HIERBIJ DE BEVESTIGING:     (neem ons sms informatie nog even door)

Uw fotoshoot gaat door, een geweldige belevenis!

Waar spreken we af?
Studio/park in Utrecht, 
Herenstraat 23, 
3512KB Utrecht  
Mocht de locatie of de tijd veranderen, dan ontvangt u tijdig een sms. 

Parkeren kan in de buurt(buiten wittevrouwen buurt) omgeving. En dan 3 minuten lopen naar onze studio.

==============SMS ATTENTIE==============

1 tot 3 dagen voor de fotoshoot ontvangt u een herinnering-SMS voor 20:00 betreffende uw afspraak, met verwijzing naar deze bevestigingsmail. I.v.m andere fotoshoots van kinderen, ouderen, het weerbericht of fotografie van klanten die ongeneeslijk ziek zijn kan het voorkomen dat de afgesproken tijd iets wordt aangepast met 15 tot 60 minuten eerder of later. Wij danken u in dit geval alvast voor uw begrip. Uiteraard proberen we de afgesproken tijd zoveel mogelijk aan te houden! 
Voor vragen bel/ sms:
optie 1: 0639784432 (optie 2: 0639200929 ) Vermeld de locatie die u gereserveerd heeft, aan de collega.

ANNULERING/ WIJZIGEN

  • €50,- bij het niet annuleren of niets laten weten 1 of twee dagen voor de afspraak (NO-SHOW)
  • Het verplaatsen van een afspraak kost €12,50 (om de fotograaf opnieuw in te plannen) Deze borg krijgt u wel terug tenzij u een 2de keer annuleert.
  • Op tijd annuleren is kosteloos €0, het betaalde bedrag bent u kwijt
  • Betaalde pakketten zijn niet inwisselbaar voor geld of geldig in combinatie met andere acties. 

KLEDING – TIPS
We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren aan te trekken. Uit ervaring is gebleken dat dit niet zo mooi werkt op de foto, het maakt de foto vaak wat “hard”. Pastel kleuren werken over het algemeen beter. Ook raden wij huidskleurige panty’s af. Wees creatief bij uw outfit keuze, maar zorg vooral dat u zich er prettig in voelt! Twijfelt u tussen hakken of platte schoenen? Dan adviseren wij hakken te dragen, dit omdat u dan automatisch een mooiere houding aanneemt. Kinderen warm aankleden. Op sommige dagen kan het wat koud zijn.

Wilt u een tweede shoot doen en hiermee ook een tweede outfit ” dan kunt u optioneel een extra outfit + 2de fotoshoot reserveren. Dit bedraagt €22,50. Laat dit tijdig aan ons weten, dan plannen we meer tijd voor u in.

HOE GAAN WE TE WERK?
U wordt bij binnenkomst ontvangen door één van onze medewerknemers, u krijgt dan een korte uitleg zodra u aan de beurt bent. Een fotoshoot kan 15min maar ook 45 minuten duren, afhankelijk verschillende factoren (b.v. het aantal personen). i.v.m het weer, babies, bejaarden of invalide klanten voor u kunnen we vertragen. Geduld wordt beloond met mooie foto’s. 

Er worden meerdere foto’s gemaakt en u ontvangt ten minste wat op uw fotoshoot-ticket (website) staat. Dit geldt alleen voor klanten die een ticket aangeschaft hebben. Na de fotoshoot kunt u de foto’s meteen bekijken en eventueel meerdere foto’s bij bestellen. U krijgt de gekozen foto’s meteen digitaal mee (tenzij anders afgesproken of vermeld is). BABYSHOOT? Voed de baby vooraf, zodat de fotograaf niet 20min hoeft te wachten. Uw outfit heeft u aan bij binnenkomst.

OPTIONEEL
U kunt optioneel foto’s bij bestellen (digitaal), prints of een foto op linnen (canvas), plexiglas, tuinprint e.d. laten afdrukken. Wij adviseren u graag hierover na de fotoshoot. Extra digitale foto’s of prints kosten €18,13 tot €3,50 per foto(staffelkorting). Hoe meer u kiest hoe goedkoper de foto’s worden. Dit zijn onze standaard prijzen voor extra foto’s. U bent niet verplicht om foto’s af te nemen. Het is geheel vrijblijvend. U doet dit immers voor een vereeuwiging voor u zelf, uw gezin of uw bedrijf.

Betaling kan per IDEAL . In de studio is het wel mogelijk met IDEAL. U ontvangt dan automatisch een factuur van betaling.

ONTVANGEN VAN FOTO’S
De gekozen foto’s ontvangt per email. Deze moet u binnen 7 dagen downloaden op een computer. Download u ze op een telefoon, dan zijn ze niet meer af te drukken. En kunt u deze alleen online (instagram, fb e.d) gebruiken. Download u de foto’s op een computer, alleen dan zijn ze af te drukken op elk formaat. Foto’s komen in kleur en sommige in zwart/wit, de zwart/wit foto’s komen niet meer in kleur. We maken een mooie balans van foto’s

ADVIES & TIPS:
– Kom opgemaakt (als u make-up draagt), als u geen visagiste geboekt heeft.
– Een visagiste reserveren kost €28,50, u kunt dit per mail reserveren of u heeft het vooraf al aangegeven bij de online reservering
– Fijn als u uw outfit al aan heeft bij binnenkomst 
-Heeft u een arrangement met bubbels(wijn), vraag hiernaar, zodat wij het niet over het hoofd zien. In het park of buitenlocatie wordt dit niet gereserveerd. U ontvangt van ons dan een golden ticket voor in de plaats.

>>NEEM UW FOTOSHOOT.NL TICKET/BON MEE OP UW TELEFOON.

Bekijk t voorbeeld filmpje van een  
https://www.youtube.com/watch?v=9eCMLs6F7sk

Weeradvies voor het hele jaar, mochten we naar buiten gaan.

Slecht weer? Geen probleem, we verplaatsen de fotoshoot naar een andere datum of naar onze fotostudio. Indien er plek is. Heeft u een strand-shoot, daar regent het minder vaak dan in de stad. Met zonnige dagen is de kans groter dan we strand-shoots annuleren. Park-shoots gaan bijna altijd door. 15 min wachten en dan is het meestal weer droog. 24 uur regen maken wij nooit mee. Na een bui gaan we meestal gewoon door. Vandaar het smsje met aangepaste tijd die u gaat ontvangen.

Op de dag van uw afspraak bepalen we samen met u of het door kan gaan of niet. Dit bepalen we helaas niet 2-4 dagen van te voren, omdat het echte weer alleen te bepalen is op de dag zelf. 

Bewolkte dagen geven uiteraard meer rust in beeld. Vandaar dat wij eerder kiezen voor een slecht weer dag dan een super zonnige dag.  Zie de twee voorbeeldfoto’s 

Wanneer gaan de shoots door cijfer 1-5?
 bewolkte dagen, slecht weer dagen zonder of weinig regen(5)
zonnige dagen (4) (zie foto)
bij meer dan 80% regen (1)
boven de 30 graden(3)
aan het strand waaien de wolken over, veel minder kans op regen landinwaarts, parkshoots gaan gewoon door en anders verplaatsen we het naar studio. Zodat uw geplande afspraak bijna altijd door kan gaan.

Graag tot snel en succes met de voorbereiding!

Veel gestelde vragen:
https://fotoshoot.nl/familie-fotoshoot/familie-veelgestelde-vragen/