn ideaal voor fotoshoots.
  • Zonnige Dagen (4/5): Er is een grote kans dat fotoshoots plaatsvinden op zonnige dagen, hoewel iets minder zeker dan op bewolkte dagen.
  • Regenachtige Dagen (1/5): Bij een regenkans van meer dan 70% is het onwaarschijnlijk dat de fotoshoot doorgaat en wordt deze waarschijnlijk uitgesteld of verplaatst naar de dichtstbijzijnde fotostudio, mits er plek is. 
  • Extreem Warme Dagen (boven 30 graden) (3/5): De kans op doorgaan van de fotoshoot is matig op extreem warme dagen. Met de juiste voorbereidingen is het nog steeds mogelijk om te fotograferen. Boven de 25graden met vele mensen op het strand, file en weinig parkeerplek. Kan de afspraak misschien niet doorgaan. We beoordelen dit tijdig. Gaat het door, dan ontvangt u een sms of bevestigingsemail 1-3  dagen voor de afspraak. 
  • Strandlocaties: Op het strand is er vaak minder kans op regen door overwaaiende wolken, wat de kans op doorgaan van de fotoshoot verhoogt. Indien nodig verplaatsen we de shoot naar een studio, zodat uw afspraak bijna altijd kan doorgaan. Park fotoshoots gaan gewoon door en anders verplaatsen we het naar studio.

Graag tot snel en succes met de voorbereiding!

Veel gestelde vragen:
https://fotoshoot.nl/familie-fotoshoot/familie-veelgestelde-vragen/ 

Kleding advies en tips kleding tijdens een fotoshoot of ter voorbereiding