Bekijk deze korte video voor informatie en de laatste foto onderaan de pagina!

U ONTVANGT/ONTVING 1 SMS

1 tot 2 dagen voor de fotoshoot ontvangt of ontving u een SMS-herinnering (met een kleine tijdaanpassing) met een verwijzing naar deze bevestigingsmail.

In verband met het weerbericht en andere fotoshoots van kinderen en ouderen of klanten die ongeneeslijk ziek zijn kan het voorkomen dat de afgesproken tijd iets wordt aangepast met 15 tot 45 minuten eerder of later. Uiteraard proberen we de afgesproken tijd zoveel mogelijk aan te houden!

LOCATIE/ PARKEREN:

Witte Fotostudio/park in Utrecht
Herenstraat 23
3512 KB Utrecht  
Mocht de locatie of de tijd veranderen, dan ontvangt u tijdig een sms. 

Parkeren kan in de buurt Wittevrouwen in de wijk omgeving en dan 3 minuten lopen naar onze studio.

In nood bel 0681918505

Extra belangrijke Informatie

  • € 50 bij het niet annuleren of niets laten weten 1 of twee dagen voor de afspraak (NO-SHOW)
  • Het verplaatsen van een afspraak kost € 12,50, om de fotograaf opnieuw in te plannen. Deze borg krijgt u terug tenzij u voor de 2e keer annuleert.
  • Op tijd annuleren is kosteloos € 0 het betaalde bedrag bent u kwijt
  • Betaalde pakketten zijn niet inwisselbaar voor geld of geldig in combinatie met andere acties

We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren aan te trekken. Uit ervaring is gebleken dat dit niet zo mooi werkt op de foto. Zwart maakt de foto vaak wat “hard” en minder mooi, vertellen klanten die dagelijks alleen zwart dragen, ‘a don’t dus’. 

Pastel kleuren werken over het algemeen beter. Wees creatief bij uw outfit keuze, maar zorg vooral dat u zich er prettig in voelt! Twijfelt u tussen hakken of platte schoenen? Dan adviseren wij hakken te dragen, dit omdat u dan automatisch een mooiere houding aanneemt. Kinderen warm aankleden. Een buiten-shoot geboekt? Graag goede warme onderkleding is te adviseren in de winter. Heeft u een kerstcadeau/cadeaubon, dan mag de fotosessie ook in normale kleding ipv kerstoutfit.

Kledingwissel + tweede fotoshoot +  extra tijd bij boeken, dat kan voor € 22,50 en vooraf melden. Heeft u een pakket met meerdere outfits? Eerste outfit graag aan bij binnenkomst.

Kijk op onze website of kijk op uw ticket/ cadeaubon/ voucher, daar staat alles op.

U wordt bij binnenkomst hartelijk ontvangen door een van onze medewerkers. Zodra u aan de beurt bent krijgt u dan een korte uitleg. Een fotoshoot kan 15 maar ook 60 minuten duren, afhankelijk van verschillende factoren, bijvoorbeeld het aantal personen in uw boeking, ouderen of kinderen, zakelijke portretten etc. 

Er worden meerdere foto’s gemaakt en u ontvangt ten minste wat op uw ticket/cadeaubon/voucher of wat er op onze website staat. Meestal is dat voor de studio, de fotograaf en een digitale foto die gemaild wordt. Na de fotoshoot kunt u de foto’s meteen bekijken en eventueel meerdere foto’s bij bestellen. U krijgt de gekozen foto’s digitaal die gemaild worden, tenzij anders afgesproken is of vermeld staat op de factuur en onze website.

Heeft u locatie studio Amsterdam gekozen? Dan kan het gebeuren dat we een buiten-shoot doen op ons privé bedrijventerrein. Met koude dagen adviseren we om warm te kleden. Heeft u een baby? Vooraf aankleden en voeden is aan te raden. 

Onze professionele fotograaf wacht liever niet 20 minuten voor we beginnen ivm andere afspraken, goede voorbereiding is halve werk.
U mag babyspullen, een knuffel en dergelijke meenemen. Wij beschikken ook over het een en ander qua attributen en foto-props.  Heeft u Utrecht geboekt, dan is alles gewoon aanwezig.

Wimpers en extensions graag vooraf inbrengen, zodat de fotograaf niet een half uur op u hoeft te wachten.
De lingerie heeft u onder uw eigen kleding dan al aan. 

Uiteraard mag uw partner mee voor wat mooie love foto’s. Een vriendin meenemen kan ook, we maken namelijk ook een serie in normale kleding van u. Heeft u een pakket zonder make-up, kijk op uw ticket/cadeaubon/voucher/pakket, kom dan graag opgemaakt en voorbereid.

U kunt optioneel digitale foto’s bij bestellen, laten printen of een foto op canvas (linnen), plexiglas, tuinprint e.d. laten afdrukken. Wij adviseren u graag hierover na de fotoshoot. Extra digitale foto’s of prints kosten € 18,33 tot € 3,50 per stuk (staffelkorting). 

Dit is een optie en een service die wij aanbieden. U bent niet verplicht om foto’s af te nemen, het is geheel vrijblijvend. Betalen kan via IDEAL of contant.

De gekozen foto’s ontvangt u binnen 48 uur per e-mail. Deze dient u binnen 7 dagen te downloaden bij voorkeur op een computer, NIET op een telefoon. Download u ze op een telefoon, dan zijn ze niet meer af te drukken.

U kunt deze dan alleen online gebruiken voor Instagram, Facebook en dergelijke. Download u de foto’s op een computer, alleen dan zijn ze af te drukken op elk formaat. Foto’s komen in kleur en sommige in zwart/wit, de zwart/wit foto’s komen niet meer in kleur. We maken een mix van kleur en zwart/wit foto’s.

– Kom opgemaakt, als u make-up draagt en onopgemaakt als u onze visagiste gereserveerd heeft.  ***extensions en wimpers gelieve zelf thuis inbrengen***
– Een visagiste reserveren kost € 28,50, u kunt dit per e-mail reserveren of u heeft het vooraf al aangegeven bij de online reservering.
– Fijn als u uw outfit al aan heeft bij binnenkomst.
– Indien u een baby-shoot heeft, graag zoveel mogelijk vooraf voeden. Hierdoor hoeven de klanten voor of na niet 20 minuten te wachten. 

NEEM UW FOTOSHOOT.NL TICKET/CADEAUBON/VOUCHER MEE OP UW TELEFOON. HEEFT U EEN ARRANGEMENT ZONDER TICKET/CADEAUBON/VOUCHER, DAN HOEFT U NIETS TE DOEN.

Bekijk het voorbeeldfilmpje van een fotoshoot: https://www.youtube.com/watch?v=9eCMLs6F7sk

Weer advies voor het hele jaar, mochten we naar buiten gaan. Op de dag van uw afspraak bepalen we samen met u of het door kan gaan of niet. Dit bepalen we helaas niet 2-4 dagen van tevoren, maar alleen op de dag zelf. 

HET WEER > Kansbepaling voor het doorgaan van Fotoshoots in sterren rating:

  • Bewolkte en Licht Regenachtige Dagen (5/5): De kans dat fotoshoots doorgaan is het hoogst op bewolkte dagen met weinig regen. Deze omstandigheden zijn ideaal voor fotoshoots.
  • Zonnige Dagen (4/5): Er is een grote kans dat fotoshoots plaatsvinden op zonnige dagen, hoewel iets minder zeker dan op bewolkte dagen.
  • Regenachtige Dagen (1/5): Bij een regenkans van meer dan 70% is het onwaarschijnlijk dat de fotoshoot doorgaat en wordt deze waarschijnlijk uitgesteld of verplaatst naar de dichtstbijzijnde fotostudio, mits er plek is. 
  • Extreem Warme Dagen (boven 30 graden) (3/5): De kans op doorgaan van de fotoshoot is matig op extreem warme dagen. Met de juiste voorbereidingen is het nog steeds mogelijk om te fotograferen. Boven de 25graden met vele mensen op het strand, file en weinig parkeerplek. Kan de afspraak misschien niet doorgaan. We beoordelen dit tijdig. Gaat het door, dan ontvangt u een sms of bevestigingsemail 1-3  dagen voor de afspraak. 
  • Strandlocaties: Op het strand is er vaak minder kans op regen door overwaaiende wolken, wat de kans op doorgaan van de fotoshoot verhoogt. Indien nodig verplaatsen we de shoot naar een studio, zodat uw afspraak bijna altijd kan doorgaan. Park fotoshoots gaan gewoon door en anders verplaatsen we het naar studio.

Graag tot snel en succes met de voorbereiding!

Veel gestelde vragen:
https://fotoshoot.nl/familie-fotoshoot/familie-veelgestelde-vragen/ 

Kleding advies en tips kleding tijdens een fotoshoot of ter voorbereiding