Afspraken

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt online een afspraak maken. Bent u in het bezit van een ticket? Kijk dan op uw ticket hoe u een afspraak maakt. Komt u daar niet uit, stuur ons dan een email via Contact

We nemen dan binnen 1-24uur contact met u op.

Ik heb een bon/ticket, hoe maak ik een afspraak?

Voor het maken van een afspraak verwijzen we u graag naar de speciale website vermeld op uw ticket/ bon. Kijk ook op de website van uw aanbieder (bijv ABN AMRO, Bruna). Daar kunt u zien hoe u dient te reserveren. Komt u er niet uit, stuur ons een mail via het  contactformulier. U ontvangt vaak direct al een reactie.

Wat is de wachttijd en wat zijn de fotoshoot openingstijden?

We fotograferen iedere dag! U kunt meestal direct bij ons terecht voor een afspraak! We maken mooie en aparte foto’s, het kan voorkomen dat we op sommige dagen al vol zitten. Informeer naar de beschikbare data en plan uw afspraak gelijk in.

Openingstijden (Alleen op afspraak):
Maandag t/m Vrijdag 9:00 – 20:00uur
Zaterdag & Zondag 9:00 – 19:00uur

Waar vind de fotoshoot plaats?

Fotoshoot Amsterdam
Wist u dat 90% van al onze klanten NIET uit Amsterdam komt. We krijgen hier mensen uit heel Nederland & België! Wij zijn erg dankbaar dat onze klanten uit de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Groningen, Breda, Amersfoort, Almere , Utrecht en Eindhoven vandaan komen. Klanten die iets moois willen, durven een uurtje te reizen. Maak er daarom ook een dagje uit van! Ga lekker shoppen in Amsterdam en geniet van een heerlijk dagje uit! Een fotoshoot doet u immers maar 1 keer! Laat onze website u verleiden. Een goed gevoel!

Fotoshoot Utrecht
Fotoshoots in Utrecht vinden plaats in het Maximapark in Vleuten (Utrecht)

Fotoshoot Haarlem
De fotosessies in Haarlem vinden plaats in het Kenaupark te Haarlem. De shopstad van Nederland hebben we vernomen.

Fotoshoot Zandvoort & Fotoshoot Bloemendaal aan zee
Kies voor prachtige strand of duinenshoot. Shoots gaan altijd door, met slecht weer verplaatsen we die naar onze studio in Amsterdam.

Fotoshoot Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort, Groningen, Enschede, Tilburg, Zaandam
Alle locaties zijn een optie, in overleg met onze planner. Buitenland op speciaal verzoek. Deze laatste optie is alleen geschikt voor bedrijven en bruidsparen. Overige opties zijn voor consumenten, die een familiefotoshoot of een portretfotoshoot laten verzorgen.

Hoe lang duurt t voor ik een afspraak heb?

U kunt meestal direct bij ons terecht. Afhankelijk van de beschikbaarheid. Kijk op uw ticket hoe u moet reserveren. U kunt altijd in de bijlage, op de website van uw aanbieder bijv. Postcodeloterij, Hema of anders, kijken hoe u moet reserveren. Let wel op we zijn een populaire fotostudio. Soms binnen 1 dag en soms kan het meerdere dagen duren. Informeer per mail of telefonisch naar de beschikbare dagen.

De foto’s

Hoe ontvang ik de foto's?

Portret fotostudio
Digitale foto’s kunt u DIRECT na de fotoshoot meenemen.
U ontvangt de foto’s digitaal of geprint!
Kiest u voor prints, dan worden deze binnen enkele dagen opgestuurd. Kiest u digitaal dan kunt u de foto’s meteen meenemen. Bij de 35euro fotoshoots ontvangt u de digitale foto die af te drukken is op 1.50meter x 1.50meter, de fotograaf en de fotostudio maken wel meer dan 50-100 foto’s . Bij de portret specials arrangementen ontvangt u meerdere foto’s, van 24-200stuks.

Bedrijfsfotografie
Bij de bedrijfsfotoreportages, bespreken we vooraf wat u wilt en nodig heeft. Per opdracht, merk, bedrijf is dit verschillend. U ontvangt altijd t gewenste foto resultaat en alle benodigde foto’s, om uw website, folder en communcatie uitingen uit te voeren. Kijk voor meer informatie op bedrijven

Bruiloftreportages
Wat ontvangt u bij de trouwreportages? Als bruidsfotograaf maken we diverse beelden. In de meeste pakketten ontvangt u alle gemaakte foto’s. Kijk voor meer informatie op onze trouwpagina.

Hoe kan ik nabestellen?

Meestal hoeft u niets bij te bestellen, alle arragementen zitten altijd foto/foto’s inbegrepen. U heeft een leuke fotoshoot gedaan en wilt uw foto’s laten afdrukken. Dat kan altijd ter plekke geregeld worden, door deze te bestellen.

Canvas, aluminuim, tuinposter, prints,foto-album. Allemaal te regelen vanuit onze locatie.

De fotoshoot

Hoe ziet een fotoshoot er uit?

Bij binnenkomst staan de koffie/thee en fris voor u klaar. Heeft u een special(exclusieve) fotoshoot(a, b, c, d, e)? Dan krijgt u bij binnenkomst een kleedkamer toegewezen. De fotograaf en visagiste staan dan voor u klaar om te starten. Heeft u een ander arrangement? Kijk dan op uw bon/ticket, daar vindt u precies wat er wel en niet ingrepen is. Staat iets er niet op vermeld, dan is het ook niet inbegrepen. Alle andere arrangementen zijn zonder visagie/hairstyling. we zijn altijd erg blij met eigen inbreng, wensen en ideeën van klanten zijn wij altijd erg blij mee!

Een fotoshoot proces kan 15 min tot 3 uur duren. Afhankelijk van het pakket. Heeft u een SPECIAL  arrangement(a, b, c, d, e) dan kan een fotoshoot maximaal 3uur duren. Omdat dit het enige arrangement is incl. haar en make-up. Alle overige arrangementen duren 45 min gemiddeld. NA de fotoreportage kunt u de foto’s bekijken en zelf selecteren op basis van uw ticket.

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Exclusieve en glamourfotoshoots(a,b,c,d,e) fotoshoots duren 1-3uur
Fotoshootbonnen van €35 duren 45min

Kijk voor meer informatie op uw fotoshoot-ticket, daar ziet u ook hoe u dient te reserveren, kijk ook in de bijlage mocht u in het bezit hiervan zijn.

Hoeveel personen mag ik meenemen?

Afhankelijk van je pakket kun je meerdere mensen meenemen. Raadpleeg hiervoor het pakket. Een persoon meer of minder doen wij uiteraard niet moeilijk over. Neem ze mee en maak er een leuke dag van. Alleen bij de SPECIAL  fotoshoots gaat het om 1 persoon. Een zeer intensieve fotoshoot.

Welke kleding adviseert Fotoshoot.nl?

ADVIES:

We adviseren geen zwart of andere donkere kleuren aan te trekken. Pastelkleuren werken altijd goed, kleuren met een zacht tintje. Wees creatief bij uw outfit keuze! Zwarte en donkere kledingkleuren tijdens een fotoshoot werken meestal niet heel goed uit ervaring. Zie het als een boom vol bladeren, overdag prachtig van kleur en s’avonds is dezelfde boom zwart en grauw. Uiteraard bepaaldt u altijd zelf wat u aan trekt.

Deze informatie is puur gebaseerd op ervaring en reacties van klanten met zwarte of donkere kleding. Kinderen goed warm aankleden want op sommige dagen kan het koud zijn, mochten we iets buiten de studio doen. Zorg voor kleding die bij u past en waar u zich zelf erg prettig bij voelt. Waarom geen zwart of donkere kelding? Omdat 90% van de klanten zich zelf niet mooi vindt, omdat zwart somber maakt op foto’s . Kies dan voor grijs, als u toch iets donkers wilt.

Print & Accessoires
Donkere kleiding afbreken met blote benen, armen, nek of andere kleuren ( bijv: sjaal, riem of opvallende sieraden) maar liever geen zwart is ons advies. Grijs is dan al beter.
Drukke prints op kleding raden wij ook niet aan. Tenzij dat uw stijl is, wij fotograferen uiteraard wat u leuk vind. Zorg voor diversiteit in uw kledingkeuze.

Is er een visagist/ hairstyliste aanwezig?

Visagie & Hairstyling is inbegrepen als dat vermeld staat op uw fotoshoot-ticket. Alle pakketten zijn exclusief visagie & hairstyling tenzij anders vermeld word. Wilt u dit er graag bij hebben, geef het dan aan bij opmerkingen. Voor een relatief klein bedrag geven we u de mogelijkheid om de fotoshoot nog mooier te laten verlopen. Wij gaan ervan uit, dat u super mooie foto’s wilt laten maken. U bent het waard om u zelf te verwennen. Voor ons bent u in iedergeval al speciaal.

Optioneel bij te boeken
€22,50 Visagie
€22,50  Hairstyling
€35,00 Visagie en Hairstyling
€49,00 Visagie en Hairstyling + extra outfit + tweede fotoshoot

Bij onze SPECIAL en GLAMOUR fotoshoots is visagie en hairstyling wel inbegrepen

Kiest u niet voor een professionele visagie & hairstyling dan dient u zich thuis op uw gemak voor te bereiden. Of laat dit over aan een van onze professionele visagistes en hairstylistes.

Bij de familieshoots adviseren we geen make-up. Maar op aanvraag is dat zeker mogelijk.

Extensions & lang haar
Mensen met veel en zwaar haar dienen dit thuis voor te bereiden. Zo ook de extensions. Het is zonde van uw tijd als onze hairstyliste 1 of 2 uur moet besteden aan extentions/zwaar en veel haar, terwijl u deze tijd ook kunt besteden aan de mooie fotoshoot. In de door u ingebrachte extensions kunnen we hier wel in model brengen bij het reserveren van een hairstyliste, voorbereiding is dan wel een pre!

Ik wil met z’n tweeën/drieën of met meerdere personen op de foto. Kan dit?

Ja, natuurlijk kan dat! Kies dan voor:

 1. Het Familiereportage Arrangement  (2 of meer)
 2. Het Friends & Lovers Arrangement (2 of meer)

Wilt u alleen of met z’n tweeen en wilt het echt GOED laten doen?

Kies dan voor het vakje SPECIALS, alleen in deze fotoshoot arrangementen zitten haar/make-up inbegrepen en veel meer. Alle overige fotoshoots zijn excl. haar& make-up. Maar daar is de prijs uiteraard ook naar.

Hoe gaan jullie om met onzekerheid?

Onzekerheid komt bij veel mensen voor. Een fotoshoot geeft een boost aan iemands persoonlijkheid.
Vaak zien onzekere mensen niet hoe mooi ze zijn. Wij weten er wel raad mee, vanwege onze jarenlange ervaring.
Geef bij uw reservering aan dat u, de gefotografeerde of degene die het cadeau krijgt onzeker is. We gaan er altijd zorgvuldig mee om, zonder daar de nadruk op te leggen.

Klanten die veel afgevallen zijn, zijn ook van harte welkom. Maar mensen met een pondje meer of minder, wij van fotoshoot.nl houden van jullie. Omdat de bijzondere verhalen ons een onwijs plezier geven in het vak dat wij uitoefenen. Ieder mens is in onze ogen uniek en mooi zoals ze zelf zijn.

Voor wie zijn de fotoshoots?

Voor iedereen die het een keer goed wilt laten doen. Voor alle leeftijden, maten, culturen. U hoeft geen model te zijn, iedereen kan het een keer goed wil laten doen.

Kies een van de  arrangementen.

Waarom doen onze klanten een fotoshoots?

 1. Facebook (www.facebook.com)
 2. Linked-in of andere social media’s
 3. fotoshoot instagram(www.instagram.com)
 4. zakelijk
 5. Prive
 6. als cadeau of verrassing
 7. voor een presentatie
 8. voor de lol
 9. een ervaring
 10. CV
 11. voor de liefde

Bedrijfsfotografie/ bedrijfsfilm hoe werkt dat?

U bent werkzaam bij een bedrijf en wilt een reclame campagne laten verzorgen voor de website of andere bedrijfs-uitingen? Stuur ons een email of neem Contact met ons op. Mijn portfolio kunt u bekijken op Bedrijven

Hoe doe ik een bruiloftsreportage aanvraag?

Om een afspraak te maken, kunt u Contact met ons opnemen. Bespreek de betreffende datum met ons om te kijken of dit in mijn agenda past. Alle informatie kunt u vinden op Bruiloft- en trouwreportages