===+===U ONTVANGT/ONTVING 1 SMS===+===

1 tot 2 dagen voor de fotoshoot ontvangt of ontving u automatisch 1 herinnering-SMS (met kleine tijdaanpassing) met verwijzing naar deze bevestigingsmail. Wellicht heeft u de sms al ontvangen.(gestuurd naar het telnr van de persoon die zich bij ons heeft geregistreerd I.v.m andere fotoshoots van kinderen, ouderen, weerbericht, of klanten die ongeneeslijk ziek zijn  kan het voorkomen dat de afgesproken tijd iets wordt aangepast met 15 tot 60 minuten eerder of later. Uiteraard proberen we de afgesproken tijd zoveel mogelijk aan te houden!

Locatie:
Vlaardingen: adres

Annuleringskosten

  • €50,- bij het niet annuleren of niets laten weten 1 of twee dagen voor de afspraak (NO-SHOW)
  • Het verplaatsen van een afspraak kost €12,50 (om de fotograaf opnieuw in te plannen) Deze borg krijgt  u terug tenzij u een 2de keer annuleert.
  • Op tijd annuleren is kosteloos €0, het betaalde bedrag bent u kwijt
  • Betaalde pakketten zijn niet inwisselbaar voor geld of geldig in combinatie met andere acties. 

Hoe gaat de fotoshoot.nl in z’n werk?
U wordt bij binnenkomst hartelijk ontvangen door één van onze medewerknemers, u krijgt dan een korte uitleg zodra u aan de beurt bent. Een fotoshoot kan 15 maar ook 60 minuten, afhankelijk verschillende factoren (b.v. het aantal personen in uw boeking, ouderen of kinderen).

Er worden meerdere foto’s gemaakt en u ontvangt ten minste wat op uw entreeticket (bon/ticket/website) staat. Meestal is dat de studio, de fotograaf en een digitale foto naar keuze op dvd of gemaild. Dit geldt alleen voor klanten met een entreeticket. Na de fotoshoot kunt u de foto’s meteen bekijken en eventueel meerdere foto’s bij bestellen. U krijgt de gekozen foto’s meteen digitaal mee (tenzij anders afgesproken is of vermeld op uw bon/entreeticket/factuur/website).

Heeft u locatie studio Amsterdam gekozen? Dan kan het gebeuren dat we een buiten-shoot doen, op onze bedrijventerrein, om toch nog iets buitensfeer als foto te hebben. Heeft u een baby? Vooraf aankleden en voeden is aan te raden. Zodat onze fotografen niet een half uur hoeven te wachten. U kan spullen meenemen, wij hebben ook het een en ander qua attributen. Wimpers en extensions graag vooraf inbrengen, zodat de fotograaf niet een half uur op u hoeft te wachten.

Optioneel
U kunt optioneel foto’s bij bestellen (digitaal), printen of een foto op linnen (canvas), plexiglas, tuinprint e.d. laten afdrukken. Wij adviseren u graag hierover na de fotoshoot. Extra digitale foto’s kosten of prints €18,33 tot €2,50p.s (staffelkorting). Dit is een optie en een service die wij bieden. U bent niet verplicht om foto’s af te nemen. Het is geheel vrijblijvend. Wilt u weten wat u geboekt heeft, kijk op onze website voor uw gekozen pakket.

U kunt contant afrekenen op factuur of via IDEAL.

Kleding – Do’s & Don’ts
We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren aan te trekken. Uit ervaring is gebleken dat dit niet zo mooi werkt op de foto. Zwart maakt de foto vaak wat “hard” en minder mooi, vertellen klanten die dagelijks alleen zwart dragen, ‘a don’t dus. Pastel kleuren werken over het algemeen beter. Wees creatief bij uw outfit keuze, maar zorg vooral dat u zich er prettig in voelt! Twijfelt u tussen hakken of platte schoenen? Dan adviseren wij hakken te dragen, dit omdat u dan automatisch een mooiere houding aanneemt. Kinderen warm aankleden. Op sommige dagen kan het wat koud zijn, in geval u een buitenshoots geboekt heeft. Heeft u een KERSTSHOOT bon, u mag deze ook in normale kleding doen. Kledingwissel + tweede fotoshoot(15-30 minuten extra) bijboeken voor €22,50? Laat dit tijdig aan ons weten, per mail. 

Heeft u een pakket met meerdere outfits? Eerste outfit aan bij binnenkomst is fijn ivm corona situatie.

Ontvangen van foto’s
De gekozen foto’s ontvangt per email. Deze dient u binnen 7 dagen te downloaden op een computer, niet op telefoon. Download u ze op een telefoon, dan zijn ze niet meer af te drukken. U kunt deze dan alleen online gebruiken(instagram, fb e.d) . Download u de foto’s op een computer, alleen dan zijn ze af te drukken op elk formaat. Foto’s komen in kleur en sommige in zwart/wit, de zwart/wit foto’s komen niet meer in kleur. We maken een mooie balans van foto’s.

Advies & tips:
– Kom opgemaakt (als u make-up draagt) en onopgemaakt als u onze visagiste gereserveerd heeft  ***extensions en wimpers gelieve zelf thuis inbrengen
– Een visagiste reserveren kost €28,50. U kunt dit per mail reserveren of u heeft het vooraf al aangegeven bij de online reservering
– Fijn als u uw outfit al aan heeft bij binnenkomst
-heeft u een arrangement met bubbels(wijn), vraag hiernaar in de studio, zodat wij het niet over het hoofd zien. In het park of buitenlocatie wordt dit niet geserveerd. U ontvangt van ons dan een golden ticket voor in de plaats.

Parkeren
Parkeren kan in heel Nederland, tegen de tarieven die dan gelden. Uurtje of ietsjes meer is verstandig.
Belt u dan optie 1: 0639784432  < (noodnummer 2: 0639200929 )

Veel gestelde vragen:
https://fotoshoot.nl/familie-fotoshoot/familie-veelgestelde-vragen/

>>NEEM UW FOTOSHOOT.NL TICKET MEE OP UW TELEFOON, HEEFT U EEN ARRANGEMENT ZONDER TICKET. DAN HOEFT U NIETS TE DOEN<<