HIERBIJ DE BEVESTIGING:   (attentie: neem sms informatie nog even door)

Strandtenten hebben hun tafels nodig en kunnen vanwege corona geen wachtruimte bieden dit jaar. Buiten de strandtent wachten is gratis, in de strandtent is een koffietje of frisje te adviseren.  Maak er daarom een belevenis en een heerlijk dagje uit van. Neem lekker plaats en sms(06 397 84432) ons uw strandtent tafelnummer+uw boekingsnaam en wij zullen u vinden. 5 min voor de fotoshoot, liever niets bestellen. In de zomer (boven de 23graden), verzoeken we u eerder van huis te vertrekken er kan een file van 15-25 min zijn. Shoots gaan door, het is droog check het WEERBERICHT LINK per uur.

Waar spreken we af?  *****NIEUWE LOCATIE******

FOTOSHOOT.NL
Scheveningen(Strand)   (met mooi weer 15-25minuten file, vertrek dus eerder)
De waterreus (strandtent) 
Strandweg 3,
2586 JK Den Haag 

Ontbijt Deal: lopend buffet €12,50 te reserveren bij de strandtent(9:00-12:00u) (prijzen verschillen per seizoen) Attentie ivm het weer en events kan uw afgesproken tijd iets veranderen, hou hier s.v.p rekening mee in uw agenda.

Annuleringskosten

  • €50,- bij het niet annuleren of niets laten weten 1 of twee dagen voor de afspraak (NO-SHOW)
  • Het verplaatsen van een afspraak kost €12,50 (om de fotograaf opnieuw in te plannen) Deze borg krijgt u wel terug tenzij u een 2de keer annuleert.
  • Op tijd annuleren is kosteloos €0, het betaalde bedrag bent u kwijt
  • Betaalde pakketten zijn niet inwisselbaar voor geld en niet geldig in combinatie met andere acties.

==============SMS ATTENTIE==============

U ontvangt een herinnering-SMS betreffende uw afspraak.
Mocht er iets wijzigen ivm het weer/events of een laatste fotoshoot door overlijden van een klant voor of na u. Dan sturen wij 1 sms met een tijdwijziging van 15-45min eerder of later.

GEARRIVEERD? Sms ons dan uw strandtent tafelnummer naar (06 397 84432 ) Wij halen u dan aan de tafel op. 5min voor de sms tijd afspraak, niets bestellen. 

optie 1: 06 397 84432 (optie 2: 06-13600773)

Kleding – Do’s & Don’ts
We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren aan te trekken. Uit ervaring is gebleken dat dit niet zo mooi werkt op de foto, het maakt de foto vaak wat “hard”. Pastel kleuren werken over het algemeen beter. Ook raden wij huidskleurige panty’s af. Wees creatief bij uw outfit keuze, maar zorg vooral dat u zich er prettig in voelt! Twijfelt u tussen hakken of platte schoenen? Dan adviseren we op het strand blote voeten of platte schoenen. Kinderen warm aankleden. Op sommige dagen kan het wat koud zijn.

Wilt u een tweede shoot doen en hiermee ook een tweede outfit ” dan kunt u optioneel een extra outfit + 2de fotoshoot reserveren. Dit bedraagt €22,50. Laat dit tijdig aan ons weten, dan plannen we meer tijd voor u in.

Hoe gaat het in z’n werk?
U wordt bij binnenkomst hartelijk ontvangen door één van onze medewerkers, u krijgt dan een korte uitleg zodra u aan de beurt bent. Een fotoshoot kan 15min maar ook 45 minuten, afhankelijk van verschillende factoren (b.v. het aantal personen).

Er worden meerdere foto’s gemaakt en u ontvangt ten minste wat op uw fotoshoot-ticket/ aankoopbon of op de website van uw aanbieder staat vermeld. Na de fotoshoot kunt u de foto’s meteen bekijken en eventueel meerdere foto’s bij bestellen. De gekozen foto’s krijgt u meestal meteen digitaal mee.(tenzij anders is afgesproken)

Optioneel
U kunt optioneel foto’s bij bestellen (digitaal), prints of foto op linnen (canvas), plexiglas, tuinprint e.d. laten afdrukken. Wij adviseren u graag hierover na de fotoshoot. Extra digitale foto’s of klein formaat prints kosten €18,33 tot €3,50 p.s (staffelkorting). U bent niet verplicht om foto’s af te nemen. Het is geheel vrijblijvend. 

Ontvangen van foto’s
De gekozen foto’s ontvangt per email. Deze moet u binnen 7 dagen downloaden op een computer. Download u ze op een telefoon, dan zijn ze niet meer af te drukken. En kunt u deze alleen online (Instagram, fb e.d) gebruiken. Download u de foto’s op een computer zijn ze af te drukken op elk formaat. Foto’s komen in kleur en sommige in zwart/wit, de zwart/wit foto’s komen niet meer in kleur. We maken een mooie balans van foto’s.

Advies & tips:
– Kom opgemaakt (als u make-up draagt) als u geen visagiste geboekt heeft.
– Een visagiste reserveren kost €28,50 euro, u kunt dit per mail reserveren
– Fijn als u uw outfit al aan heeft bij binnenkomst 
– BABYSHOOT? Baby ‘s graag vooraf voeden en aankleden, zodat de fotograaf en de klanten na u niet 20min hoeven te wachten.

Weeradvies voor het hele jaar
Slecht weer? Geen probleem, we verplaatsen de fotoshoot naar een andere datum of naar onze fotostudio, indien er plek is. Heeft u een strandshoot, daar regent het minder vaak dan wanneer het in de stad regent. Of de fotoshoot doorgaat? Dat weten we met slecht weer 1 dag van te voren. Helaas niet een week van te voren, omdat het weer vaak nog kan omslaan.

Wanneer gaan de shoots door cijfer 1-5? (1 Slecht, 5 goed)
bewolkte dagen, slecht weer dagen zonder regen(5)
zonnige dagen (3) (zie foto)
bij meer dan 80% regen (1)
boven de 32graden(2)
aan het strand waaien de wolken landinwaarts, veel minder kans op regen, bij 8mm worden de shoots geannuleerd, minder dan 8mm zijn het buien.

Bekijk t voorbeeld filmpje 
https://www.youtube.com/watch?v=9eCMLs6F7sk

Graag tot snel en succes met de voorbereiding!
Veel gestelde vragen: https://fotoshoot.nl/familie-fotoshoot/familie-veelgestelde-vragen/