Bekijk deze korte video voor informatie over je booking!

U ONTVANGT/ONTVING 1 SMS

1 tot 2 dagen voor de fotoshoot ontvangt of ontving u een herinnering-SMS (met kleine tijdaanpassing) met een verwijzing naar deze bevestigingsmail/ pagina

 I.v.m andere fotoshoots van kinderen, ouderen, weerbericht of klanten die ongeneeslijk ziek zijn kan het voorkomen dat de afgesproken tijd iets wordt aangepast met 15 tot 45 minuten eerder of later. Uiteraard proberen we de afgesproken tijd zoveel mogelijk aan te houden!

LOCATIE/ PARKEREN:

Beachclub: Cosmico beach (ZANDVOORT) Strand
Strandafgang de, Boulevard de Favauge 14, 2042 TV Zandvoort
Parkeerplek zoeken kan 10-15 min duren, vertrek daarom nog 15min eerder/ extra

(Bij wijzigingen, ontvangt u een sms, hou tijd in het sms graag aan)

Parkeren bij Dirk van de Broek is eerste 1,5u gratis daarna €3 per half uur. Op straat €3,50 per uur

Extra belangrijke Informatie

  • €50,- bij het niet annuleren of niets laten weten 1 of twee dagen voor de afspraak (NO-SHOW)
  • Het verplaatsen van een afspraak kost €12,50 (om de fotograaf opnieuw in te plannen) Deze borg krijgt  u terug tenzij u een 2de keer annuleert.
  • Op tijd annuleren is kosteloos €0, het betaalde bedrag bent u kwijt
  • Betaalde pakketten zijn niet inwisselbaar voor geld of geldig in combinatie met andere acties

We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren aan te trekken. Uit ervaring is gebleken dat dit niet zo mooi werkt op de foto. Zwart maakt de foto vaak wat “hard” en minder mooi, vertellen klanten die dagelijks alleen zwart dragen, ‘a don’t dus. 

Pastel kleuren werken over het algemeen beter. Wees creatief bij uw outfit keuze, maar zorg vooral dat u zich er prettig in voelt! Twijfelt u tussen hakken of platte schoenen? Dan adviseren wij hakken te dragen, dit omdat u dan automatisch een mooiere houding aanneemt. Kinderen warm aankleden. Een buiten-shoot geboekt? Graag goede warme onderkleding is te adviseren in de winter. Heeft u een kerstcadeau/ cadeaubon, dan mag de fotosessie ook in normale kleding ipv kerstoutfit.

Kledingwissel + tweede fotoshoot +  extra tijd bijboeken, dat kan voor €22,50 vooraf melden. Heeft u een pakket met meerdere outfits? Eerste outfit graag aan bij binnenkomst.

Kijk op onze website of kijk op uw ticket of cadeaubon. De fotograaf begeleid het proces, u hoeft enkel te komen in uw outfit of thema. Alles is mogelijk en kan conform deze bevestigingspagina.

U wordt bij binnenkomst hartelijk ontvangen door één van onze medewerknemers, u krijgt dan een korte uitleg zodra u aan de beurt bent. Een fotoshoot kan 15 maar ook 60 minuten, afhankelijk verschillende factoren (b.v. het aantal personen in uw boeking, ouderen of kinderen, zakelijke portretten ect).

Er worden meerdere foto’s gemaakt en u ontvangt ten minste wat op uw entreeticket (bon/ticket/website) staat. Meestal is dat de studio, de fotograaf en een digitale foto naar keuze op dvd of gemaild. Dit geldt alleen voor klanten met een entreeticket. Na de fotoshoot kunt u de foto’s meteen bekijken en eventueel meerdere foto’s bij bestellen. U krijgt de gekozen foto’s meteen digitaal mee (tenzij anders afgesproken is of vermeld op uw bon/entreeticket/factuur/website).

Heeft u locatie studio Amsterdam gekozen? Dan kan het gebeuren dat we een buiten-shoot doen, op onze privé bedrijventerrein. Met koude dagen warm kleden. Heeft u een baby? Vooraf aankleden en voeden is aan te raden. 

Onze professionele fotograaf wacht liever niet 20minuten voor we beginnen.
U mag babyspullen(knuffel e.d.) meenemen. Wij beschikken ook over het een en ander qua attributen en foto-props. 

Wimpers en extensions graag vooraf inbrengen, zodat de fotograaf niet een half uur op u hoeft te wachten.
De lingerie heeft u onder uw eigen kleding dan al aan. 

Uiteraard mag uw partner mee voor wat mooie love foto’s. Een vriendin mee nemen kan ook, we maken namelijk ook een serie in normale kleding van u. Heeft u een pakket zonder make-up(check uw cadeaubon/ ticket/ pakket), kom dan graag opgemaakt en voorbereid.

U kunt optioneel foto’s bij bestellen (digitaal), printen of een foto op linnen (canvas), plexiglas, tuinprint e.d. laten afdrukken. Wij adviseren u graag hierover na de fotoshoot. Extra digitale foto’s kosten of prints €18,33 tot €3,50p.s (staffelkorting). 

Dit is een optie en een service die wij aanbieden. U bent niet verplicht om foto’s af te nemen. Het is geheel vrijblijvend. Betalen kan via IDEAL of contant.

De gekozen foto’s ontvangt per email. Deze dient u binnen 7 dagen te downloaden op een computer, NIET een op telefoon. Download u ze op een telefoon, dan zijn ze niet meer af te drukken.

U kunt deze dan alleen online gebruiken(instagram, fb e.d) . Download u de foto’s op een computer, alleen dan zijn ze af te drukken op elk formaat. Foto’s komen in kleur en sommige in zwart/wit, de zwart/wit foto’s komen niet meer in kleur. We maken een mix.

– Kom opgemaakt (als u make-up draagt) en onopgemaakt als u onze visagiste gereserveerd heeft  ***extensions en wimpers gelieve zelf thuis inbrengen
– Een visagiste reserveren kost €28,50, u kunt dit per mail reserveren of u heeft het vooraf al aangegeven bij de online reservering
– Fijn als u uw outfit al aan heeft bij binnenkomst.
– Indien u een baby-shoot heeft, graag zoveel mogelijk vooraf voeden. Hiervoor hoeven de klanten voor of na u kunnen niet 20 min te wachten 

DE MEEST VEEL GESTELDE VRAGEN > klik HIER  

Een strand fotoshoot duurt gemiddeld met komen en gaan 1uur. Soms ietsjes langer en soms ietsjes korter. Afhankelijk van de grote van de groep. We nemen er de tijd voor. Maak er een dagje uit van. Het strand heerlijk om even uit te waaien. Een strandshoot doen de meeste mensen ook maar 1 of 2 keer in een mensen leven. Geniet en laat u voor altijd vastleggen.

>>NEEM UW FOTOSHOOT.NL TICKET MEE OP UW TELEFOON, HEEFT U EEN ARRANGEMENT ZONDER TICKET. DAN HOEFT U NIETS TE DOEN

Bekijk t voorbeeld filmpje van een  

https://www.youtube.com/watch?v=9eCMLs6F7sk

Weeradvies voor het hele jaar, mochten we naar buiten gaan.

Slecht weer? Geen probleem, we verplaatsen de fotoshoot naar een andere datum of naar onze fotostudio. Indien er plek is. Heeft u een strand-shoot, hier regent het minder vaak dan in de stad. Met zonnige dagen is de kans groter dat strand-shoots worden geannuleerd. Park-shoots gaan bijna altijd door. 24 uur regen maken wij bijna nooit mee. Na een bui gaan we meestal gewoon door. Vandaar een smsje met aangepaste tijd die u gaat ontvangen.

Op de dag van uw afspraak of een dag van te voren bepalen of deze prachtige fotoshoot door kan gaan. Dit bepalen we helaas niet 3 of 4 dagen van te voren. Een dag van te voren, hebben we een beter beeld van wat er kan spelen.

Bewolkte dagen geven uiteraard meer rust in het beeld. Vandaar dat wij eerder kiezen voor een slecht weer dag dan een super zonnige dag.  

Wanneer gaan de shoots door cijfer 1 tot 5 sterren?
bewolkte dagen, slecht weer dagen zonder regen(5)
zonnige dagen (4) (zie foto)
bij meer dan 70% regen (1)
boven de 30 graden(3)
aan het strand waaien regen wolken vaak over, landinwaarts.  Mocht het echt niet lukken, dan bellen we u 1 dag van te voren op.

Veel gestelde vragen:

https://fotoshoot.nl/familie-fotoshoot/familie-veelgestelde-vragen/