HIERBIJ DE BEVESTIGING:   (attentie: neem sms informatie nog even door)

Strandtenten hebben hun tafels nodig en kunnen vanwege corona geen wachtruimte bieden dit jaar. Buiten de strandtent wachten is gratis, in de strandtent is een koffietje of frisje te adviseren.  Maak er daarom een belevenis en een heerlijk dagje uit van. Neem lekker plaats en sms(0639784432) ons uw strandtent tafelnummer+de naam van uw reservering en wij zullen u vinden. 5 min voor de fotoshoot, liever niets bestellen. In de zomer, verzoeken we u 15-20min eerder van huis te vertrekken ivm file en het zoeken van een parkeerplek.

Waar spreken we af?
(Hou rekening met 5-10min zoeken naar parkeerplek)
Strand (Zandvoort aan Zee)
Beachclub Nautique
Boulevard Barnaart 23
2041 KB Zandvoort

Zandvoort aan Zee (Parkeerplek zoeken kan 10-15min duren, vertrek daarom eerder)

(Bij wijzigingen, ontvangt u een sms, hou tijd in het sms graag aan)

Attentie ivm het weer en events kan de tijd iets veranderen, hou s.v.p rekening mee in uw agenda.
AANGEKOMEN? Bent u aangekomen bij de strandtent, sms ons dan uw strandtent tafelnummer  naar (0639784432 ) De tafels bij de strandtent hebben allemaal een tafelnummer. Zo kunnen we u makkelijk vinden op het grote terras. Bewolkte of slecht weer dagen zonder regen zijn het allerbeste, dagen boven de 30graden annuleren we de fotoshoot. Te druk en te veel mensen en te hard licht op het strand. 

Annuleringskosten

  • €50,- bij het niet annuleren of niets laten weten 1 of twee dagen voor de afspraak (NO-SHOW)
  • Het verplaatsen van een afspraak kost €12,50 (om de fotograaf opnieuw in te plannen) Deze borg krijgt u wel terug tenzij u een 2de keer annuleert.
  • Op tijd annuleren is kosteloos €0, het betaalde bedrag bent u kwijt
  • Betaalde pakketten zijn niet inwisselbaar voor geld of geldig in combinatie met andere acties. 

==============SMS ATTENTIE==============
Paar dagen voor de fotoshoot ontvangt u een herinnering-SMS voor 20:00 betreffende uw afspraak, met verwijzing naar deze bevestigingsmail. I.v.m andere fotoshoots van kinderen, ouderen, events, het weerbericht of fotografie van klanten die ongeneeslijk ziek zijn kan het voorkomen dat de afgesproken tijd iets wordt aangepast met 15 tot 60 minuten eerder of later. Wij danken u in dit geval alvast voor uw begrip. Uiteraard proberen we de afgesproken tijd zoveel mogelijk aan te houden! U bent zelf verantwoordelijk voor onderlinge afstand en het dragen van een masker. Tijdens de shoot kan het masker af. Na de fotoshoot is een masker in onze wacht-ruimte te adviseren. Corona regels veranderen, we houden ons aan de huidige corona regels van het RIVM op dat moment.

Iets doorgeven? Bel/sms onderstaande nummer, geef aan voor welke locatie u geboekt heeft + uw familie of de naam worden uw gereserveerd heeft. 

Belt u dan optie 1: 0639784432 (optie 2: 0613600773)

*******CORONA INFORMATIE********
Om eventuele besmetting te voorkomen, hebben wij extra hygiëne maatregelen getroffen door de extra handen te wassen, hoesten en niezen in de elleboog en geen handen meer te schudden bij ontvangst. De extra hygiëne maatregelen gelden ook voor het schoonmaken van de werkplek. Voor de buiten fotoshoots werken we in de openlucht en dat geef minder problemen. U bent zelf verantwoordelijk voor de 1,5meter bij geen gezamenlijke huishouden. Wij maken op basis van de 1,5meter genoeg creative foto’s.

Kleding – Do’s & Don’ts
We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren aan te trekken. Uit ervaring is gebleken dat dit niet zo mooi werkt op de foto, het maakt de foto vaak wat “hard”. Pastel kleuren werken over het algemeen beter. Ook raden wij huidskleurige panty’s af. Wees creatief bij uw outfit keuze, maar zorg vooral dat u zich er prettig in voelt! Twijfelt u tussen hakken of platte schoenen? Dan adviseren we op het strand blote voeten of platte schoenen. Kinderen warm aankleden. Op sommige dagen kan het wat koud zijn.

Wilt u een tweede shoot doen en hiermee ook een tweede outfit ” dan kunt u optioneel een extra outfit + 2de fotoshoot reserveren. Dit bedraagt €22,50. Laat dit tijdig aan ons weten, dan plannen we meer tijd voor u in.

Hoe gaat het in z’n werk?
U wordt bij binnenkomst hartelijk ontvangen door één van onze medewerkers, u krijgt dan een korte uitleg zodra u aan de beurt bent. Een fotoshoot kan 15min maar ook 45 minuten, afhankelijk van verschillende factoren (b.v. het aantal personen).

Er worden meerdere foto’s gemaakt en u ontvangt ten minste wat op uw fotoshoot-ticket/ aankoopbon of op de website van uw aanbieder staat vermeld. Na de fotoshoot kunt u de foto’s meteen bekijken en eventueel meerdere foto’s bij bestellen. De gekozen foto’s krijgt u meestal meteen digitaal mee.(tenzij anders is afgesproken)

Meer weten?  FAQ

Optioneel
U kunt optioneel foto’s bij bestellen (digitaal), prints of foto op linnen (canvas), plexiglas, tuinprint e.d. laten afdrukken. Wij adviseren u graag hierover na de fotoshoot. Extra digitale foto’s of klein formaat prints kosten €17,80 tot €3,50 p.s (staffelkorting). U bent niet verplicht om foto’s af te nemen. Het is geheel vrijblijvend. Op de buitenlocaties hebben we geen pin. In de studio is het wel mogelijk. U ontvangt dan automatisch een factuur van betaling.

Ontvangen van foto’s
De gekozen foto’s ontvangt per email. Deze moet u binnen 7 dagen downloaden op een computer. Download u ze op een telefoon, dan zijn ze niet meer af te drukken. En kunt u deze alleen online (instagram, fb e.d) gebruiken. Download u de foto’s op een computer, dan zijn ze af te drukken op elk formaat. Foto’s komen in kleur en sommige in zwart/wit, de zwart/wit foto’s komen niet meer in kleur. We maken een mooie balans van foto’s

Advies & tips:
– Kom opgemaakt (als u make-up draagt) als u geen visagiste geboekt heeft.
– Fijn als u uw outfit al aan heeft bij binnenkomst 
-Heeft u een arrangement met bubbels(wijn), vraag hiernaar in de studio, zodat wij het niet over het hoofd zien. In het park of buitenlocatie wordt dit niet geserveerd. U ontvangt van ons dan een golden ticket voor in de plaats.
– BABYSHOOT? Voedt uw baby graag vooraf, zodat de fotograaf niet 20min hoeft te wachten, dat vinden we erg fijn. We besteden liever de geboekte tijd aan de fotoshoot.

>>neem uw fotoshoot ticket/ bon mee op uw telefoon, heeft u een arrangement zonder ticket, dan hoeft u niets te doen.

Bekijk t voorbeeld filmpje 
https://www.youtube.com/watch?v=9eCMLs6F7sk

Weeradvies voor het hele jaar
Slecht weer? Geen probleem, we verplaatsen de fotoshoot naar een andere datum of naar onze fotostudio. Indien er plek is. Heeft u een strandshoot, daar regent het minder vaak dan wanneer het in de stad regent. Of de fotoshoot doorgaat? Dat weten we met slecht weer 1 dag van te voren. Helaas niet een week van te voren, omdat het weer vaak nog kan omslaan.

Wanneer gaan de shoots door cijfer 1-5? (1 Slecht, 5 goed)
bewolkte dagen, slecht weer dagen zonder regen(5)
zonnige dagen (3) (zie foto)
bij meer dan 80% regen (1)
boven de 32graden(2)
aan het strand waaien de wolken landinwaarts, veel minder kans op regen, bij 8mm worden de shoots geannuleerd, minder dan 8mm zijn het buien.

Graag tot snel en succes met voorbereiden!

Veel gestelde vragen:

https://fotoshoot.nl/familie-fotoshoot/familie-veelgestelde-vragen/