DE BEVESTIGING VAN UW FOTOSHOOT
(lees nog wel even ons sms informatie)

Hierbij de bevestiging van de door u gemaakte afspraak voor de Fotoshoot in het park in Haarlem (Noorderhoutbrug, Wacht op de brug en de fotograaf haalt u hier op. Laatste sms-bericht van ons is altijd het meest up to date, mocht er iets veranderen in bijvoorbeeld de tijd.

===+===U ONTVANGT NOG 1 SMS===+===
1 tot 3 dagen voor de fotoshoot ontvangt u een herinnering-SMS (met kleine tijdsaanpassing) met verwijzing naar deze bevestigingsmail. I.v.m andere fotoshoots van kinderen, ouderen, het weerbericht of klanten die ongeneeslijk zien zijn kan het voorkomen dat de afgesproken tijd iets wordt aangepast met 15 tot 60 minuten eerder of later. Uiteraard proberen we de afgesproken tijd zoveel mogelijk aan te houden! Maar let op!  De tijd kan dus iets wijzigen. Per sms en/ of mail laten we het tijdig weten.

ANNULERINGSKOSTEN!

  • NO SHOW/ niets laten weten, wij brengen €50 kosten  in rekening om de fotograaf niet af te melden. Alle bijkomende incasso kosten zijn voor uw rekening. Meld u het paar dagen van te voren, dan is er niets aan de hand.  Onze fotograaf kan uw 45-60min invullen met een andere klant. 
  • Het verplaatsen van een afspraak kost €12,50 (om de fotograaf opnieuw in te plannen) Dit is een borg, dit krijgt u terug bij de nieuwe afspraak
  • Op tijd annuleren is kosteloos €0, het betaalde bedrag bent u kwijt
  • Betaalde pakketten zijn niet inwisselbaar voor geld of geldig in combinatie met andere pakketten

KLEDING TIPS:

We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren aan te trekken. Uit ervaring is gebleken dat dit niet zo mooi werkt op de foto. Zwart maakt de foto vaak wat “hard” en minder mooi, vertellen klanten die dagelijks alleen zwart dragen, ‘a don’t dus. Pastel kleuren werken over het algemeen beter. Ook raden wij huidskleurige panty’s af, tenzij t heel transparant is. Wees creatief bij uw outfit keuze, maar zorg vooral dat u zich er prettig in voelt! Twijfelt u tussen hakken of platte schoenen? Dan adviseren wij hakken te dragen, dit omdat u dan automatisch een mooiere houding aanneemt. Kinderen warm aankleden. Op sommige dagen kan het wat koud zijn, ingeval u een buiten shoots geboekt heeft.
Kledingwissel + tweede fotoshoot bijboeken voor €22,50? Laat dit tijdig aan ons weten, per mail.

WAT KAN IK VERWACHTEN?

U wordt bij binnenkomst hartelijk ontvangen door één van onze medewerknemers, u krijgt dan een korte uitleg zodra u aan de beurt bent. Een fotoshoot kan 15 maar ook 60 minuten, afhankelijk verschillende factoren (b.v. het aantal personen in uw boeking, ouderen of kinderen). Er worden meerdere foto’s gemaakt en u ontvangt ten minste wat op uw entree-ticket (bon/ticket/website) staat. Meestal is dat de studio, de fotograaf en een digitale foto naar keuze op dvd of gemaild. Dit geldt alleen voor klanten met een entree-ticket. Na de fotoshoot kunt u de foto’s meteen bekijken en eventueel meerdere foto’s bij bestellen. U krijgt de gekozen foto’s meteen digitaal mee (tenzij anders afgesproken is of vermeld op uw bon/entreeticket/factuur/website).

OPTIONEEL

U kunt optioneel foto’s bij bestellen (digitaal), printen of een foto op linnen (canvas), plexiglas, tuinprint e.d. laten afdrukken. Wij adviseren u graag hierover na de fotoshoot. Extra digitale foto’s kosten en prints €18,13 tot €2,50p.s (staffelkorting). Dit is een optie en een service die wij bieden.
U kunt contant afrekenen op factuur of via IDEAL.

Advies & tips:

  • Kom opgemaakt (als u make-up draagt) en onopgemaakt als u onze visagiste gereserveerd heeft
  • Een visagiste reserveren kost €28,50 euro, u kunt dit per mail reserveren of u heeft het vooraf al aangegeven bij de online reservering
  • Fijn als u uw outfit al aan heeft bij binnenkomst
  • Heeft u een arrangement met bubbels(wijn), vraag hiernaar in de studio, zodat wij het niet over het hoofd zien. In het park of een buitenlocatie wordt dit niet geserveerd. U ontvangt van ons dan een golden ticket voor in de plaats.

Parkeren
Kan voor de deur! Soms betaald, soms onbetaald. Afhankelijk van onze locaties. Uurtje parkeren is meer dan genoeg en goedkoop.

Contact op de dag van uw afspraak
Bel dan  naar optie 1: 0639784432 < (noodnummer 2: 0613600773)
Vermeld, dan wel meteen voor welke locatie u een afspraak heeft.

>>NEEM UW FOTOSHOOT.NL TICKET MEE, HEEFT U EEN ARRANGEMENT ZONDER TICKET HOEFT U NIETS TE DOEN<<

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en graag tot Flits!