HIERBIJ DE BEVESTIGING VOOR ALLE DEELNEMERS:   (attentie: neem sms informatie nog even door)

Strandtenten hebben hun tafels nodig. Buiten de strandtent wachten is gratis, in de strandtent is een koffietje of frisje te adviseren.  Maak er daarom een heerlijk dagje uit van. Neem lekker plaats en sms ons uw strandtent tafelnummer+de naam van uw reservering naar  (0639784432) en wij zullen u vinden. Vijf minuten voor de fotoshoot, liever niets bestellen. In de zomer, verzoeken we u 15-20min eerder van huis te vertrekken ivm file en het zoeken van een parkeerplek.

Waar spreken we af?
Strand, Zandvoort aan Zee (Parkeerplek zoeken 10-15min, vertrek daarom eerder)
Strandtent Cosmobeach Strandafgang 
Boulevard de Favauge 14, 
2042 TV Zandvoort (Bij wijzigingen, ontvangt u een sms)

ATTENTIE
 ivm het weer en events kan de tijd iets veranderen, hou s.v.p rekening mee in uw agenda.
Gearriveerd? Neem plaats aan een tafel en sms ons uw strandtent tafelnummer naar (0639784432) Wij halen u aan de tafel op. Zo kunnen we u makkelijk vinden op het grote terras. Bewolkte of slecht weerlink  dagen zonder regen zijn het allerbeste, dagen boven de 30graden annuleren we de fotoshoots. Te druk, te veel mensen en te hard licht op het strand. 

Annuleringskosten

  • €50,-  (NO-SHOW kostenbij het niet annuleren of niets laten weten 1,2 of veel meer dagen voor de afspraak. Wij kunnen onze 45-60min dan goed gebruiken.
  • Op tijd annuleren is kosteloos €0, het betaalde bedrag bent u kwijt
  • Afspraak verplaatsen kost €12,50 (borg)  Dit krijgt u retour, bij de opkomst van uw nieuwe afspraak. Wel zo netjes!
  • Betaalde pakketten zijn niet inwisselbaar voor geld of geldig in combinatie met andere acties. 

==============SMS ATTENTIE==============
Paar dagen voor de fotoshoot ontvangt u een herinnering-SMS voor 20:00 betreffende uw afspraak, met verwijzing naar deze bevestigingsmail. I.v.m andere fotoshoots van kinderen, ouderen, events, het weerbericht of fotografie van klanten die ongeneeslijk ziek zijn kan het voorkomen dat de afgesproken tijd iets wordt aangepast met 15 tot 60 minuten eerder of later. Wij danken u in dit geval alvast voor uw begrip. Uiteraard proberen we de afgesproken tijd zoveel mogelijk aan te houden! Na de fotoshoot is een masker in onze wacht-ruimte te adviseren. Corona regels veranderen, we houden ons aan de huidige corona regels opgelegd door het RIVM .

Iets doorgeven? Bel/sms onderstaande nummer, geef aan voor welke locatie u geboekt heeft + uw familie of de naam worden uw gereserveerd heeft. Belt u dan optie 1: 0639784432 (optie 2: 0613600773)

KLEDINGTIPS
We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren aan te trekken. Uit ervaring is gebleken dat dit niet zo mooi werkt op de foto, het maakt de foto vaak wat “hard”. Pastel kleuren werken over het algemeen beter voor een fotoshoot. Ook raden wij huidskleurige panty’s af. Wees creatief bij uw outfit keuze, maar zorg vooral dat u zich er prettig in voelt! Twijfelt u tussen hakken of platte schoenen? Dan adviseren we op het strand blote voeten of platte schoenen. Kinderen warm aankleden. Op sommige dagen kan het wat koud zijn.

Wilt u een tweede shoot doen en hiermee ook een tweede outfit ” dan kunt u optioneel een extra outfit + 2de fotoshoot reserveren. Dit bedraagt €22,50. Laat dit tijdig aan ons weten, dan plannen we meer tijd voor u in.

WAT KAN IK VERWACHTEN?
U wordt bij binnenkomst hartelijk ontvangen door één van onze medewerkers, u krijgt dan een korte uitleg zodra u aan de beurt bent. Een fotoshoot kan 15min maar ook 45 minuten, afhankelijk van verschillende factoren (b.v. het aantal personen). Wij helpen u met de poses. Er worden meerdere foto’s gemaakt en u ontvangt ten minste wat op uw fotoshoot-ticket/ aankoopbon of op de website van uw aanbieder staat vermeld. Na de fotoshoot kunt u de foto’s meteen bekijken en eventueel meerdere foto’s bij bestellen. De gekozen foto’s krijgt u meestal meteen digitaal mee.(tenzij anders is afgesproken)

Meer weten?  FAQ

OPTIONEEL
U kunt optioneel foto’s bij bestellen (digitaal), prints of foto op linnen (canvas), plexiglas, tuinprint e.d. laten afdrukken. Wij adviseren u graag hierover na de fotoshoot. Extra digitale foto’s of klein formaat prints kosten €17,80 tot €3,50 p.s (staffelkorting). U bent niet verplicht om foto’s af te nemen. Het is geheel vrijblijvend. Op de buitenlocaties hebben we geen pin. In de studio is het wel mogelijk. U ontvangt dan automatisch een factuur van betaling.

HOE ONTVANG IK DE FOTO’S?
De gekozen foto’s ontvangt per email. Deze moet u binnen 7 dagen downloaden op een computer. Download u ze op een telefoon, dan zijn ze niet meer af te drukken. En kunt u deze alleen online (instagram, fb e.d) gebruiken. Download u de foto’s op een computer, dan zijn ze af te drukken op elk formaat. Foto’s komen in kleur en sommige in zwart/wit, de zwart/wit foto’s komen niet meer in kleur. We maken een mooie balans van foto’s

ADVIES &TIPS:
– Kom opgemaakt (als u make-up draagt) als u geen visagiste geboekt heeft.
– Fijn als u uw outfit al aan heeft bij binnenkomst 
– BABYSHOOT? Voedt uw baby graag vooraf, zodat de fotograaf niet 20min hoeft te wachten, dat vinden we erg fijn. We besteden liever de geboekte tijd aan de fotoshoot.

>>neem uw fotoshoot ticket/ bon mee op uw telefoon, heeft u een arrangement zonder ticket, dan hoeft u niets te doen.

Bekijk t voorbeeld filmpje 
https://www.youtube.com/watch?v=9eCMLs6F7sk

HET WEER
Weeradvies voor het hele jaar
Slecht weer? Geen probleem, we verplaatsen de fotoshoot naar een andere datum of naar onze fotostudio. Indien er plek is. Heeft u een strand-shoot, hier regent het minder vaak dan landinwaarts. Een dag van te voren weten we echt wat het weer gaat doen. U ontvangt dan een sms met eventuele tijdsaanpassing.

Wanneer gaan de shoots door cijfer 1-5? (1 Slecht, 5 goed)
bewolkte dagen, slecht weer dagen zonder regen(5)
zonnige dagen (3) (zie foto)
bij meer dan 80% regen (1)
boven de 32graden(2)
aan het strand waaien de wolken landinwaarts, veel minder kans op regen, bij 8mm worden de shoots geannuleerd, minder dan 8mm zijn het buien.

Veel gestelde vragen: https://fotoshoot.nl/familie-fotoshoot/familie-veelgestelde-vragen/